Σελίδα 128 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2878118123124125126127128129130131132133138178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.906 έως 1.920 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παιδιά με βλέπω Νέα Μάκρη για καμιά βουτιά...(Τώρα παραλία Ζούμπερη ή Αγ.Ανδρέα,δεν ξέρω ακόμα)....
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Νέο μέλος
    Ρε παιδιά, το bandit έχει παρόμοιο μέγεθος με το tdm; Νομίζω ότι το tdm δεν είναι ούτε πολύ μικρό ώστε να φαίνεται τελείως street, ούτε πολύ μεγάλο σαν ον-οφ κουμούτσα. Γουστάρω όμως τρελά bandit. Επάνω στο bandit η θέση και η στάση του αναβάτη είναι παρόμοιες; Ευχαριστώ!!!

Δεν έχω οδηγήσει TDM, ο Portishead ως πρώην κάτοχος μπορεί να σου πει περισσότερα, αυτό που έχει πει έντονα είναι πως ο δεύτερος κάθεται πιο άνετα στο TDM. Για τον οδηγό, αν συγκρίνω με το τι βλέπω στο δρόμο είσαι λίγο πιο σκυφτά από το TDM. Αλλά δεν με κούρασε ποτέ, έχω κάνει και 650 χιλιόμετρα μέσα στη μέρα χωρίς να "λιώσω".
    Το μέγεθος του bandit είναι μικρότερο του TDM. Σαφώς πιο χαμηλή μοτοσικλέτα, με παρόμοιο πλάτος. Δεν προβληματίζει στην κίνηση, το τιμόνι περνάει από τους καθρέφτες των αυτοκινήτων άνετα και το fairing δεν εξέχει τόσο που να σε τρομάζει. Οι καθρέφτες είναι δυστυχώς στο ίδιο ύψος με αυτούς των περισσότερων jeepοειδών αλλά το συνηθίζεις και προσέχεις λίγο παραπάνω. Σε γενικές γραμμές, μόλις συνηθίσεις τον όγκο και το αρκετό βάρος, εκτός από τα πολύ στενά, τρομοκρατείς παπιά, σκούτερ κλπ κλπ....

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δεν έχω οδηγήσει TDM, ο Portishead ως πρώην κάτοχος μπορεί να σου πει περισσότερα, αυτό που έχει πει έντονα είναι πως ο δεύτερος κάθεται πιο άνετα στο TDM. Για τον οδηγό, αν συγκρίνω με το τι βλέπω στο δρόμο είσαι λίγο πιο σκυφτά από το TDM. Αλλά δεν με κούρασε ποτέ, έχω κάνει και 650 χιλιόμετρα μέσα στη μέρα χωρίς να "λιώσω".
    Το μέγεθος του bandit είναι μικρότερο του TDM. Σαφώς πιο χαμηλή μοτοσικλέτα, με παρόμοιο πλάτος. Δεν προβληματίζει στην κίνηση, το τιμόνι περνάει από τους καθρέφτες των αυτοκινήτων άνετα και το fairing δεν εξέχει τόσο που να σε τρομάζει. Οι καθρέφτες είναι δυστυχώς στο ίδιο ύψος με αυτούς των περισσότερων jeepοειδών αλλά το συνηθίζεις και προσέχεις λίγο παραπάνω. Σε γενικές γραμμές, μόλις συνηθίσεις τον όγκο και το αρκετό βάρος, εκτός από τα πολύ στενά, τρομοκρατείς παπιά, σκούτερ κλπ κλπ....
    Oι καθρέπτες μαζεύουν στην κίνηση φιλαράκι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Oι καθρέπτες μαζεύουν στην κίνηση φιλαράκι!
    Αν είχαν ελατήριο όπως στο αυτοκίνητο ή σε κάποιες άλλες μοτοσικλέτες που έχω δει, θα το έκανα για μερικά στριμωγμένα σημεία, αλλά αν δε βλέπω πίσω δεν μπορώ να οδηγήσω... Ανωμαλία μετά από τόσα χρόνια με το αυτοκίνητο.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αν είχαν ελατήριο όπως στο αυτοκίνητο ή σε κάποιες άλλες μοτοσικλέτες που έχω δει, θα το έκανα για μερικά στριμωγμένα σημεία, αλλά αν δε βλέπω πίσω δεν μπορώ να οδηγήσω... Ανωμαλία μετά από τόσα χρόνια με το αυτοκίνητο.
    Eμένα έχει..Το Κ5 όχι??

gavcr το δικό μου 36000 πήγε ?240 (ΟΚ ήταν για ?270 αλλά έκανε έκπτωση ως μέρος προσφοράς στα πλαίσια συνεργασίας με το Motograndprix club) και έκανε τα ίδια ακριβώς (με μαμά φίλτρο, και οι βαλβίδες-καρμπιρατέρ είναι πιο παίδεμα στο δικό μου). Μάλλον είναι ακριβός ο μάστοράς σου.

που είναι ρε παλιόπαιδο τα "καλούδια"

Ποιες Βαλβίδες??

Εμένα δεν έκανε Βαλβίδες!!!!! ( Αμα έκανε θα έπρεπε να πάρω Σερβιςδάνειο)

στα 24.000 θέλει το κ8

Υγ τα καλούδια είναι ακόμα σπίτι
    Bandit 650 s ABS K7

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
    Υγ τα καλούδια είναι ακόμα σπίτι
    Καλά, όταν βρεις χρόνο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    σημερα παρελαβα τα καινουργια μου κρανη και ειμαι ετοιμος για βολτες!!!

αντε να οργανωσουμε καμια.

Καλοφόρετα και αγρατσούνιστα να είναι... Τα C2 πήρες τελικά; Χρωματάκι;

ανθρακι πηρα γιατι δε ειχε διαθεσιμο ασημι στο νουμερο μου. ναι το c2. μολις γυρισα απο τη δουλεια το δοκιμασα και λεω να βγω στη αττικη οδο για δοκιμη . ευκαιια να δω και τη τελικη της μηχανης. :smilea: :smilea:

Προσοχή στις κάμερες, δουλεύουν!!!!!

poy exei kameres?

Στην αττική οδό, έχουν βάλει και στα 2 ρεύματα, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς τα σημεία. Τα έχει το forum αν το ψάξεις λίγο

δε βρηκα κατι . δε βαριεσε....

μιλουσα με ενα φιλο τωρα αι μου ειπε οτι σκοτωθηκε καποιος στη συγγρου πριν μια ωρα με μηχανη .
    δε ξερω ονομα απλα οτι ηταν 55 χρονο και ετρεχε στα μεγαρα

τον χτυπησε αυτοκινητο και τον εγκατελειψε

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •