καλα τα λετε!!προς στιγμη ειμαι στο κοσμο μου!σε λιγες μερες εχω τα γενεθλια μου αμα μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω θα το εκανα εστω και για μια στιγμη!
καλα τα λετε!!προς στιγμη ειμαι στο κοσμο μου!σε λιγες μερες εχω τα γενεθλια μου αμα μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω θα το εκανα εστω και για μια στιγμη!
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Ξέρεις γιατί αναπολούμε τις παλαιές στιγμες?Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
Γιατί τις ζούσαμε πολύ έντονα (και ανέμελα)!
Κάνε το ίδιο τώρα, ζήσε το παρόν για να αναπολείς περισσότερες στιγμές αργότερα, και για να έχεις ζήσει μεγαλύτερη ζωή!
ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ!![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως ειχε πει και καποιος φιλος,
μετανοιωνουμε για κατι που ΔΕΝ καναμε,οχι για κατι που καναμε![]()
γιαυτο τα πραγματα εχω μετανιωση γιαυτα που δεν εκανα !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οπως ειχε πει και καποιος φιλος,
μετανοιωνουμε για κατι που ΔΕΝ καναμε,οχι για κατι που καναμε![]()
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Εγώ να δεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
γιαυτο τα πραγματα εχω μετανιωση γιαυτα που δεν εκανα !!!!!
Είχα τρελλές ευκαιρίες και τις κλώτσησα χωρίς λόγο!
Τώρα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο και είπα ότι δε θα αφήσω άλλη να πάει χαμένη!
![]()
![]()
![]()
ουτε εγω απο εδω και περα θα αφησω ευκαιρια να παει χαμενη,......απλα ρε φιλε γουσταρω ειμαι μαζοχας να διορθωνο τα λαθη μου εστω και αν ξερω οτι με ποναν!Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Εγώ να δεις!
Είχα τρελλές ευκαιρίες και τις κλώτσησα χωρίς λόγο!
Τώρα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο και είπα ότι δε θα αφήσω άλλη να πάει χαμένη!
![]()
![]()
![]()
Lass Dich von dem Mondlicht fuehren... und Du wirst Deine grosse Liebe wiederfinden...Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
ουτε εγω απο εδω και περα θα αφησω ευκαιρια να παει χαμενη,......απλα ρε φιλε γουσταρω ειμαι μαζοχας να διορθωνο τα λαθη μου εστω και αν ξερω οτι με ποναν!
![]()