Ειπα σε διλλειμα, τριλλημα... Ειπα να ζητησω τη βοηθεια του κοινου.
Πήρα πριν ένα χρονο ενα σκουτερακι. Beverly S 250cc το οποίο μου το κλεψανε. Αντεξα 8 ημερες χωρις δίκλυκλο και πηρα ενα derbi atlantis 100cc
μεταχειρισμένο να κανω τη δουλεια μου. Ιουνιο Ιούλιο θα έχω πάλι χρήματα να ανεβω πάλι στα 250cc και να δωσω το μικρο.
και εδω αρχιζει ο προβληματισμος. Ειμαι αναμεσα σε Beverly 250cc (cruiser μαλλον), yamaha x-city, yamaha x-max.
1. Διαβασα σε ενα περιοδικο review για το x-city οτι η ζελατινα του κανει πολυ θορυβο μετα τα 80χλμ. μπορει αυτο να ισχύει?
2. τα δυο της Yamaha εχουν ζελατινα-ανεμοθωρακα που κανένα απο τα δύο μέχρι τωρα που είχα δε έχει. με το Beverly μεχρι 120 που πηγαινα δε με ενοχλούσε ο αερας.
Οπότε μήπως θα μου κόβει το οπτικο πεδίο? βέβαια αυτό νομίζω λύνεται με ενα τεστ Drive.
3. Αυτό που δεν ανησυχώ είναι να μη μου κλέψουν το derbi. Ουτε φυλακισμενος δεν το κλεβει. τι να το κανει? (σιγα μην ξερει οτι εχει κινητηρα piaggio)
και σκεφτομαι μηπως να βτω κάτι εκτος από piaggio yamaha honda, Που πουλανε >90% για τον αντικλεπτικό τους χαρακτήρα. kymco, SYM...
Εκέι στην ασία υπάρχουν χιλιάδες!! Αν ειναι αξιόπιστα και ομορφα, γιατί όχι? ΟΧΙ? δε με ενοχλεί που δε θα γράφει καποια απο τις κορυφαίες μαρκες...
ΠΧ τα Derbi, δεν το ηξερα το εμαθα, εχουν κινητηρες piaggio... οποτε απο κινητηρα που ειναι η καρδια ημαστε καλα...
αναζητώ την αποψη σαςΤη βοηθεια του κοινου.
ειδα στο μεταξυ και το SYM citicom... δεν ειναι κακο...