μαλακιδι mode on : αν το πεταξουμε οπως ειναι στη θαλσασσ , σαν τι θα μοιαζει ?????? -μαλακιδι mode off ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Και μία για μπάνιο...
μαλακιδι mode on : αν το πεταξουμε οπως ειναι στη θαλσασσ , σαν τι θα μοιαζει ?????? -μαλακιδι mode off ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Και μία για μπάνιο...
PROzacRIDER
Σαν μαύρο καράβι στο γυαλό; To βρήκα; Κερδίζω;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΩΣΤΗΣ
μολισ κερδισες ενα vtr XAXaxXAXxaxxAXXaxxXAXxaxXAXΑρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Σαν μαύρο καράβι στο γυαλό; To βρήκα; Κερδίζω;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PROzacRIDER
και για να αναψουν ξανα τα αιματα...
κλικ
για να το αποκτησεις σε αυτες τις τιμες αρκει να εισαι σε οποιοδηποτε κρατος της Ε.Ε. (το ελλαδισταν δε μετραει)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Κληρονομικό χάρισμα mode on: Κρατα καμμιά πισινή γιατί αν λες τέτοια χαριτωμένα για το SP2, δεν θα σε ξεπλένει τπτ όταν θα ποστάρεις φωτό απ΄το Tuono....-Κληρονομικό χάρισμα mode off :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
μαλακιδι mode on : αν το πεταξουμε οπως ειναι στη θαλσασσ , σαν τι θα μοιαζει ?????? -μαλακιδι mode off ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
νάτο και του κολλητού, αν και η φωτό είναι πολύ πρόχειρη ...![]()
![]()
![]()
![]()
Μακράν ο ωραιότερος χρωματισμός!
Δες και αυτό:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και για να αναψουν ξανα τα αιματα...
κλικ
για να το αποκτησεις σε αυτες τις τιμες αρκει να εισαι σε οποιοδηποτε κρατος της Ε.Ε. (το ελλαδισταν δε μετραει)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=2
Είναι 06 μοντέλο, με περισσότερα χιλιόμετρα απο το δικό μου, και το δίνει 11500!!!
Άρα καλά το έδινα!!!![]()
![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Δες και αυτό:
Είναι 06 μοντέλο, με περισσότερα χιλιόμετρα απο το δικό μου, και το δίνει 11500!!!
![]()
φιλε μου δε το ποσταρα για να δειξω οτι το εδινες ακριβα, ουτε καν μου περασε απο το μυαλο...
απλα γενικα, οι τιμες σε μεταχειρισμενα στο εξωτερικο ειναι εντελως αλλου σε σχεση με ελλαδα...
ειναι τετοιες που σε κανουν να θες να βαλεις τα κλαματα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Δες και αυτό:
![]()
ετσι κι αλλιως τα πρωτα μοντελα που τα δινουν κωψοχρονιας ειναι πιο παλια απο το δικο σου και χωρις τα εξτρα που εχει το δικο σου...
![]()
Το κατάλαβα, και δεν είπα τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
φιλε μου δε το ποσταρα για να δειξω οτι το εδινες ακριβα, ουτε καν μου περασε απο το μυαλο...
απλα γενικα, οι τιμες σε μεταχειρισμενα στο εξωτερικο ειναι εντελως αλλου σε σχεση με ελλαδα...
ειναι τετοιες που σε κανουν να θες να βαλεις τα κλαματα![]()
![]()
![]()
Εγω τις προάλες πόσταρα MV F4 Senna απο Γερμανία μόνο 11.000 ευρώ.
ΚΩΣΤΗΣ
ρε π0υστη μου κλειδωστε το, το γ@μιδι!!!!![]()
θα πουλησουμε κανα νεφρο λεμε για τα μπ0υρδελα!!![]()
![]()