Γιατί το λέτε αυτό για το μέρος κατασκευής, είναι made in China το συγκεκριμένο; Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου σε 1 συγκεκριμένο εργοστάσιο; Πάντως εμένα μου αρέσει το ασημί!!! Το μαύρο μου φαίνεται πολύ μονότονο (άσε που έχω και μαύρο αυτοκίνητο)
Γιατί το λέτε αυτό για το μέρος κατασκευής, είναι made in China το συγκεκριμένο; Κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου σε 1 συγκεκριμένο εργοστάσιο; Πάντως εμένα μου αρέσει το ασημί!!! Το μαύρο μου φαίνεται πολύ μονότονο (άσε που έχω και μαύρο αυτοκίνητο)
Σίγουρα δεν κατασκευάζεται σε ένα εργοστάσιο 100%, κατασκευάζεται στην Ινδία και αρχικά προοριζόταν για την τοπική αγορά.. Από την άλλη επειδή το δα και εγώ από κοντά μου φάνηκε αρκετά καλό..Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook