Μπένει το πισο αμορτισερ απο κ5 σε κ7?
ρωταω γιατι βρικα μια προσφορα για ενα μορτισερ απο κ5.
Αρχικά δημιουργήθηκε από esthita
Ναι αλλά είναι 1 πόντο πιο μακρύ του Κ5... Από ελατήρια και μοχλικά μην με ρωτήσεις δεν έχω ιδέα...
ara ama valis ao k5 tha sikothi kai to mixanaki tre?giati ego gia na sikoso anagkastika vazo spacers
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Από το site της Ohlins:
GSXR 1000 K5:
Length 325,5
Rate 90
Stroke 70
GSXR 1000 K7:
Length 313,5 +3,5/-2,5
Rate 105
Stroke 63
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
1 ponto sigoura einai poio makri?
to mortiser h olo to sistima?
to rate kai stroke ti einai?Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Από το site της Ohlins:
GSXR 1000 K5:
Length 325,5
Rate 90
Stroke 70
GSXR 1000 K7:
Length 313,5 +3,5/-2,5
Rate 105
Stroke 63
δεν μπαίνει σίγουρα.
Πήρε γνωστός μου απο την μοτο του Σκούρτα(Κ7) μια ohlins για να την βάλει στο Κ5 του και δεν ταίριαζε με τίποτα.
Υπόψιν ο γνωστός μου είναι μηχανικός μοτοσυκλετών.
εφχαριστω ρε παιδες
to pedi rotise gia mama oxi gia ohlins....pistevo oti beni ama paris olo to moxliko alla min se paro sto lemom
Ξέρεις εσύ κανενα aftermarket αμορτισέρ που να αλλάζει το μήκος του σε σχέση με το μαμά αμορτισέρ? Γιατί εγώ δεν ξέρω, μιας και αλλάζοντας το μήκος αλλάζεις την γεωμετρία της μηχανής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
to pedi rotise gia mama oxi gia ohlins....pistevo oti beni ama paris olo to moxliko alla min se paro sto lemom
Γι αυτό και τα μήκη που σου δινει η Ohlins είναι και τα μήκη των μαμά αμορτισέρ και μιας και δεν υπάρχουν στοιχεία on-line για τα μαμά, απλά κοιτάς τα στοιχεια που σου δίνει η Ohlins και είσαι Οκ.
![]()
![]()
![]()
.
maista...to oti omos den einai to idio megethos den pai na pi oti den tergiazi![]()
maista...to oti omos den einai to idio megethos den pai na pi oti den tergiazi![]()
Άλλο το "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ" και άλλο το "ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ"
Εαν δεν σε ενοχλεί να χαλάσεις την γεωμετρία της μοτοσυκλέτας σου κατά 12mm (που δεν είναι και λίγο) τότε όντως μπορεί να τοποθετηθεί. Αλλά δες ότι η Ohlins για το Κ7 δίνει ενα εύρος ρύθμισης ύψους +3,5/-2,5 που ακόμη κι αν το προσθέσω κάνει 6mm. Το μισό δηλαδή από τα 12mm που είναι η διαφορά κ5/κ7 αν και κανονικά πρέπει να υπολογίσεις ότι προτείνει αλλαγή ύψους μόνο +3,5. Άρα 313,5+3,5=317mm δηλαδή βάζοντας το αμορτισέρ του K5 θα είσαι 325,5-317= 8,5mm περισσότερο από το μέγιστο προτεινόμενο. Εαν δεν σε ενοχλεί μια τόσο μεγάλη αλλαγή τότε το βάζεις. Εγώ δεν θα το έκανα.
![]()
![]()
![]()
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Άλλο το "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ" και άλλο το "ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ"
Εαν δεν σε ενοχλεί να χαλάσεις την γεωμετρία της μοτοσυκλέτας σου κατά 12mm (που δεν είναι και λίγο) τότε όντως μπορεί να τοποθετηθεί. Αλλά δες ότι η Ohlins για το Κ7 δίνει ενα εύρος ρύθμισης ύψους +3,5/-2,5 που ακόμη κι αν το προσθέσω κάνει 6mm. Το μισό δηλαδή από τα 12mm που είναι η διαφορά κ5/κ7 αν και κανονικά πρέπει να υπολογίσεις ότι προτείνει αλλαγή ύψους μόνο +3,5. Άρα 313,5+3,5=317mm δηλαδή βάζοντας το αμορτισέρ του K5 θα είσαι 325,5-317= 8,5mm περισσότερο από το μέγιστο προτεινόμενο. Εαν δεν σε ενοχλεί μια τόσο μεγάλη αλλαγή τότε το βάζεις. Εγώ δεν θα το έκανα.
![]()
![]()
![]()
Δηλάδη,αν σου σηκώσω την μηχανή πίσω 1 πόντο θα το καταλάβεις ?![]()