Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: GSXR Destroyed

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 01raiden
    Η μηχανή βγήκε αυμφορη επισκευής.. Είχα κανει μόλις 7000 km, ήταν ακόμη καινούριο. 7000 με 7500 η τιμή της λέει ο πραγματογνώμονας ως μεταχειρησμένη.

Το κωλοπαιδο...

Αισθάνομαι σα να μου την εκλεψε. Λες και σκόπιμα πεταχτηκε οπως πεταχτηκε. Και το οτι δεν το παραδεχεται να τελειωνουμε με κανει να τον βλεπω σα δολοφονο..

Πηγα σημερα στους γιατρους, τους ειπα οτι ποναω, μου γραψαν μια μαγνητικη. Θα το τραβηξω οσο δεν παει. Θα βλεπω greys anatomy για να παιρνω ιδέες!!

Αυριο εχω συναστηση με δικηγορο, μολις μαθω νεα θα σας πω τι μου ειπε.
    Προσοχή παιδιά κ ξαναλέω πάντα προστατευτικά.
    με τους γιατρους θα μπορεσεις να κανεις κατι,ειδικα απο λεφτα..κοιτα απο την στιγμη που δε χτυπησες σοβαρα,στο δικαστηριο ειναι προφανες πως δεν ετρεχες.το θεμα ειναι να βασιστει εκει ο δικηγορος σου και να επιμεινει...επισης το ο,τι φορουσες εξοπλισμο δειχνει ωριμοτητα,κι εκει να βασιστειτε...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    A ρε ξύλο που θέλουν

Ευχομαι να δικαιωθείς φίλε...

My wish is Your Command Το avatar του/της 01raiden
    Παίδες καλησπέρα!

Δε θέλω να το γρουσουζεύω, αλλά μάλλον αυτό το στραβό κι ανάποδο θα γίνει ορθό κι ολόισιο! :smilea: :smilea: :smilea:

Με πήραν από την ασφαλιστική του σχιζοφρενή δολοφόνου με το τιμόνι και μου παν πως, παρόλο που αυτός συνεχίζει το μαλακιστέν, θα με αποζημιώσουν κανονικά διότι τώρα που πήραν και τη δικογραφία πολύ χλωμά τα πράματα γι αυτούς.. Μαζι του θα μιλήσουν και κάτι μου είπαν για περιθώριο 10 ημερών για να τον μεταπείσουν. Ούτε που με νοιάζει πλέον.

Από δευτέρα θα κλείσω ραντεβού για να τους πάω όλον τον εξοπλισμό και τα προσωπικά μου αντικείμενα, καθώς κι εξοδα μετακίνησης, ιατρικά κλπ κλπ. Αναρωτιέμαι πόσα να ζητήσω για ηθική βλάβη.

Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα πρεπει να το συνεχίσω με την δικηγόρο που είχα κάνει νύξη, είδωμεν..

Ουφ..

Elegance & Beauty

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αναρωτιέμαι πόσα να ζητήσω για ηθική βλάβη.

Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα πρεπει να το συνεχίσω με την δικηγόρο που είχα κάνει νύξη, είδωμεν..

Ζήτα κάνα 3χίλιαρο για να τα βρείτε κάπου στη μέση.Ρώτα και την δικηγόρο να σου πει κι αυτή πόσο συνηθίζεται να πηγαίνει η "ταρίφα".

Καλή συνέχεια
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παίδες καλησπέρα!

Δε θέλω να το γρουσουζεύω, αλλά μάλλον αυτό το στραβό κι ανάποδο θα γίνει ορθό κι ολόισιο! :smilea: :smilea: :smilea:

Με πήραν από την ασφαλιστική του σχιζοφρενή δολοφόνου με το τιμόνι και μου παν πως, παρόλο που αυτός συνεχίζει το μαλακιστέν, θα με αποζημιώσουν κανονικά διότι τώρα που πήραν και τη δικογραφία πολύ χλωμά τα πράματα γι αυτούς.. Μαζι του θα μιλήσουν και κάτι μου είπαν για περιθώριο 10 ημερών για να τον μεταπείσουν. Ούτε που με νοιάζει πλέον.

Από δευτέρα θα κλείσω ραντεβού για να τους πάω όλον τον εξοπλισμό και τα προσωπικά μου αντικείμενα, καθώς κι εξοδα μετακίνησης, ιατρικά κλπ κλπ. Αναρωτιέμαι πόσα να ζητήσω για ηθική βλάβη.

Ουφ..

με το καλο..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Ουφ..

δυσκολη αποφαση φιλε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ευχάριστο αυτό με την ασφαλιστική δεν λέω... και μεγάλη έκπληξη... αλλά τον δικηγόρο κράτα τον μέχρι να έχεις την επιταγή στα χέρια για την αποζημίωση. Μην το σταματήσεις καθόλου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Ουφ..

Aν δεν έχεις άμεση ανάγκη τα λ7 ξεκώλιασέ τον!Όχι μόνο για να πάρεις περισσότερα αλλά και επειδή είναι μαλάκας και κάνει την πάπια!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε εύγε! Μου έφτιαξες την μέρα! Μπράβο και εύχομαι σύντομα με το k9

Όσο για τον άλλο, η επιμονή του ιδιαίτερα μετά την παραδοχή της ασφαλιστικής του δείχνει μεγάλη ηλιθιότητα αλλά και το ότι είναι κάποιος που δεν θα ήθελες να έχεις καμία σχέση μαζί του...πάρτου ότι μπορείς μέσω ασφαλιστικής μπας και καταλάβει τελικά το λάθος του και σώσεις καναν άλλο συναδελφο στο μέλλον από αυτό τον μ@λ@κ@!!!

Chris

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω ? GSXR 750 ή GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 17:42
  2. Gsxr 1000 2005
    από sakoulakis στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 11:58
  3. GSXR 1000 η R1 2004