Καλησπέρα παιδιά!!
Ποια ζελατίνα να φορέσω??? Την πιο ψηλή κατά 11 εκ. της kappa-givi, ή της MRA-suzuki με το
φρυδάκι??? έχεις κανείς εμπερία και από τις 2??? Ευχαριστώ!!!
Επιτέλους κατηγόρια για bandit. ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα παιδιά!!
Ποια ζελατίνα να φορέσω??? Την πιο ψηλή κατά 11 εκ. της kappa-givi, ή της MRA-suzuki με το
φρυδάκι??? έχεις κανείς εμπερία και από τις 2??? Ευχαριστώ!!!
Επιτέλους κατηγόρια για bandit. ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!
Έχω δοκιμάσει Kappa και MRA..... χωρίς κουβέντα MRA!!! και καλύτερη δουλειά κάνει και πιο όμορφη!!! αλλά και πιο ακριβή!!! λόγω της κλίσης του φερινγκ και της ζελατίνας η kappa ουσιαστικά έρχεται πιο κοντά σου κι όχι πιο ψηλά. Όχι ότι η MRA σε γλυτώνει τελείως από τον αέρα... εγώ πχ που είμαι 1.80 τώρα τρώω αέρα (μυγάκια) από μύτη και πάνω.
Επίσης μπορεί να κάνει καλή δουλειά και μια Double bubble.... γιατί και μακρυά είναι.... και μεγαλύτερη καμπύλη έχει!! αν την έχει βάλει κανείς καλό είναι να μας ενημερώσει![]()
![]()
+1 και απο εμένα για MRA ή SUZUKI με φρυδάκι!
Πολλές φορές πάω με 180 και δεν το καταλαβαίνω για πότε έφτασα αυτήν την ταχύτητα! Μυγάκια από την μέση της ζελατίνας και πανω.
Αέρα τρως στο κεφάλι, αλλά πολύ μικρής έντασης.
MRA από ?125 - ?150
SUZUKI ?120
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Με βλέπω καρφωτό για αυτήν με το φρυδάκι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Έχω δοκιμάσει Kappa και MRA..... χωρίς κουβέντα MRA!!! και καλύτερη δουλειά κάνει και πιο όμορφη!!! αλλά και πιο ακριβή!!! λόγω της κλίσης του φερινγκ και της ζελατίνας η kappa ουσιαστικά έρχεται πιο κοντά σου κι όχι πιο ψηλά. Όχι ότι η MRA σε γλυτώνει τελείως από τον αέρα... εγώ πχ που είμαι 1.80 τώρα τρώω αέρα (μυγάκια) από μύτη και πάνω.
Επίσης μπορεί να κάνει καλή δουλειά και μια Double bubble.... γιατί και μακρυά είναι.... και μεγαλύτερη καμπύλη έχει!! αν την έχει βάλει κανείς καλό είναι να μας ενημερώσει![]()
![]()
Γνωρίζει κανείς ποιος εισάγει ζελατίνες double-bubble στην Ελλάδα???
Της powerbronze δεν είναι????
Και η MRA έχει Double Bubble..... ρώτησε στον Πισσαρη που νομίζω ότι της φέρνει.... φέρνει αν δεν κάνω λάθος κι άλλες μάρκες
φέρνει και ο μοτοροδα τις ermax!
Εγώ πήρα αυτην ΕΔΩ...Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Γνωρίζει κανείς ποιος εισάγει ζελατίνες double-bubble στην Ελλάδα???
Της powerbronze δεν είναι????
στα 80 ευρω μαζι με μεταφορικά.
Απο το www.mandp.co.uk
Και φθηνότερα και γρηγορα.
Οσο για τον ελληνα αντιπροσωπο.....ηθελε να με πεισει οτι σταματησε η παραγωγη της καταμαυρης ζελατιναςγια να μου πουλησει την φιμε που ειχε στο μαγαζι του.Ξεφτυλα.
Βασικα την πηρα μονο για εμφανιση , αλλα διαπιστωσα οτι κανει πολυ καλη δουλεια.Αν και μαζεμενη,πρεπει να οφειλεται στο σχημα της.
δες και της SUZUKI με το φρυδάκι! είμαι 1,78 και είναι σούπερ!!!!!!
Εγώ είχα βάλει τη Kappa που είναι ακριβώς η ίδια.... δες εδώ φώτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
Εχει καποιος τη ζελατινα της givi ημιφιμε και καπως ψιλη? (ελπιζω ν ακολουθει φωτο απο κατω....
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε και πολύ... λόγω της κλίσης έρχονται πιο κοντά κι όχι ποιο πάνω... από το στήθος ο αέρας είχε πάει στο λαιμό και είχε και ταλαντώσεις στις μεγάλες ταχύτητες. Είχα και πάρα πολύ θόρυβο στο κράνος... περισσότερο από τη μανίσια. Σίγουρα φταίει και το κράνος που είναι ανοιγόμενο αλλά με την MRA δεν έχω τέτοιο πρόβλημα
Οι περισσοτεροι μιλανε για MRA απ οτι βλεπω κ μ αρεσει κ εμφανισιακα οποτε παω για κει...Με της σουζουκι ειναι η ιδια? Αυτη με το φρυδακι η vario-touring?
nai oloidia einai