Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: 36ωρο by Caesarsk (παραλειπόμενα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Ελά μου όμως που το τηλέφωνο πάντα χτυπάει τις χειρότερες στιγμές!!!
    Ρε ουστ!

«Σοφιανέ, χρείαζομαι την βοηθεία σου», ακούω στο ακουστικό την γνώριμη φωνή του άχρηστου και κουλού οδηγού, φίλου μου Δημήτρη. Είχε πέσει πριν από 2 μήνες και είχε κάνει ένα μικρούλι βαβα στο πωπουλίνι του…Αλλά η γριά γκρινιάρα ακόμη γκρινίαζε ότι πονούσε και όλοι οι φιλοι του τον βοηθούσαμε όπως μπορούσε ο καθένας. Δεν θα γινει καλά όμως θα πληρωσει για όλα σε όλους.

Κουλος εισαι και φαινεσαι...πού να οδηγουσες και 1000αρι!
    Το "μικρουλι" βαβά, ειναι μεγαλο σαν τον κιλυνδρο του GS χαμενε, γι αυτο γκρινιαζω!

«Αυριο θα έρθει κάποιος να δει την μηχανή και η μπαταρία τα έπαιξε, θα μου φέρεις τον φορτιστή να την φορτίσω λίγο για να πάρει μπροστά;», συνέχισε. «Ρε Δημήτρη, το πρωί παίρνω εκκίνηση για το 36ωρο και ακόμη δεν έχω δει την διαδρομή». «Καλά ρε συ, και εγώ θα εχω στο μυαλό μου ότι ζητησα βοηθεια από ένα φίλο και αυτός δεν μου την έδωσε. Επίσης πονάω πολύ και εσείς θα διασκεδάζετε στο 36ωρο. Δεν έχω λεφτά και έχω να θρέψω τα 14 παιδιά μου. Φερτο όχι για μένα αλλά για την φουκαριάρα την μάνα μου που είναι εδώ στην Αθήνα και δεν φεύγει για το νησί αν δεν πουλήσω την μηχανή». Δεν άντεξα άλλη γκρίνια. Ειμαι και ψυχοπονιάρης. Λυπήθηκα και την μάνα του που τον ανέχεται ένα μήνα τώρα (35 χρόνια τον ανέχεται αλλά τελοσπάντων). «Καλά», του λέω, «σε μισή ώρα θα είμαι εκεί».
    Μπαταρια εβαλα καινουρια τελικα! Η μλκια που μου εφερες ειναι για πεταμα!
    35 και στα μουτρα σου! 33 ειμαι ακομα!!!
    Επισης ο τυπος ηρθε να τη δει αλλα τον εδιωξα γιατι μου εδινε λεει 8000! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τελικά 23:00 είμαι πίσω στο σπίτι. Ξεκινάω τις προετοιμασίες. Εχουν αλλάξει τα δεδομένα, οπότε θα κάνω τα απολύτως απαραίτητα. Πρώτα βγαίνω μια βόλτα και μετράω τις αποκλίσεις του κοντέρ μου.
    Απο τις 9:00 που εφυγες απο το σπιτι μου στις 23:00 εφτασες στο δικο σου? :rotflmao:
    Και μετρησες και τις αποκλισεις ε? Πωπω, μπραβο ρε μεγαλε! Κατσε να βρω το emoticon με τη μουτζα!

Και έτσι στις 01:45 είμαι πλέον στην αγκαλιά του Μορφέα…( προσοχή δεν είναι gay ιστορία…στην Ελληνική μυθολογία ο Μορφέας είναι ο θεός του ύπνου)…
    Ναι, ειναι θεος του υπνου! Εγω ομως θυμαμαι για εκεινον το φιλο σου απο το στρατο που μου μιλας συνεχεια!Το Μορφεα! Και τωρα που λειπει η Ρουλα, δεν ειχες πει οτι ηρθε απο την Κατερινη μερικες μερες να σε δει?

:wacko:

Γι αυτο σε ποναει ο κωλος σου, οχι απο τα 4500 χιλιομετρα που εκανες, παραδεξου το!

Αντε και του χρονου!

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    το εχει αυτο ο Δημητρης με τον καλο λογο ετοιμος να σου απαντησει παντα
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Χαχαχα !!!!!!

Πολύ γέλιο !!

Και λέει τον καπετάνιο κουλό...

Σκέψου να'μουν και γω μαζί τους τι θα λεγόταν !! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ρε ουστ!

Κουλος εισαι και φαινεσαι...πού να οδηγουσες και 1000αρι!
    Το "μικρουλι" βαβά, ειναι μεγαλο σαν τον κιλυνδρο του GS χαμενε, γι αυτο γκρινιαζω!

Μπαταρια εβαλα καινουρια τελικα! Η μλκια που μου εφερες ειναι για πεταμα!
    35 και στα μουτρα σου! 33 ειμαι ακομα!!!
    Επισης ο τυπος ηρθε να τη δει αλλα τον εδιωξα γιατι μου εδινε λεει 8000! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απο τις 9:00 που εφυγες απο το σπιτι μου στις 23:00 εφτασες στο δικο σου? :rotflmao:
    Και μετρησες και τις αποκλισεις ε? Πωπω, μπραβο ρε μεγαλε! Κατσε να βρω το emoticon με τη μουτζα!

Ναι, ειναι θεος του υπνου! Εγω ομως θυμαμαι για εκεινον το φιλο σου απο το στρατο που μου μιλας συνεχεια!Το Μορφεα! Και τωρα που λειπει η Ρουλα, δεν ειχες πει οτι ηρθε απο την Κατερινη μερικες μερες να σε δει?

:wacko:

Γι αυτο σε ποναει ο κωλος σου, οχι απο τα 4500 χιλιομετρα που εκανες, παραδεξου το!

Αντε και του χρονου!

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΙΝΑ!!!!!!!!!!

αν συναντήσετε αθρωπο πιο γκρινιάρη και γκαντέμη απο αυτόν, ελάτε να μου το πείτε!!!!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Δεν είναι η δόξα, δεν είναι τα λεφτά...

είναι του 36αωρου η χαρά...
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΙΝΑ!!!!!!!!!!

αν συναντήσετε αθρωπο πιο γκρινιάρη και γκαντέμη απο αυτόν, ελάτε να μου το πείτε!!!!!!

δεν σας γνωριζω,αλλα συμφωνα με το αρχαιο
    ρητο "οποιος εχει τη μυγα..." μαλλον λες την
    αληθεια

τρομερη η περιγραφη του 36ωρου
    διαβαζοντας μου ερχονται οι εικονες που ειδα
    περιμενω τη συνεχεια
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    δεν σας γνωριζω,αλλα συμφωνα με το αρχαιο
    ρητο "οποιος εχει τη μυγα..." μαλλον λες την
    αληθεια

Kαλα, γνωρισε το Σοφιανο πρωτα και μετα ελα να μου πεις!
    Τα φαινομενα απατουν...και οχι μονο!

Παρόμοια θέματα

1. 13ο 36ωρο 17-18 04 2010 by siraxanz
    από siraxanz στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2010, 22:55
  2. various by caesarsk
    από caesarsk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2010, 00:00
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2009, 11:35