Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Της βοηθειά σας παρακαλώ, για αγορά Τdm

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Μην λέμε ότι θέμε...Οι 4 πίστονες Sumitomo που φοράει το ΤΔΜ εχουν αποδειχθεί από τα πιο πετυχημένα φρένα διαχρονικά...Δεν είναι τυχαίο που βασικά τις ίδιες (με διάφορες παραλλαγές στήριξης) φοράνε εδω και μια 10ετία όλες οι γενιές Ρ1 , Φείζερ, και ΤΔΜ...
    +900 φιλος

Μπορει καποιος να βρει 100 αρνητικα για το tdm, αλλα ΟΧΙ τα φρενα του ρε παιδια... ελεος!
    money cant buy me love !!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια, ο kachius μιλαει για τα φρενα του 850...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παιδια, ο kachius μιλαει για τα φρενα του 850...
    ΚΑΙ το 850 φορούσε τα φρένα του Ρ1

φίλε για το ύψος σου δεν έιναι κατάλληλο

θα το συνηθίσεις βέβαια, αλλα αυτό δεν σημαίνει πως με τον καιρό εσύ θα ψηλώσεις ή αυτό θα κοντύνει, πάντα θα είναι ένα θέμα για σένα

BANDITΑΚΙΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    ΚΑΙ το 850 φορούσε τα φρένα του Ρ1

φίλε για το ύψος σου δεν έιναι κατάλληλο

θα το συνηθίσεις βέβαια, αλλα αυτό δεν σημαίνει πως με τον καιρό εσύ θα ψηλώσεις ή αυτό θα κοντύνει, πάντα θα είναι ένα θέμα για σένα
    καταλαβαίνω ότι δεν θα παταω τερμα το πελμα, δεν υπάρχει τρόπος για την ρύθμιση του ύψους? Πέρα απο την σέλα δεν γινεται τίποτα? Δηλαδή για 1,73 δεν οδηγιέται?

Απορώ πως την οδηγάνε τότε οι γιαπονέζοι που την σχεδιασαν....
    πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS

Παλαιό μέλος
    βεβαίως και οδηγιέται, το θέμα είναι τι ρίσκο έχεις για πτώση αν είσαι 1.85 και τι αν είσαι 1.73

ψάξε να δεις αν βγαίνουν κόκκαλα για το ΤΔΜ

θα τα βρεις στα αγγλικά ως lowering links

είναι ο πιο σωστός" τρόπος να χαμηλώσεις μηχανάκι, άνετα 5εκ, που θα κάνει τεράστια διαφορά για σένα

κόστος από 70Ε, συν εργατικά

BANDITΑΚΙΑΣ
    οκ θα το δώ φίλε μου, κάτσε μια να την πάρω βεβαια....

Θα με βρίσετε αλλά μόλις τώρα γύρισα σπίτι (00:45), τραβολόγισα την αραβωνιαστικιά μου βραδιάτικά για να της την δείξω (και να την ξαναδω και εγω) απο κοντά!

Εφαγα μια φλάσιά γιατί απο εκεί που την είχε χωμένη στην άκρη της βιτρίνας τώρα την είχε μποστα στην είσοδο!!!!

Λέτε να είμαι ''γκαντέμης'' και να την δώσει αύριο αλλού????

Ούφ σαν μωρό παιδί φέρομαι το ξέρω

Φίλε καλησπέρα .... Εγώ δε θα πάρω θέση για το αν πρέπει ή όχι να πάρεις TDM 850, γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός, το μηχανάκι μου αρέσει πάρα πολύ..

Θα πάρω όμως θέση στο αν πρέπει να πάρεις TDM 850 με 3.800 euro.. Και θα σου πρότεινα ευθέως να μην το πάρεις σε αυτή την τιμή... Αν ρίξεις μια ματιά σε αγγελίες, θα διαπιστώσεις ότι τα 850 του 00-01 σε καλή κατάσταση και με παρόμοια χιλιόμετρα κυμαίνονται από 3.000 έως 3.500 αν έχουν και τπτ έξτρα ( τιμές ελαφρώς συζητήσιμες, όταν μιλάμε για μετρητοίς)...

Οκ να δεχθώ ότι η ανταλλαγή είναι ένα δέλεαρ που σου παρέχουν οι έμποροι... Αλλά είναι τόσο δέλεαρ όταν του δίνεις το μηχανάκι σου για 400 euro ουσιαστικά ?

Όλα αυτά εντελώς φιλικά και χωρίς να έχω καμία διάθεση να το παίξω έξυπνος... Απλά τυχαίνει να αγόρασα κι εγώ 850 πριν κάποιους μήνες και έκανα μια έρευνα αγοράς όπως καταλαβαίνεις... Και επειδή η κ@ύλ@ δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για σωστές αγορές ( έτσι την πάτησα κι εγώ με την αγορά εξοπλισμού) θα σου πρότεινα απλά να αφιερώσεις μερικές ώρες στη Χρυσή Ευκαιρία....

Σε κάθε περίπτωση good luck στην επιλογή σου..

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...

BANDITΑΚΙΑΣ
    Λοιπών παιδιά ακυρο το ντεαλ με τον εμπορα.... Δεν με έσωσε η γαβλα μου ειναι η αλήθεια αλλά η παλιά μου μηχανή...
    Εσπασε ο διαολος το ποδάρι του και η μηχανή απο το πρωί μου έκανε ατροφίες (μαλον θα κάνω ξεχωρο ποστ για αυτο). Στην πήγα στον μαστορα μου οποίος δεν βρήκε πρόβλημα πουθενά στο συστημα τροφοδοσίας αλλά κατά δικιά μου παρέκληση αλλάξε σωλινάκια, φιλτρο βενζινης και ταπα ντεπόζιτου.
    Εφυγα για τον έμπορα. Πριν καν κάνω τεστ ντριφε την tdm του λέω να δει την δικιά μου μια ακόμα φορα για να συμφωνίσουμε στην τιμή της.
    Αποτέλεσμα? Του παθαίνει ατροφία στην πορεία γυρνάει με τα χιλια ζόρια στο μαγαζι!!!!!!

Οποτε μου λεει ακυρο το ντεαλ θα έχει κανενα χοντρο προβλημα και χωρίς να πώ και εγώ πολά, έφυγα με άδεια χέρια........

Τεσπα, θα ψάξω τώρα να βρώ κανέναν προκομένο μάστορα να βρεί της στης μανας της το αυτί έχει, μετά θα την σενιάρω γενικά. Μπορείς να βάψω και τα πλαστικά, και θα την βγάλω σε αγγελία ο ιδιος...

Μπορεί έτσι να μου βγεί και σε καλό αλλά η απογοήτευση ήταν μεγάλη... Και η τσατίλα μεγαλήτερη. Όπως και να έχει κόλησα τώρα για TDM αλλά μέχρι να δώσω την γιαγιάκα μου μπορεί να έχω ξεκολήσει..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ..
    από fournas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2009, 17:25
  2. την βοηθεια σας παρακαλω!
    από sanguini στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 21:22
  3. Την γνώμη σας παρακαλω , για θεμα ασφάλειας οδηγου.
    από rc31 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 03:43
  4. Αθήνα - Χαλκιδική, τη βοήθεια σας παρακαλώ !!!
    από efialtis στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2006, 09:07
  5. Μηχανή για κοπέλες... Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!!
    από Trithen στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 15:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF