Το πόσταρα και στην ηλεκτρονική αλλα δεν νομίζω να παίζει προβλημα να το ποστάρω και δώ ε? :P
Είχα πάει μια μέρα σε κάτι φίλους, πάω βενζινάδικο fullάρω ανοίγω διακόπτη, μανιβέλα και τιποτα το μηχανάκι. Πεδευόμουν τόση ώρα και το μηχανάκι τίποτα. Τελικά ήρθε ένας που έχει συνεργείο και είδε οτι το φανάρι μπροστά δεν άναβε καν στιν μανιβελιές και βγάλαμε σέλα και είδαμε οτι η φύσα του ανορθωτή είχε φύγει. Την συνδέουμε, μανιβέλα και το μηχανάκι πήρε κανονικά. Άλλη μέρα το μηχανάκι δεν έπερνε μπροστά καν και πάλι δεν έβλεπα φως μπροστα στις μανιβελιές και βγάζω σέλα, πιέζω φύσα, το ξεμπουκώνω και ενας συνδιασμός όλων το έκανε να πάρει μπροστά. Άλλη μερα το βάζω μπροστά κανονικά με μανιβέλα και ξεκινάω βολτα. Βρίσκω κάτι παιδιά το σβήνω και αράζω να μιλίσω. Μετα απο 5 λεπτά πάω να φύγω ανοίγω διακόπτη τραβάω μανιβέλα και τίποτα. Δεν έδινε πάλι φώς μπροστά.. Ήμουν έξω για βόλτα.. ούτε σελες μπορούσα να ανοίξω ούτε τίποτα... Ξενέρωσα.. μετα απο 10 λεπτά λέω να δοκιμάσω πάλι. Αρχισε να ανάβει στις μανιβελιές η λάμπα μπροστά και με την 4η μανιβελιά πήρε! Μετα πάλι βόλτα.. Μετά πάλι στάση, το σβήνω μετά απο 10 λεπτά πάω να το βάλω μπροστά και τίποτα. Ώπα λέω λες να φτέει που είναι ζεστό? και το άφησα για λίγο.. αυτό το λίγο κατέντησε 1 ώρα.. και το μηχανάκι δεν έπερνε με τίποτα... Το κλείδωασα και το άφησα εκεί ... Πάω την άλλη μέρα το βράδυ και ανοίγω διακόπτη και τσοκ, τραβάω μανιβέλα και τα φώτα άναβαν κανονικά και πήρε με την δεύτερη... Δηλαδή πως γινετε αυτό!?!?!? Και μου το κάνει ακόμα όταν το σβήνω.. Σήμερα θα πάω να τσεκάρω πάλι αν θα πάρει μιας και το έχω αφήση απο χθες σε ένα σημείο... Τί μπορει να είναι? Να επισημάνω ξανα οτι το οτι δεν πέρνει μπροστά συνδιάζετε με το οτι δεν στέλνει φώς ουτε στο φανάρι μπροστα. Απαξ και δώ το φανάρι να ανάβει λίγο απο μανιβελιά θα πάρει.