Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Προτασεις για καλοκαιρινο μπουφαν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

Question Προτασεις για καλοκαιρινο μπουφαν

Χαιρετε..Προτι8εμαι να αγορασω καλοκαιρινο μπουφαν γιατι με το δερματινο που εχω δεν παλευεται η κατασταση..Να σημειωσω πως δεν υπαρχει προβλημα δαπανης,αν ισχυει οτι το πιο ακριβο ειναι και το καλυτερο

ΕΠΙΣΗΣ-1ον εχω κοιταξει το clover airtek 2,στο οποιο λογω γνωστου 8α εχω καλυτερη τιμη(απο τα 280 που εχει)και ισως μπαινει και ο κροκοδειλος που εχω στο χειμερινο μου clover

-2ον εχω ακουσει για τα Dainese,απλα εχω τις αμφιβολιες μου για τα μαιμου που κυκλοφορουν..Σκεφτομουν την γνωστη απο8ηκη της Ηλιουπολης..

ego pira to zentex tis dainese apo to dikiklo sti bouliagmenis.poli oreo mpoufanaki kai to pira se foberi timi.perna mia bolta.isos exei kai to clover pou psaxneis.

Re: Προτασεις για καλοκαιρινο μπουφαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Χαιρετε..Προτι8εμαι να αγορασω καλοκαιρινο μπουφαν γιατι με το δερματινο που εχω δεν παλευεται η κατασταση..Να σημειωσω πως δεν υπαρχει προβλημα δαπανης,αν ισχυει οτι το πιο ακριβο ειναι και το καλυτερο

ΕΠΙΣΗΣ-1ον εχω κοιταξει το clover airtek 2,στο οποιο λογω γνωστου 8α εχω καλυτερη τιμη(απο τα 280 που εχει)και ισως μπαινει και ο κροκοδειλος που εχω στο χειμερινο μου clover

-2ον εχω ακουσει για τα Dainese,απλα εχω τις αμφιβολιες μου για τα μαιμου που κυκλοφορουν..Σκεφτομουν την γνωστη απο8ηκη της Ηλιουπολης..
    Αν δεν υπαρχει προβλημα δαπανης τοτε Dainese Zentex... ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

Οτι πιο ελαφρυ εχω δοκιμασει με την πιο "βελουδινη" αισθηση!

Ειδικα αυτο με τις μεγαλυτερες τρυπες στα διατρητα μερη του μπουφαν ειναι super!

... οσο για την ποιοτητα των προστατευτικων μην τα ξαναλεμε... απλα τα καλυτερα

ΥΓ. Το μεγαλυτερο μειονεκτημα κατ' εμε, για το 99% των καλοκαιρινων μπουφαν, ειναι οτι οι εταιριες συνεχιζουν να χρησημοποιουν το μαυρο σαν κυριο χρωμα... μ@λ@κι@!!
    Βεβαια καποιος μπορει να πει οτι στα ανοιχτα χρωματα η βρωμα κανει μπαμ, αλλα νομιζω οτι σε συνθηκες καυσωνα οπως αυτες που βιωνουμε, το να μενεις οσο πιο δροσερος γινεται ειναι το πρωτο ζητουμενο!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
    ego pira to zentex tis dainese apo to dikiklo sti bouliagmenis.poli oreo mpoufanaki kai to pira se foberi timi.perna mia bolta.isos exei kai to clover pou psaxneis.
    Ποσο το πηρες το zentex, αν επιτρεπετε...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
    des kai auto:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=80174
    Το ειδα αλλα ειμαι για νουμ 52

Αν καταληξω στο Dainese,η απο8ηκη στην Ηλιουπολη ειναι εμπιστη??

exo agorasei kai apo ekei.polu empistoi kai foberes times.gia to sigkekrimeno mpoufan itan elafra akriboteri i timi.elafra omos.ego piga eida kai sta 2 kai agorasa alla apo edo kai alla apo ekei.

q.s.to nick sou einai polu sosto.oi 300 eixan sti plati tous to "η ταν η επι τας",oi thespieis oxi.free will!!!

Καταγομαι απο εκει και δυστυχως κανεις δεν τους 8υμαται,ουτε καν το hollywood

Σευχαριστω για τις προτασεις σου

Εγω το ΖΕΝΤΕΧ το εχω 2 καλοκαιρια και ειναι πολυ καλο. Εχει την καλυτερη αισθηση απο μεσα και τα προστατευτικα ειναι DAINESE. Επίσης βγαίνει σε διαφορα χρωματα και δεν χρειαζεται να παρεις μαυρο οπωσδηποτε. Εναλακτικα μπορεις να δεις και το BERING που το εχουν καποιοι φίλοι και ειναι επισης ευχαριστημενοι.

Οτι και να παρεις καλοφόρετο και αγρατζουνιστο!!
    www.myfazer.gr

Πάντα κράνος!!!!
    Πριν 2 μέρες πήρα το Clover Airtek και έχω πάθει πλάκα.Φοβερο και σε προστασία και αφήνει πολύ αέρα να περνάει μέσα απο τα διάτρητα για να μην σκας.Άριστη εσωτερική επένδυση και φυσικά πολυυυυ όμορφο...Το φοράω και όταν δεν έχω την μηχανή.... Έχει και σε θήκη στην πλάτη αδιάβροχο για τις δύσκολες περιπτώσεις αιφνιδιασμού απο τον ουρανό!!!Το πήρα σε γκρί ανοικτό χρώμα,καλοκαιρινό γαρ,αλλα το είχε και σε μαύρο και σε μπεζ
    Απο 278 ευρώ το πήρα 200 απο φίλο στην Θεσσαλονίκη:
    ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από delrules
    Εγω το ΖΕΝΤΕΧ το εχω 2 καλοκαιρια και ειναι πολυ καλο. Εχει την καλυτερη αισθηση απο μεσα και τα προστατευτικα ειναι DAINESE. Επίσης βγαίνει σε διαφορα χρωματα και δεν χρειαζεται να παρεις μαυρο οπωσδηποτε. Εναλακτικα μπορεις να δεις και το BERING που το εχουν καποιοι φίλοι και ειναι επισης ευχαριστημενοι.

Οτι και να παρεις καλοφόρετο και αγρατζουνιστο!!
    Na sai kala

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Εγώ πάντως ψηφίζω Rev'it Air. Ένα από τα σημαντικά του είναι η έλειψη μαύρου χρώματος που είναι απαραίτητο κατ εμέ να μην έχει ένα μπουφάν το καλοκαίρι. Και θα το βρεις πολύ φτηνό για αυτά που δίνει.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Εγώ έχω αυτό σε μπέζ, μια χαρά με βόλεψε
    http://www.stelpet.gr/bering-sunrise.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Αν καταληξω στο Dainese,η αποθηκη στην Ηλιουπολη ειναι εμπιστη??
    μια χαρα αλλα φευγουν αμεσως τα κομματια.παρε τηλεφωνο πρωτα.
    ερχονται νεες παραγγελιες την δευτερα κ την τεταρτη.
    για το dainese που λες ειχε ακομα καποια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    ... οσο για την ποιοτητα των προστατευτικων μην τα ξαναλεμε... απλα τα καλυτερα
    εδω θα διαφωνησω.το πηρε σημερα ενας φιλος κ το περιεργαστηκα κ δεν μου αρεσαν καθολου.τα θεωρω κατωτερα των σκληρων KNOX σε εφαρμογη κ καλυψη.
    κατα τα αλλα ωραιο μπουφαν κ αποτι μου ειπε καθολου ζεστο(κ εχει θεμα με τη ζεστη)

tou rev'it de mou aresan ta prostateutika.to exei enas filos kai autos mou to epesimane pprota

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτάσεις για ελαφρύ αδιάβροχο μπουφάν.
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2008, 08:41
  2. Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 18:40
  3. Προτάσεις για 50cc-80cc
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2004, 17:50
  4. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02
  5. Παρέα για καλοκαιρινό ταξίδι
    από panosram στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 12:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας