Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Πως σας φαίνεται?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πρώτη φορά ο Oldman υπερασπίζεται Boxer!!

Ενα σημαντικό που εχουν αυτες οι μοτοσυκλέτες, και που δεν συνανταται ευκολα ειναι οτι εκτός των επιταχύνσεων και φρενων, δεν επηρρεαζεται καθόλου μα καθόλου η οδική τους συμπεριφορά με το φόρτωμα.
    Και εννοώ πολύ φόρτωμα!

Να μια φωτό με την αφεντιά μου ανάμεσα στην R80RT (χωρίς φαίρινγκ) και την R75/6 στα βουνά της Πελλοπονήσου.

Κυριακο σίγουρα δεν ειναι σύγχρονη, αλλά είναι σίγουρα μοτοσυκλέτα.....σκέψου το λίγο...αν μπορείς...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aris_byron_trophy2003.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	79,5 KB 
ID:	107986
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Πρώτη φορά ο Oldman υπερασπίζεται Boxer!!
    Γι' αυτό και δεν τον έσφαξα :rotflmao:

άσε που νομίζω οτι είχε μία τέτοια

Τελείως άλλη μοτο δείχνει πάντως χωρίς το φαίρινγκ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    άσε που νομίζω οτι είχε μία τέτοια
    Έλα αηδίες ...

(R80GS είχα ...)

Πάντως ο Σαπίλας έχει απόλυτο δίκιο (και γι αυτά που λέει για το μηχανάκι και για το ότι ΔΕΝ είναι κατάλληλη για πρώτη μηχανή) !!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμφορουμίτες που απαντούν στα ερωτήματά μου!

Μόνο κάτι ακόμη. Για ποιό λόγο δεν κάνει για πρώτη μηχανή, τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσει ένας άπειρος οδηγός με αυτή τη μηχανή (ακόμη και αν αφαιρεθεί το fairing), και τι προτείνετε στην περίπτωση που το μηχανάκι είναι απίστευτα καλά συντηρημένο προσεγμένο και από χέρι (πρώτο).

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας.

ΥΓ: Πόσο εύκολο είναι να προσθαφαιρείς το fairing ανάλογα με τις ανάγκες σου (πόλη-ταξείδι)?

Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμφορουμίτες που απαντούν στα ερωτήματά μου!

Μόνο κάτι ακόμη. Για ποιό λόγο δεν κάνει για πρώτη μηχανή, τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσει ένας άπειρος οδηγός με αυτή τη μηχανή (ακόμη και αν αφαιρεθεί το fairing), και τι προτείνετε στην περίπτωση που το μηχανάκι είναι απίστευτα καλά συντηρημένο προσεγμένο και από χέρι (πρώτο).

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας.

ΥΓ: Πόσο εύκολο είναι να προσθαφαιρείς το fairing ανάλογα με τις ανάγκες σου (πόλη-ταξείδι)?

Το να προσθαφαιρέσεις το φαίρινγκ ειναι αρκετή δουλειά, παίρνει πολύ ώρα, και θέλεις και μερικά ανταλλακτικά, όπως φλας, αυτιά φαναριού και κάτι άλλα ψιλα.
    Το ωραίο είναι οτι το φανάρι αυτο καθ αυτό είναι ίδιο κι ας ειναι μεσα στο φαίρινγκ.
    Με λίγα λόγια η το βγάζεις, η το αφήνεις. Ειναι και τεράστιο και θέλει αρκετό χώρο για να το αποθηκευσεις!
    Επίσης εμένα (ειμαι 1.90) οταν το εκανα βόλτα με το φαίρινγκ το οπτικό μου πεδίο ηταν μισό μισο, (μεσα και πάνω απο την ζελατίνα), και δεν μου άρεσε καθόλου.

Για πρώτη μηχανή είναι αρκετά βαριά, 200 κιλά περίπου, εχει απότομο συμπλέκτη μια και ειναι ξηρός μονόδισκος, κουνάει δεξιά στο άνοιγμα του γκαζιού, εχει απότομες αντιδράσεις από τον άξονα στα ανοιγοκλεισίματα του γκαζιού (ο αξονας δεν εχει κόλπα τύπου Paralever κλπ), ο κινητήρας εξέχει αρκετά και πρέπει να μαθεις να υπολογίζεις που χωράς και που οχι, και γενικά η μοτοσυκλέτα ειναι ογκώδης και μακρια σε μήκος (και μεταξόνιο).
    Επίσης εχει αργή γεωμετρία, και 19ρη τροχό εμπρός, σε κλειστες στροφές (φουρκέτες κλπ) ειναι δύσκολη, σε στροφες των 30-40 χλμ και πάνω αλλάζει η συμπεριφορά της.

Ολα αυτα μαζί, ειναι πράγματα που αν εχεις εμπειρία τα συνηθίζεις και μετα από λίγο καιρό δεν τα σκέφτεσαι καν, αλλά αν είσαι αρχάριος οδηγός μέσα στην κίνηση της πόλης χρειάζεσαι κάτι πιο ευκολο ωστε να εχεις το μυαλό σου στον δρόμο και τις συνθήκες και οχι στην μοτοσυκλέτα.
    Αν εχεις κι αλλη μοτοσυκλέτα για την πόλη και αυτην την χρησιμοπιείς αρχικά σε πιο ανετες συνθήκες, αλλάζει το πράγμα.

Βέβαια αυτα που λέω ειναι γενικά, γιατί μπορεί εσύ να εισαι ταλέντο, και να μην εχεις πρόβλημα.

Ο φίλος που το πήρε, μετα από δική μου προτροπή, αφού το κααλούσε 3-4 χρόνια, τώρα καβαλάει πάλι το παλιό του SR500 στην πόλη. Οδηγάει πάνω από 20 χρόνια, και λέει οτι για την πόλη τον ζόριζε πολλές φορές.
    Εγω το δικό μου BMW το οδηγω περιστασιακά, και θέλει τον τρόπο του, ειναι και αρκετα πιο παλιό βέβαια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    παιδες θελω τη βοηθεια σας.εχουμε στην οικογενεια ενα bmw r80rt mono και το μπροστινο του δισκοφρενο(εχει 1 μονο) εχει ραγισει+φοβαμαι μηπως ζοριστει και σπασει.εκτος απο το μανισιο που ειναι πανακριβο ταιριαζει απο καμια αλλη μαρκα ?ειμαι επαρχια +δεν υπαρχει καποιο καταστημα αποκλειστικα για φρενα μοτοσυκλετας,παρακαλουνται λοιπον οι κατοχοι ιδιας μοτο να δωσουν τα φωτα τους και ιδιως ο sapila racing!ευχαριστω προκαταβολικα

:o :o :o

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πως σας φαίνεται?
    από kalant στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 08:03
  2. Πως σας φαινεται αυτο το χρωμα?
    από KeLeYTiS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 12:50