Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 101

Θέμα: TT600R Spam

Το πόσταρα και στην ηλεκτρονική αλλα δεν νομίζω να παίζει προβλημα να το ποστάρω και δώ ε? :P
    Είχα πάει μια μέρα σε κάτι φίλους, πάω βενζινάδικο fullάρω ανοίγω διακόπτη, μανιβέλα και τιποτα το μηχανάκι. Πεδευόμουν τόση ώρα και το μηχανάκι τίποτα. Τελικά ήρθε ένας που έχει συνεργείο και είδε οτι το φανάρι μπροστά δεν άναβε καν στιν μανιβελιές και βγάλαμε σέλα και είδαμε οτι η φύσα του ανορθωτή είχε φύγει. Την συνδέουμε, μανιβέλα και το μηχανάκι πήρε κανονικά. Άλλη μέρα το μηχανάκι δεν έπερνε μπροστά καν και πάλι δεν έβλεπα φως μπροστα στις μανιβελιές και βγάζω σέλα, πιέζω φύσα, το ξεμπουκώνω και ενας συνδιασμός όλων το έκανε να πάρει μπροστά. Άλλη μερα το βάζω μπροστά κανονικά με μανιβέλα και ξεκινάω βολτα. Βρίσκω κάτι παιδιά το σβήνω και αράζω να μιλίσω. Μετα απο 5 λεπτά πάω να φύγω ανοίγω διακόπτη τραβάω μανιβέλα και τίποτα. Δεν έδινε πάλι φώς μπροστά.. Ήμουν έξω για βόλτα.. ούτε σελες μπορούσα να ανοίξω ούτε τίποτα... Ξενέρωσα.. μετα απο 10 λεπτά λέω να δοκιμάσω πάλι. Αρχισε να ανάβει στις μανιβελιές η λάμπα μπροστά και με την 4η μανιβελιά πήρε! Μετα πάλι βόλτα.. Μετά πάλι στάση, το σβήνω μετά απο 10 λεπτά πάω να το βάλω μπροστά και τίποτα. Ώπα λέω λες να φτέει που είναι ζεστό? και το άφησα για λίγο.. αυτό το λίγο κατέντησε 1 ώρα.. και το μηχανάκι δεν έπερνε με τίποτα... Το κλείδωασα και το άφησα εκεί ... Πάω την άλλη μέρα το βράδυ και ανοίγω διακόπτη και τσοκ, τραβάω μανιβέλα και τα φώτα άναβαν κανονικά και πήρε με την δεύτερη... Δηλαδή πως γινετε αυτό!?!?!? Και μου το κάνει ακόμα όταν το σβήνω.. Σήμερα θα πάω να τσεκάρω πάλι αν θα πάρει μιας και το έχω αφήση απο χθες σε ένα σημείο... Τί μπορει να είναι? Να επισημάνω ξανα οτι το οτι δεν πέρνει μπροστά συνδιάζετε με το οτι δεν στέλνει φώς ουτε στο φανάρι μπροστα. Απαξ και δώ το φανάρι να ανάβει λίγο απο μανιβελιά θα πάρει.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    φιλε

αν η φυσα ειναι το προβλημα πιαστην με καποια ταινια σφιχτα γιατι απο τους κραδασμους φευγει απο την θεση της και ολα οκ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

τα φωτα να τα κλεινεις καλητερα οταν βαζεις μπροστα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    ρε παιδια εχει κανεις το service manual απο το μηχανακι?

εννοω αυτο που δειχνει αναλυτικα πως να λυνεις το μοτερ ολοκληρο.
    Γιωργος

παιδες ψαχτε λιγο στο νετ γιατι αλλιως δεν γινετε.

εχω κοιταξει αρκετα αλλα τζιφος..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    κ εγω το ιδιο ρε γμτ...για μια περιοδο ειχα φαει τον κοσμο.

νομιζω το εχει ενας γνωστος ,με την 1η ευκαιρια θα τον ρωτησω και αμα ισχυει θα το παρω και θα σας το σφυριξω
    Γιωργος

Παλαιό μέλος
    κατεβαστε του Ε με την μιζα, κατα 95% ειναι το ιδιο

Νέο μέλος
    γεια σας παιδες ,να ποσταρω κατι ετσι απλα πληροφοριακα

πλεον εχω αλλαξει μηχανακι ,εδω και κανα μηνα περιπου ,παλι ttr ομως.
    το προηγουμενο που ειχα ηταν ενα motard '99 μοντελο και τωρα πηγα σε ενα μπλε enduro '01 μοντελο με 20.000 χλμ περιπου.
    βασικα ηθελα να πω για την εξατμιση μπας και ψαχνεται κανεις.
    εχει επανω μια crd η οποια κανει "καλο" θορυβο.ακουγεται αρκετα αλλα δεν ειναι απο αυτες που ξεσηκωνουν κοσμο (να φανταστειται ουτε οι γονεις μου στο εξοχικο που εχει ησυχια δεν παραπονεθηκαν).οταν ανοιγεις το γκαζι ομως βγαζει θορυβο που τον νιωθεις και σε φτιαχνει χωρις να κουραζει οπως ξαναειπα.
    οποτε αν καποιος σκεφτεται για λλαγη εξατμισης να ξερει πως ειναι μια καλη λυση.
    τωρα που την βρισκεις ,πως την ζητας και ποσο κανει δεν τα ξερω γιατι εμενα την ειχε πανω οταν αγορασα το μηχανακι
    η εξατμιση ειναι αυτη και οταν μπορεσω θα παρω και μια φωτο απο το δικο μου μηχανακι να την δειτε καλυτερα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	crd.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	26,8 KB 
ID:	163805
    Γιωργος

ωραια ειναι..

καποια στιγμη θελω και γω να αλλαξω την βαρελα που εχω τωρα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    της μανας του εχεις πανω?
    Γιωργος

ναι

ωραια ειναι

δεν κανει θορυβο
    δουλευει ρολοι
    δεν εχω παραπανω

αλλα ενα τελικο σαν το crd που εβαλες ειναι αλλη φαση
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    οτι ειναι ωραια η μαμα ειναι σιγουρο αλλα δεν εχει τυχει να ακουσω ποτε καποια

εγω παντως εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο δουλεμα και απο θορυβο και απο εμφανιση,το παλιο ειχε μια leovince sbk τιτανιου απο tdm αλλα πολυ θορυβος ρε γμτ...

ειδα και μια τωρα crd quiet power ,θα ψαξω να βρω καμια φωτο και καμια τιμη.
    Γιωργος

Νέο μέλος
    παιδια το owner's manual (ιδιο με αυτο που εχει ξαναανεβει στο site) και το service manual υπαρχουν ΕΔΩ .
    απλα δεν ξερω ποσο καιρο θα μεινει ενεργο οποτε κατεβαστε το οσοι το δειτε τωρα και μετα τα βρισκουμε μεταξυ μας

Y.Γ. απ'οτι ειδα δεν δουλευει το λινκ ,τελοσπαντων οποιος θελει τα εχω εγω ,ας μου πει.
    το service manual ειναι απο το μιζατο ,οποτε εχουμε διαφορες σε καποια ηλεκτρικα θεματα και σε θεματα της μανιβελας.παντως ειναι καλο.
    Γιωργος

Τα έπαιξε ο ατέρμονας και επομένως δεν έχω ένδειξη κοντέρ.Ξέρει κάποιος που μπορώ να δώ τιμή ή να βρώ μεταχ/νον?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrish69
    Τα έπαιξε ο ατέρμονας και επομένως δεν έχω ένδειξη κοντέρ.Ξέρει κάποιος που μπορώ να δώ τιμή ή να βρώ μεταχ/νον?

τηλεφωνακι στη γιαμαχα και παραγγελια.
    μαγαζια με μεταχειρισμενα υπαρχουν πολλα, σε καποιο μοτοπεριοδικο εχουν λιστες, και αρχιζεις τα τηλεφωνακια

ενημερωσε μας για τιμες
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SPAM - Κυριακή 30/04, κερνάω καφεδάκι...
    από devil's animal στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 176
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2006, 17:29
  2. ΓΙΑ ΤΑ Ban,spam ΚΛΠ
    από motomaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 19:34
  3. Spam.....ΑΡΕΤΕ............!!!!!!!!!!!!
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2006, 10:59
  4. Ο Βασιλιας Του Spam...
    από ΓκαζοφωνιΞ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2006, 00:51
  5. spam king of moto.gr
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2005, 14:02

Κανόνες δημοσιεύσεων