Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: δικαστηρια- παιδεραστια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider

δικαστηρια- παιδεραστια

Ενα νέο δικονομικό εμπόδιο «έφραξε» χθες και πάλι το δρόμο για την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης της «παιδεραστίας στο Ιλιον» ανοίγοντας παράλληλα τις πόρτες των φυλακών για τους τέσσερις κατηγορουμένους. Με μια ένσταση-κίνηση ματ, που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένδικο μέσο...

καθυστέρησης, οι συνήγοροι των φερόμενων ως δραστών της «δολοφονημένης» αθωότητας τεσσάρων παιδιών κατάφεραν κατά πλειοψηφία να κερδίσουν την πολυπόθητη γι’ αυτούς επ' αόριστο αναβολή της δίκης εν όψει της λήξης του δεκαοκτάμηνου της προφυλάκισης.

Η «βιασύνη» του Εφετείου να προσδιορίσει την εκδίκαση της υπόθεσης για ευνόητους λόγους, χωρίς προηγουμένως να έχει κριθεί αμετάκλητα η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (η οποία παρέπεμψε λόγω αναρμοδιότητας την υπόθεση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων), στάθηκε ένα σπουδαίο δικονομικό τερτίπι για την υπεράσπιση των κατηγορουμένων που το χρησιμοποίησε δεόντως!

απο το τροκτικο
    πωλειται tank bag μαυρο 30ltτης bagster gia transalp 650
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52567[url]

αρτοποιος 3ης γενιας Το avatar του/της Fournaris
    Δε χαθηκε δα και ο κοσμος που αποφυλακιζονται. Το θεμα ειναι στη δικη που θα ακολουθησει αν αποδειχτει η ενοχη τους να αλλαξει η νομοθεσια και να εκτελεστουν δια λιθοβολισμου στο Συνταγμα τα καθικια
    Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!

Πετρος

Το χειροτερο βρε παιδια ειναι πως τετοιοι τυποι οχι μονο δεν εκτελουνται αλλα οταν φυλακιζονται παιρνουν και καμια δεκαρια μερες αδεια στην διαρκεια της οποιας κανουν και κανενα ακομα βιασμο

Και αν τολμησει κανεις να μιλησει για εκτελεση τοτε οι διαφοροι "προοδευτικοι" πεταγονται να μιλησουν για ανθρωπινα δικαιωματα και μαλακιες ενω κατηγορουν αυτον που το προτεινει ως αναχρονιστικο.........συντηρητικο.........ακομα και φασιστα .

Για να δω κυριε προοδευτικε και δημοκρατικε μ@λ@κ@ μου, αν σου βιασουν το παιδι (που δεν θελω φυσικα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου) τοτε να δουμε ποσο μεγαλοψυχος και "δημοκρατης" εισαι
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Σε μια κοινωνια προβληματικη,αυτου του ιδους οι ενεργειες ειναι φυσιολογηκες.Βεβαιως και τις κατακρηνω και μακαρι να επαναφεραν και την θανατικη ποινη,αλλα οταν δεν εχεις υποδομες για μια σωστη παιδεια οχι μονο παιδεραστες θα παραγεις αλλα και καθε ιδους ανωμαλια..Για πολλες σφαλιαρες λεμε.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    και μακαρι να επαναφεραν και την θανατικη ποινη
    μηπως εχεις καμια προτιμηση στον τροπο εκτελεσης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    μηπως εχεις καμια προτιμηση στον τροπο εκτελεσης?
    Φιλε μου αν και δεν ρωτησες εμενα θα παρω την πρωτοβουλια να σου απαντησω.
    Αλλωστε νομιζω θα μου επιτρεψεις να το κανω μια και η κουβεντουλα σε ενα forum αυτον τον σκοπο εχει (η εστω και αυτον)
    Αρχικα να πω οτι ΔΕΝ ειμαι σε καμια περιπτωση υπερ της θανατικης ποινης ετσι στο γενικο και το ξεκαρφωτο.
    Ομως θα κανω μια αναφορα που οι παλαιοτεροι θα θυμουνται:

Πριν μερικα χρονια εξαθρωθηκε (υποτιθεται) μια ομορφη παρεα καπου στο Βελγιο.
    Στα στοιχεια που ειχαν προκυψει υπηρχε και μια τηλεφωνικη συνομιλια μεταξυ "πελατη" και "προμηθευτη".
    -Αποψε θελω κατι καλο.
    -Μα τι λετε? Παντα σας προσφερουμε καλο πραγμα.
    -Δεν εχω παραπονο......απλα αποψε το θελω κατω των 6.
    -Βεβαιως! θα το εχετε.
    -Ναι αλλα ξερετε αυτη την φορα θα ηθελα να μην εχω να σκεφτω καποια ορια και να το φτασω οπου θελησω.
    -Μην ανησυχειτε.......το πρωι θα αναλαβουμε εμεις να εξαφανισουμε το πτωμα.......

Το θυμαστε η οχι??

Φιλε μου για την περιπτωση αυτη θα μπορουσα να σου ανεφερω ΠΟΛΛΟΥΣ τροπους που θα προτιμουσα να γινει η εκτελεση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
    Το χειροτερο βρε παιδια ειναι πως τετοιοι τυποι οχι μονο δεν εκτελουνται αλλα οταν φυλακιζονται παιρνουν και καμια δεκαρια μερες αδεια στην διαρκεια της οποιας κανουν και κανενα ακομα βιασμο

Και αν τολμησει κανεις να μιλησει για εκτελεση τοτε οι διαφοροι "προοδευτικοι" πεταγονται να μιλησουν για ανθρωπινα δικαιωματα και μαλακιες ενω κατηγορουν αυτον που το προτεινει ως αναχρονιστικο.........συντηρητικο.........ακομα και φασιστα .

Για να δω κυριε προοδευτικε και δημοκρατικε μ@λ@κ@ μου, αν σου βιασουν το παιδι (που δεν θελω φυσικα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου) τοτε να δουμε ποσο μεγαλοψυχος και "δημοκρατης" εισαι
    Μηπως εισαι ειδικος σε θεματα παιδεραστιας,ψυχολογος-ψυχιατρος και παραλληλα αποφοιτος της νομικης;Μηπως εχεις να προτεινεις κατι το οποιο θα μας επετρεπε να ειμαστε 100% σιγουροι για την ενοχη του κατηγορουμενου και να μην εκτελεστει/καταστραφει κανενας αθωος;Μηπως θες να ψαξεις λιγο τα στοιχεια και σε κοινωνιες που επιτρεπεται η εκτελεση αν βοηθησε καθολου στην εξαλειψη τετοιων φαινομενων;Ποσοι ειναι αυτοι που αποδειχτηκε μετα θανατον η αθωοτητα τους;

Προσωπικα δεν εχω αποψη πανω στο θεμα της παιδεραστιας,υποτιθεται οτι το ψαχνουν ειδικοι επιστημονες σε ολες τις χωρες που διαθετουν πανεπιστημια.Ειναι αρρωστος ο παιδεραστης;Mπορουμε να γιατρεψουμε/προλαβουμε ανθρωπους με τετοια προδιαθεση;Kαι το κυριοτερο πως μπορουμε να βοηθησουμε τα θυματα;Αυτες ειναι ερωτησεις,το να σκοτωσεις καποιον ή να τον κλεισεις φυλακη ή να τον βασανισεις δεν διορθωνει την κατασταση,δεν γυριζει τον χρονο πισω,ουτε λυνει το θεμα ωστε να αποτρεπει μελλοντικους παιδεραστες.

Ο καθε γονιος,για να απαντησω στην ερωτηση σου,φυσικο ειναι να θελει εκδικηση.Μονο που το σκεφτομαι μου στριβει......Αλλο ομως ο γονιος και αλλο ο επιστημονας,ο νομικος και ο ειδικος που μελεταει το θεμα και πρεπει να σκεφτει 1000 παραμετρους πριν αποφασισει/βγαλει συμπερασμα.....Το να μην δινουν αδεια σε καταδικασμενους βιαστες μεχρι την εκτελεση των παιδεραστων ειναι πολυ μεγαλη αποσταση.Και παλι δηλωνω ασχετος για τις αδειες και την <<στατιστικη>> σου αναλυση....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    Σε μια κοινωνια προβληματικη,αυτου του ιδους οι ενεργειες ειναι φυσιολογηκες.Βεβαιως και τις κατακρηνω και μακαρι να επαναφεραν και την θανατικη ποινη,αλλα οταν δεν εχεις υποδομες για μια σωστη παιδεια οχι μονο παιδεραστες θα παραγεις αλλα και καθε ιδους ανωμαλια..Για πολλες σφαλιαρες λεμε.
    Σε ολες τις κοινωνιες παγκοσμιως υπαρχουν αρρωστοι ανθρωποι/μυαλα.Δεν ειναι μοναδικη περιπτωση η δικη μας ουτε η παιδεραστια ειναι νεο φαινομενο.Ουτε φυσικα ειναι θεμα παιδειας,δεν ειναι απαραιτητα αμορφωτοι οι παιδεραστες.Εδω σε κατι Ελβετιες και Αυστριες γινονται πολυ χειροτερα,ο αλλος ειχε την κορη του στο υπογειο κατι 10ετιες,κανενα σχολειο και κανενα πανεπιστημιο δεν μπορει να προλαβει τετοιες καταστασεις.Αμα ειναι στραβη η βιδα και αρρωστο το μυαλο αστα να πανε......

ΥΓ Τις πρωτες 2 γραμμες τις εσβησα,αποφασισα οτι πρεπει να ειμαι λιγο πιο χαλαρος

Φιλε μου σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θα ελεγα πως ειμαι υπερ της θανατικης ποινης σε περιπτωσεις που υπαρχει εστω και 0.5 % πιθανοτητα ο οποιοσδηποτε κατηγορουμενος να μην ειναι ενοχος........

και φυσικα ΔΕΝ ειμαι ουτε νομικος, ουτε ψυχολογος ουτε τιποτα απο ολα αυτα.\
    Αλλωστε δεν εγραψα ουτε δηλωνοντας ειδικος ουτε θελοντας να πεισω κανεναν για τις αποψεις μου.
    Νομιζω πως σε ενα forum ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφρασει μια αποψη, ειδικα οταν την εκφραζει χωρις επιθετικοτητα και απαξιωση στους "συνομιλιτες" του.

Χαλαρωσε λοιπον!!!! Χαλαρωσε γιατι σε βρισκω πολυ "σφιγμενο"

Για ενα (ακραιο μεν αλλα πραγματικο) περιστατικο οπως το παραπανω που γραφω αναφερθηκα και εκει δεν τιθεται νομιζω θεμα αμφιβολιων ενοχης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John

Αν αυτο ειναι φιλικο και οχι απαξιωτικο τοτε παω πασο.Τυχαινει βλεπεις να θεωρω τον εαυτο μου προοδευτικο.

Αντε καληνυχτα

Φιλε μου (και το φιλε ΔΕΝ το λεω ΚΑΘΟΛΟΥ απαξιωτικα) αν προσεξεις εγραψα το "δημοκρατης" με εισαγωγικα.

Επειδη λοιπον θεωρω οτι σαν προοδευτικος (και ΔΕΝ ειμαι ΦΥΣΙΚΑ κατα των προοδευτικων) εσυ δεν θεωρεις τον εαυτο σου δημοκρατη με εισαγωγικα αλλα χωρις αυτα, σαφως δεν αναφερομουν σε εσενα

Καληνυχτα λοιπον και απο εμενα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
    Δε χαθηκε δα και ο κοσμος που αποφυλακιζονται. Το θεμα ειναι στη δικη που θα ακολουθησει αν αποδειχτει η ενοχη τους να αλλαξει η νομοθεσια και να εκτελεστουν δια λιθοβολισμου στο Συνταγμα τα καθικια

Σσσσ...θα μπεί κανάς Λεωνίδας και θα σ'αρπάξει από το αυτί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Σσσσ...θα μπεί κανάς Λεωνίδας και θα σ'αρπάξει από το αυτί...
    ποιος εγώ

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    και αν είναι αθώοι οι εκτελεσμένοι τι κάνεις ???? Τουφεκάς και τα παιδάκια που είπαν ψέματα ?

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Ο καθε γονιος,για να απαντησω στην ερωτηση σου,φυσικο ειναι να θελει εκδικηση.Μονο που το σκεφτομαι μου στριβει......Αλλο ομως ο γονιος και αλλο ο επιστημονας,ο νομικος και ο ειδικος που μελεταει το θεμα και πρεπει να σκεφτει 1000 παραμετρους πριν αποφασισει/βγαλει συμπερασμα.....
    Το αυτο......

Μη ρωτατε τι θα εκανε καποιος εαν του βιαζανε το παιδι......ειναι αυτονοητο........θα τον ξεκοιλιαζε.

Η δικαιοσυνη ομως πρεπει να κρινει με αλλα κριτηρια εκτος της οργης και της εκδικησης.

Τωρα θυμηθηκα μια παλια ιστορια σε ενα δικαστηριο οπου ο πατερας του θυματος παρακολουθουσε τη δικη ανεκφραστος και μολις καταδικαστηκε πηγε κοντα του , του ειπε "ο θεος να σε συγχωρεσει , εγω δεν μπορω" και βγαζει την κουμπουρα και ........
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    και αν είναι αθώοι οι εκτελεσμένοι τι κάνεις ???? Τουφεκάς και τα παιδάκια που είπαν ψέματα ?
    σώπα ρε αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ παο
    από x-rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 14:04
  2. ατάκες στα Ελληνικά Δικαστήρια
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2005, 19:38

Κανόνες δημοσιεύσεων