Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: Μεγαλοι Ελληνες

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Σωστά.Εγώ πάντως αρνούμαι να πιστέψω ότι ξεκίνησαν ,αυτός και οι στρατιώτες του,από την Ελλάδα και φτάσαν μέχρι την Ινδία περπατώντας,αφήνοντας πίσω την ησυχία και τίς οικογένειές τους,για να εκπολιτίσουν τούς βαρβάρους.

Και στο κάτω-κάτω ρε αδερφέ τούς ρώτησε αν ήθελαν;Τούς το επέβαλε πολεμώντας.Κάποιοι λαοί δε γουστάραν τούς καταπατητές και αντιστάθηκαν.
    Τι κάνει τον Αλέξανδρο "μεγάλο" που τούς διέλυσε;

+1000
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ το σταματάω για δύο λόγους.Πρώτον γιατί από Ιστορία είμαι σχετικά σκράπας και όσα λέω είναι αυτά που λέει η αντίληψή μου και δεύτερον προτιμώ να συνεχίσετε να γράφετε όσοι γνωρίζετε από Ιστορία και,αν μάς επιτρέπεται,λέμε και τις ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΜΑΣ απόψεις πάνω σ' αυτά.

Και καλά θα κάνουμε όλοι να σταματήσουμε την αντιπαράθεση για το αν ήταν ή όχι "καλός","μέγας" ο Αλέξανδρος και να πάμε να ανοίξουμε κάνα βιβλίο να ξεστραβωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υποννοείς δλδ ότι εγώ είμαι "γνώστης"¨περί ιστορίας? Σκατά είμαι...όπως και το 90% του φόρουμ και όχι μόνο (για είμαι και επιεικής... )

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    O Μ.Αλεξανδρος ανοιχτηκε προς τα ανατολικα για να τελειωσει τη Περσικη αυτοκρατορια που επι μονιμου βασεως εκεινη την εποχη αποτελουσε απειλη για τις πολεις - κρατη της Ελλαδος.

Αν ηθελε μοναχα προσβαση σε πλουτοπαραγωγικες πηγες, υπηρχαν και στα δυτικα μερη τα οποια θα του ηταν πολυ πιο ευκολο να τα κατακτησει.

Αν δεν είχε πεθάνει τόσο νέος πιθανότατα να συνέχισε και δυτικά.

Λογικό είναι να εξουδετερώσει πρώτα τον βασικό ανταγωνιστή του και μετά να συνεχίσει την επέκταση προς ποιό "εύκολες" περιοχές.

Επίσης η πληροφόρηση που θα είχε σχετικά με τα εδάφη της ανατολής θα ήταν σαφώς πληρέστερη εξαιτίας της οικονομικής γεωγραφίας της εποχής εκείνης.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    O Μ.Αλεξανδρος ανοιχτηκε προς τα ανατολικα για να τελειωσει τη Περσικη αυτοκρατορια που επι μονιμου βασεως εκεινη την εποχη αποτελουσε απειλη για τις πολεις - κρατη της Ελλαδος.

Αν ηθελε μοναχα προσβαση σε πλουτοπαραγωγικες πηγες, υπηρχαν και στα δυτικα μερη τα οποια θα του ηταν πολυ πιο ευκολο να τα κατακτησει.
    Γιατί εγώ τί είπα πιο πριν...
    ...που να σου μείνει απούλητο το ενυδρείο....:rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι απλα.
    Η συγχρονη τηλεοραση θελει να παραγει εκπομπες φθηνες με οσον το δυνατο μικροτερο κοστος (αρα ευρεθη θεμα που εχει τον ιδιο αντικτυπο στον Ελληνα οσο και το....ποδοσφαιρο) και με την δυνατοτητα να βγαλει κερδος οχι μονο απο την διαφημιση αλλα και απο οποιοδηποτε αλλο μεσο, (μουσικο σιντι,μηνυματα,merchandise γενικα).

Και τα καταφερε.Βρηκε θεμα που διχαζει,και κανενας απο αυτους δεν αδικειται διοτι ειναι ολοι νεκροι.

Κατι σαν X-Factor οπου ολοι ειναι πτωματα και δεν χρειαζεται να βγουν στα πρωιναδικα για να ζητησουν τα ρεστα.

Επισης την σχετη του Ελληνα με την ιστορια την ξερουμε,ειναι κατι σαν το ποδοσφαιρο ολοι εχουν αποψη,"οποτε ολοι ειναι καλοι πελατες",σκεφτηκε ο Σκαι.

Συμφωνα απολυτα οτι ηταν σιγουρο οτι ο Μ. Αλεξανδρος θα συγκεντρωνε ολους τους ψηφους του κοινου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    Πρόκειται για την πιο σοβινιστική προπαγάνδα που παίζει. Εκτός από κάποιους ανθρώπους που θαυμάζουν με αντικοιμενικότητα το έργο κάποιον φιλοσόφων και πραγματικών ηρώων ο μόνος σκοπός τέτοιου τύπου ψηφοφοριών είναι η συσπείρωση των απανταχού εθνικιστών και νοσταλγών.Εδώ δεν μπορούμε να κρίνουμε και να ψηφίσουμε αυτούς που μας κυβερνάνε, το παίζουμε και γνώστες του έργου των προγόνων μας.Την τύφλα μας δεν ξέρουμε.
    ΔΙΣΤΥΧΩΣ... ετσι ειναι!
    money cant buy me love !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    ΔΙΣΤΥΧΩΣ... ετσι ειναι!
    Ρε σεις χαλαρωστε λιγο...

οι εθνικιστες μια χαρα συσπειρωνονται και βρισκονται, χωρις τη βοηθεια του ΣΚΑΪ...

σιγα μη περιμεναν να βγει πρωτος ο Μ.Αλεξανδρος στους μεγαλους ελληνες για να ανυψωθει το φρονημα τους...

Δηλαδη ο Παπανικολαου που ειναι μεσα στη δεκαδα τι σημαινει; οτι θελουν να συσπειρωθουν οι απανταχου γυναικολογοι; και τι θα γινει;....μουνι θα τα κανουν!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    χτυπαω με το 1 χερι μου το αλλο να μη γραψω !!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    χτυπαω με το 1 χερι μου το αλλο να μη γραψω !!!!!!!!!!!!

να... δες εδώ για να κουλάρεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    να... δες εδώ για να κουλάρεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι τσογλανος εισαι ρε μλκ !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Δηλαδη ο Παπανικολαου που ειναι μεσα στη δεκαδα τι σημαινει
    αααα γι' αυτόν τον Παπανικολάου λέει;Κοίτα να δεις....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Μεγάλοι Έλληνες...
    από AVATOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2009, 20:23
  2. Μεγάλοι Έλληνες
    από MikeG στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 64