Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 71

Θέμα: Καποιος που να μην εχει πεσει

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
    ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΗ 20+ χρόνια,

και δεν έχω πέσει ποτέ από το σταντ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και εγώ οδηγω φιλαράκι ίσαμε 20 χωρίς το μηδέν χρόνια και δεν έχω πέσει ποτέ.:rotflmao:
    παραλίγο κάμποσες φορές αλλά όπως είπε και κάποιος άλλος δεν ξέρω πως την γλίτωσα ... :rotflmao:
    μην μιλάμε για τέτοια πράγματα γιατι την βλέπω να μου 'ρχεται, με έχουν πιάσει γκαντεμιές τώρα τελευταία... με πήρε ο ύπνος με το παλιόκουτο και το τσάκισα μιλάμε... η μηχανή σε κρατάει ξύπνιο...
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ..........

Δύο κατηγορίες μοτοσυκλεττιστών ύπάρχουν.......

Αύτοί πού πέφτουν καί.......ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ .......καί

αύτοί πού πέφτουν καί,....ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ.....!!!!

Μακάβριο.........άλλά άληθινό...

Όσοι δέν μπορούν νά συμβιβαστούν μέ αύτή τήν ίδέα........

άς κατεβούν άπ'τ'άλογο....!!!!

Θάναι χειρότερο,πιό έπικίνδυνο καί ίσως πιό έπώδυνο όταν έρθει....!!!

Τό μόνο πού μισώ πιά στά 53 μου, είναι αύτός ό άνατριχιαστικός

ήχος άπό πλαστικά λαμαρίνες καί κόκκαλα....!!!

Κί αύτή ή πρώτη στιγμή πού ψάχνεις καί μετράς πρώτα χέρια καί πόδια

κί άμέσως μετά άν δείς ότι όλα ύπάρχουν σώα, τότε πού άρχίζεις καί

άναρωτιέσαι γιά τό λάθος πού έκανες καί πόσο θά κοστίσει...!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ,.........κάθε φορά πού τήν πηδάς.....!!!!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.............ΟΛΟΙ

καί νάχετε πάντα τήν τύχη μαζί σας....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
    ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΗ 20+ χρόνια,

Δεν εχεις τρακαρει ποτέ???
    Δεν βγαινεις με παπακι η σκουτερακι μερα μεσημερι κατακαλοκαιρο στο Ηρακλειο.
    Μηπως σου εχουν ριξει την μηχανη καποιος αλλος?

Τα ερωτηματα παραμενουν αναπαντητα.
    :a015:

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Φίλε TERENS αυτό που λες είναι σκληρό αλλά προφανώς αληθινό.
    Το πρόβλημα είναι οτι μέχρι να το ζήσουμε (όσοι δεν το έχουμε), δεν μπορούμε να ξερουμε με τι ακριβώς να συμβιβαστούμε καθότι άλλο το το λες, άλλο να το ακούς και άλλο το να το έχεις ζήσει . . .
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Εγω οδηγαω περιπου 10 χρονια και δεν εχω πεσει.ειμαι στην μηχανη καθε μερα πολλες ωρες
    και δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ησυχος απλα δεν το παρακανω.
    βεβαια το να μην εχει πεσει καποιος οφειλετε και αρκετα στο θεμα τυχης δεν συμαινει οτι ειναι υπεροδηγοι.
    καποιοι μπορει να πηγαινουν σαν κοτες και να τους πεφτουν ολοι επανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    Φίλε TERENS αυτό που λες είναι σκληρό αλλά προφανώς αληθινό.
    Το πρόβλημα είναι οτι μέχρι να το ζήσουμε (όσοι δεν το έχουμε), δεν μπορούμε να ξερουμε με τι ακριβώς να συμβιβαστούμε καθότι άλλο το το λες, άλλο να το ακούς και άλλο το να το έχεις ζήσει . . .

AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ........

Σάν ίδέα,σάν τρόπο έκφρασης,ζωής,φιλοσοφίας κ.λ.π....
    τότε θά πρέπει νά έχει κάπου στήν άκρη τού μυαλού του
    έκτός άπό τήν ώραία πλευρά τού πράγματος καί τή σκληρή
    πραγματικότητα τού νεκροταφείου,τών παράλυτων καί αύτών πού
    έχουν γεμίσει λάμες...!!!

Τά βάζει κάτω ,τά ύπολογίζει,καί αύτό πού ύπερνικάει είναι αύτό
    πού τόν όδηγεί στή ζωή....

Προσωπικά έχω κάνει πολλές τρέλλες στή ζωή μου μέ μηχανές.
    Ή τύχη όμως μέχρι τώρα ήταν άπλόχερα μαζί μου....

Δέν ύπάρχει άνθρωπος πού νάχει τό γκάζι στό χέρι του καί
    νά μήν τόχει δοκιμάσει...!!!!

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑΧΕ ΑΙΜΑ...........ΜΕΣΑ ΤΟΥ.....!!!!

Άν ή μηχανή είναι άπλά ένα έργαλείο γιά τή δουλειά άκόμα καί έκεί
    χρειάζεται τύχη...!!!
    Έχω δεί μπροστά στά μάτια μου άνθρώπους μέ παπάκια μεσήλικες
    νά χτυπάνε άσχημα..

Άν όμως ποτέ,σάς χάλαγε ό φόβος είτε έπειδή σκέπτεστε τό κακό,
    είτε έπειδή φοβάστε τίς συνέπειες,
    τότε..........
    άφήστε το.........
    καί άπολαύστε τό αύτοκίνητο σας!!!!!!

ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ............ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ..!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΤΕ..........Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ

ΕΙΝΑΙ .........

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΕΒΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...!!!!

Έχοντας ένα τρακάρισμα τό 1982 πού διέλυσα τή μηχανή καί έγώ τή
    γλύτωσα άπό τύχη μέ ράμματα καί άμνησία.......
    τήν έπομένη τού άτυχήματος άφού τό βράδυ τήν κοπάνισα άπό
    τό νοσοκομείο,πήρα ένα μηχανάκι άπό φίλο καί γύριζα όλη
    τή Θεσσαλονίκη.
    μέ πέτυχαν μπάτσοι κόντρα σέ μονόδρομο καί μούριξαν 3-4 κλίσεις,
    ούτε πού μ'ένοιαξε φυσικά.
    Έγώ αίσθανόμουν ξανά πουλί....!!!!
    Άν δέν άνέβαινα έκείνη τή μέρα σέ μηχανάκι,νόμιζα ότι..
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΙΔΙΟΣ.....!!!!

Αύτή είναι ή φύση μας φίλε.........μεγάλο τό ρίσκο, μεγάλη καί ή ήδονή ,ή άπόλαυση....
    Αύτό είναι τό μηχανάκι,γιαυτό μάς συναρπάζει....!!!!!!!!

Καί κάτι γιά τόν άλλο φίλο......

Καί τίς κόττες φίλε μου............πολλές φορές τίς πατάνε....!!!!

Suzuki fb πάντα σούζα Το avatar του/της powerman95
    Εγω ειμαι 14 και εχω πεσει 7 φορες και εχω τρακαρει με μηχανακι φιλου μου που ηταν μπροστα και φρεναρε αποτομα 3

1.Το 1980 με Suzuki παπι με χτυπησε αυτοκινητο που παραβιασε STOP.19 ραματα στο σαγονι επειδη δεν φορουσα κρανος. 2. Το 1993 με Kawasaki max παπι με χτυπησε αυτοκινητο που εβγαινε απο parking. Δυο βαθειες γραμμες στο πισω μερος του κρανους που οταν τις ειδα επαθα εγκεφαλικο επεισοδιο και απο τοτε δεν παω πουθενα χωρις κρανος... 3.Το 1996 με FZR 1000 πατησα λαδια στον Μπραλο, με 170 Km στο κοντερ. Δεν επαθα τιποτε, ομως η φορμα(DAINESE), τα γαντια(DAINESE)και οι μποτες(GAERNE) εγιναν κουρελια για να με σωσουν. Το κρανος(ARAI) δεν ακουμπησε καθολου στο εδαφος, ουτε γρατζουνια!! Το FZR 1000000 δρχ ζημια. Ειχα και βιντεοκαμερα επανω, κοματια εγινε, μου εμεινε η κασετα να βλεπω την πτωση. Παντως οφειλω να ομολογησω οτι ημουν τυχερος γιατι συρθηκα προς το βουνο και οχι στον γκρεμο και γιατι δεν βρηκα κοντρα καπου η αμαξι απο το αντιθετο ρευμα!!!! 4. Το 1998 με YAMAHA SRX 250 με χτυπησε αυτοκινητο που παραβιασε STOP. Μικρη ζημια, ενα μικρο σκισιμο στη φτερνα, 5 ραματα. 5. Το 2006 με VARADERO, γλιστρησα μονος μου με 50 Km και επεσα (ακομα δεν εχω καταλαβει πως και γιατι). 6. Το 2008 παλι με το VARADERO με χτυπησε αυτοκινητο. Προσπαθησε να προσπερασει αλλο αυτοκινητο ενω ημουν αριστερα του στο διπλανο ρευμα και με χτυπησε με την πορτα του οδηγου. Οταν εχασα την ισσοροπια μου αφησα το μηχανακι και πηδηξα για να μη με παρει μαζι του αλλα ημουν ατυχος και επεσα με τον αγκωνα κατω. Ηταν Μαιος και δεν φορουσα μπουφαν. Ο αγκωνας κοματια, τρεις ωρες χειρουργειο, σιδερα,πεντε μηνες δεν μπορουσα να δουλεψω. Τον Σεπτεμβριο εβγαλα τα σιδερα ολα εγιναν τελεια, ειμαι πολυ καλα σχεδον το ξεχασα........Αυτα τα ολιγα απο καποιον που οδηγαει μηχανη 35 χρονια!!!!!!!!! Και μη ξεχνατε: ΤΟΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!!!!!!
    Monogamy leaves a lot to be desired...

Οδηγώ 25 χρ.

2 γερά νοσοκομεία 6/12/89 και 12/6/90 (ακριβώς 6 μήνες διαφορά με αναγραμματισμό στις ημερομηνίες ) και καμιά 10αριά βλακοπεσίματα.

Το τελευταίο,
    την έβαζα στο γκαράζ που θέλει κάτι μανούβρες για να χωρέσει, χάνω την ισορροπία και μου πέφτει στο πόδι.

Κάγκελο Αφρικάνας - Πόδι Γιώργου : στάνταρ 1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Με προχειρους υπολογισμους, 12 χρονια οδηγω, εχω διανυσει γυρω στις 150.000χλμ και:

ειχα 6-7 πτωσεις και ατυχηματα, (δεν υπολογιζω τις χωματινες σαβουρες βεβαια που ειναι ουκ ολιγες)

Θα πεσεις η θα σε ριξουν! Αυτο ειναι σιγουρο. Τυχη χρειαζεται για να σταθεις ορθιος μετα!

Και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ οσο πιο καλα θωρακισμενος γινεται!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000. 3 ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΟΛΟ:REBEL 250- TRANSALP 650-ΤΩΡΑ ΕΝΑ V STROM 650-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η TRANSALP ΟΧΙ ΕΓΩ,1 ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ STOP ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑ΄ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !ΜΟΝΟ Η ΜΗΧΑΝΗ-ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩ(ΦΟΒΑΜΑΙ)- ΤΟ ΡΗΤΟ:ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?Ε!ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑ!ΠΑΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ 'Η ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ!

ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ,ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΝΝΟΩ ΕΤΣΙ!!!!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΙΠΑΜΕ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ
    ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!
    ΑΥΤΑ!
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000. 3 ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΟΛΟ:REBEL 250- TRANSALP 650-ΤΩΡΑ ΕΝΑ V STROM 650-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η TRANSALP ΟΧΙ ΕΓΩ,1 ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ STOP ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑ΄ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !ΜΟΝΟ Η ΜΗΧΑΝΗ-ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩ(ΦΟΒΑΜΑΙ)- ΤΟ ΡΗΤΟ:ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?Ε!ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑ!ΠΑΡΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ 'Η ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑ!

ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ,ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΝΝΟΩ ΕΤΣΙ!!!!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΙΠΑΜΕ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ
    ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!
    ΑΥΤΑ!
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
    ωραίος !! να σαι πάντα καλά και αγρατσούνιστος !!
    πεντε μερες τρως αγγουρι, και το σαββατο εισαι μουρη

Ο φιλος που εκανε την υποθεση με αυτο το thread?χιλια μπραβο...παντου παντα καθε στιγμη πρεπει στο μυαλο του μοτοσυκλετιστη να στροβιλιζει το πεσιμο!Το χειροτερο πραγμα για εναν οδηγο ειναι να νομιζει οτι μπορει συνεχεια να ελεγχει την κατασταση!

πιστευω πως αν σκεφτεσαι συχνα το πως πρεπει να αντιδρασεις σε καθε πτωση...θα εισαι σε θεση κ να το εφαρμοσεις...να δουλευει το ΜΥΑΛΟ...απο εκει ξεκινανε ολα!!!!...κ επειδη κανενας δεν μπορει να ειναι 100% προσυλομενος συνεχεια (ειδικα με αυτες τις κολαρες που εχουν αρχισει ηδη να κυκλοφορουν ) καντε κ κανα σταυρο πριν ανεβειται στο μοτο!!!
    Να στε καλα παιδες

Υ .Γ .:προτα παταμε τη μιζα του εγκεφαλου...κ μετα της μηχανης!!!

Παρακαλουντε οσοι εχουν εγκεφαλο παλαιοτερου τυπου...να δουλεψουν μανιβελα!!!!!!!!
    Και ο νοων...νοητω.....

<<Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler>>

"Αυτές οι σκέψεις πολλές φορές περνάνε από το μυαλό όλων όσων οδηγούν μηχανές.

Και στο πρόσφατο τρακάρισμα που είχα το σκέφτηκα να την παρατήσω.

Το συναίσθημα όμως μου έδωσε να καταλάβω πως θα είμαι δυστυχισμένος με την απουσία της.

Προτιμώ να ζω την κάθε στιγμή καβάλα επάνω της,έστω κι αν ξέρω πως αν γίνει η στραβή μπορεί να μην σηκωθώ,παρά να φτάσω 65 χρονών και να μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που παράτησα κάτι το οποίο αγαπώ τόσο πολύ."

Αυτά τα λόγια θα επαναλάμβανα.....
    (μετά απο 2 μήνες κρεβάτι ακίνητος....είπα όχι ξανά....αλλά την "αγάπη" δεν μπορείς να την αποφύγεις.)
    Last week καβάλησα την νέα σφιγκούλα (η παλιά παειιιι)....αυτό το συναίσθημα μόνο "εσείς" μπορείτε να το καταλάβαιτε!

Riders πάντα όρθιοι......και το κράνος όχι στα χέρια!!! (ΣΩΝΕΙΙΙΙ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tasos1981
    <<Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler>>

"Αυτές οι σκέψεις πολλές φορές περνάνε από το μυαλό όλων όσων οδηγούν μηχανές.

Και στο πρόσφατο τρακάρισμα που είχα το σκέφτηκα να την παρατήσω.

Το συναίσθημα όμως μου έδωσε να καταλάβω πως θα είμαι δυστυχισμένος με την απουσία της.

Προτιμώ να ζω την κάθε στιγμή καβάλα επάνω της,έστω κι αν ξέρω πως αν γίνει η στραβή μπορεί να μην σηκωθώ,παρά να φτάσω 65 χρονών και να μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που παράτησα κάτι το οποίο αγαπώ τόσο πολύ."

Αυτά τα λόγια θα επαναλάμβανα.....
    (μετά απο 2 μήνες κρεβάτι ακίνητος....είπα όχι ξανά....αλλά την "αγάπη" δεν μπορείς να την αποφύγεις.)
    Last week καβάλησα την νέα σφιγκούλα (η παλιά παειιιι)....αυτό το συναίσθημα μόνο "εσείς" μπορείτε να το καταλάβαιτε!

Riders πάντα όρθιοι......και το κράνος όχι στα χέρια!!! (ΣΩΝΕΙΙΙΙ)
    μπραβο!!!!!
    παντα κρανος!και μεχρι το περιπτερο-τα περισσοτερα γινονται μες στα στενα--π.χ. σε μενα----
    μετα τη στραβη θελει δυναμη! Α γ α π η ειναι αυτη!!!!!!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. LSL clipons/κάποιος που να ξέρει γερμανικά;
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2009, 15:55
  2. Αγορά και κρίση... πως να μην έχει;
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2008, 11:48
  3. Σεξ μετά μανίας... (ελπίζω να μην έχει ξαναμπεί)
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF