Να θέσω και εγώ λοιπόν το προβληματισμό μου.
Μετά από δυο χρόνια συμβίωσης μου με ένα Aprilia RS125 σκέφτομαι να προχωρήσω (μάλλον μέσα στην χρονιά) σε κάτι διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάτι ισάξιο σε εμφάνιση με αυτό που έχω αλλά σκέφτομαι επίσης ότι ίσως θα ήθελα κάτι πιο άνετο σε ταξίδι. Βέβαια μου αρέσουν περισσότερο τα σκυφτά SS αλλά δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο (μιλάμε πάντα για καινούριο ή μεταχειρισμένο 1-2 ετών). Τελικά μετά από διάφορες σκέψεις κατέληξα σε 2 μοντέλα (αν και δεν έχω αποκλείσει και κάποιες άλλες επιλογές στο μέλλον).
Έτσι αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στο Suzuki GSR 600 και στο Kawasaki ER6f. Και τα δύο μου αρέσουν αρκετά εμφανισιακά (σε άλλα σημεία το ένα και σε άλλα το άλλο) και είναι και τα δύο κοντά στις οικονομικές μου δυνατότητες. Επειδή δεν έχω όμως εμπειρίες με κανένα από τα δύο δεν ξέρω που υπερτερεί και που υστερεί το κάθε μοντέλο. Οι προτεραιότητες μου είναι να μπορώ να κάνω κάποια ταξιδάκια (κάποιες φορές και δικάβαλος) αλλά να είναι και εύχρηστο για μέσα στην κίνηση. Οπότε όποιος έχει κάποια εμπειρία ή έστω έχει ακούσει έγκυρα κάτι από γνωστό του θα ήθελα να το μοιραστεί μαζί μου.
Γενικώς περίμένω να ακούσω γνώμες!![]()