Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: πλαγιολισθηση!!!πως?????

Παλαιό μέλος
    Εγώ αδελφέ κάτοχος 1 μήνα περίπου με το stroma το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω καμιά μπαντιά. Προσπάθησα να το σηκώσω με σκέτο γκάζι στην πρώτη άλλα παπαλα.. Ρε έχω δει δυο ζητάδες εδώ στην θεσσαλονίκη να το σηκώνουν.. Θέλει συμπλέκτη.
    Πάντως άμα δεν έκανες καγκουριές από πιτσιρικάς είναι δύσκολο να κάνεις τώρα.. Εγώ τουλάχιστον χέζομαι μιας και ποτέ μου δεν έχω σηκώσει σούζα μηχανή (εκτός από φλώρικες σούζες, ξέρεις λίγο και μετά κάτω) και δεν έχω κάνει σε στροφή πλαγιολίσθηση εκτός άπο κανά δυο φορές με το ΧΤ που έγινε καταλάθος λόγω απότομου κατεβάσματος της ταχύτητας..... (καμιά σχέση με την φώτο, εγώ σήκωσα το χέρι να πιάσω την καρδιά μου και όχι να βγω φωτογραφία).
    Η γνώμη μου είναι πως για να καταφέρεις να κάνεις τέτοιες καγκουριές πρέπει να αρχίσεις με παπάκια, να φας τα μούτρα σου με λίγα χλμ. και μετά να δοκιμάσεις με μεγάλη μηχανή. Φίλος πάντως που από τα 14 του κάνει τέτοιες καγκουριές και τώρα είναι 36, πέρσι παραλίγο να του φύγει το Ρ1 σε μια σούζα.
    Η γνώμη μου είναι ότι εφόσον το συζητάς, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις, άλλα και εαν τελικά το δοκιμάσεις να πας κάπου (μόνος σου εννοείται και όχι με συνοδηγό,) που να μην έχει κόσμο, μη τυχόν και πάρεις κανέναν άλλον στο κεφάλι σου.

Η Ζωή είναι ωραία και ελευθέρων ηθών και μπορεί να τα έχει με όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παντως περα απο τη πλακα ειναι εφικτο να ντριφταρεις με το V-Strom, υπαρχει μαλιστα και σχετικη εντυπωσιακη φωτογραφια....
    αν εχεις ενυδρειο μπορεις να κανεις practice σε αυτο!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παντως περα απο τη πλακα ειναι εφικτο να ντριφταρεις με το V-Strom, υπαρχει μαλιστα και σχετικη εντυπωσιακη φωτογραφια....
    Είναι μλκς... :rotflmao:

πλαγιολισθηση πως;

κανεις 100.000 χλμ με μοτοσυκλετες σε 2-3 χρονια και μετα απλα σου βγαινει αυθορμητα!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Είναι μλκς... :rotflmao:
    Έλα ρε Μακη.. γιατί είναι μλκ ο άνθρωπος.. Δε το έκανε στην εθνική οδό.. Σε πίστα μέσα είναι και με στολή. Αυτός και να πέσει δεν θα πάθει τίποτα. Άλλη άσφαλτος, άλλη προστασία ρούχων, άλλη εμπειρία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
    Έλα ρε Μακη.. γιατί είναι μλκ ο άνθρωπος.. Δε το έκανε στην εθνική οδό.. Σε πίστα μέσα είναι και με στολή. Αυτός και να πέσει δεν θα πάθει τίποτα. Άλλη άσφαλτος, άλλη προστασία ρούχων, άλλη εμπειρία.
    Σύμφωνοι αλλά αν παρατηρήσεις καλύτερα τη φωτό θα δεις ότι πλαγιολισθαίνει με το κρεβάτι μόνο χωρίς το βε-στρώμα..

:rotflmao:

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Για το χώμα:

Μλοκάρεις τον πίσω τροχό και βγάζεις ανάλογα το σώμα σου, π.χ. αν θέλεις να κάνεις πλαγιολίσθηση αριστερά βγάζεις το σώμα σου δεξιά (και ασκείς πίεση στην μηχανή προς τ'αριστερά), στη συνέχεια δίνεις γκάζι για να βγείς απ'την στροφή!

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις μαλλιοκούβαρα για να το κάνεις! Με δευτέρα μπορείς να κάνεις τις πρόβες σου σε μια αλάνα. Και να σου πέσει στο χώμα οι ζημιές δεν είναι τοσο μεγάλες!

Εγω το έκανα αυτό με το dakaraki πρώτη φορά! Οπότε είναι θέμα εξασκησης!

Στην άσφαλτο δεν εχω δοκιμάσει και δεν πρόκειται.... καθώς σε περίπτωση στραβης οι επιπτώσεις είναι μεγάλες! Ασε που δεν υπάρχει κάποιο "ελεγχόμενο" περιβάλλον/ μέρος πέρα απ'την πίστα! Ενω στο χώμα μπορείς να βρείς μια αλάνα...!
    ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Για το χώμα:

Μλοκάρεις τον πίσω τροχό
    προσοχη στην ενδεχωμενη παραπληροφορηση...

με απλο μπλοκαρισμα κανεις την κοινή "κολιά" που καναμε μικροι με τα ποδηλατα!

για ντριφτ θελει διπλο κατεβασμα με χειρουργικη αποσυμπλεξη και χαιδεμα του πισω φρενου για εξωμαλυνση των χοροπηδητων του ψαλιδιου!

και στο χωμα και στην ασφαλτο!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

:rotflmao: :rotflmao:

το V-Strom ειναι το πρωτο ανθρωπινο κατασκευασμα που φαινετε απο το φεγγαρι οταν στριβει
    (και οχι το σινικο τοιχος)

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    λοιπον ολοι οι αλλοι λενε μ@λακιες..
    ακου εδω...

περιμενεις μια μερα να βρεξει..οχι πολυ ..ακομα και η ψιχαλα μας κανει....
    βγαινεις σε εναν οποιοδηποτε δρομο της Ελλαδας. (ετσι και πας σε φρεσκοστρωμενο εισαι απλα ποντιος):rotflmao:

πας λοιπον εκει και αφου βρεις μια ικανοποιητικη ευθεια με στροφη μπροστα.σταματας.

προετοιμαζεσαι ψυχολογικα οτι θα φας τα μουτρα σου. (ασκησεις γιογκα δεν θα βοηθησουν και θα γελαει και ο κοσμος βλεποντας εναν μαντραχαλο να ειναι με μπλεγμενα μπουτια στην μεση του δρομου)

βαζεις μια πρωτη και αφηνεις χαλαρα τον συμπλεκτη.αφου τον εχεις αφησει ολο πας με πολυ λιγα χλμ...τωρα η τουμπα ειναι κοντα γιατι εχεις συνειδητοποιησει οτι πας για την μ@λακια του αιωνα, ετσι....??

αφου λοιπον ρολαρεις χαλαρα με 30 ας πουμε, αυξανεις ταχυτητα και ανεβαζεις ταχυτητες (δινεις γκαζι βαρβατο και αποτομο). ακολουθουν παντιλικια.

αν δεν πεσεις (που ειναι 90% σιγουρο) εχεις μαθει αθελα σου και το countersteering προσπαθωντας να κρατηθεις ορθιος και να ισιωσεις.

φτανοντας τωρα στην στροφη κανεις τοσες κατεβασιες οσες χρειαζεται για να φτασεις 2α.

δινεις μια αποτομη σπρωξια στο τιμονι...

και εισαι στο ΚΑΤ στο πιτς φυτιλι!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    προσοχη στην ενδεχωμενη παραπληροφορηση...

με απλο μπλοκαρισμα κανεις την κοινή "κολιά" που καναμε μικροι με τα ποδηλατα!

για ντριφτ θελει διπλο κατεβασμα με χειρουργικη αποσυμπλεξη και χαιδεμα του πισω φρενου για εξωμαλυνση των χοροπηδητων του ψαλιδιου!

και στο χωμα και στην ασφαλτο!

Tι λένε ρε Σταύρο,πές τους...
    στο χώμα απο όποια στροφή κι αν είσαι αν καρυδώσεις το γκάζι πριν την έξοδο πλαγιολίσθηση θα κάνεις...:rotflmao:
    squirrel

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    βρηκες και εσυ φορουμ να ρωτησεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    βρηκες και εσυ φορουμ να ρωτησεις
    Γιατί δεν δίνεις link από κανένα σοβαρό φόρουμ να ρωτήσει ρε harvester;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Κοίτα τώρα σε λίγο που θα πάρει ο Γιάννης Βεστρομ μπορείς να τον ρωτήσεις να σου δείξει!

τι δλδ? ΤΙ ? δεν κάνει το βεστρώμ τέτοια? ρε το μπούστη τον pap, ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ? ΑΚΥΡΗ η αγορά !

.

.

.

.

.

.

.

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    τι δλδ? ΤΙ ? δεν κάνει το βεστρώμ τέτοια? ρε το μπούστη τον pap, ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ? ΑΚΥΡΗ η αγορά !
    Εσύ ρε Γιάννη είσαι ο Γιάννης Βεστρόμ ;;;

Τό'ξερα ρε π@ύστη ότι μια μέρα θα σου πέσει μικρό το CBR αλλά ότι θ'αλλαξοπιστήσεις τόσο...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:33
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Πως Να Κανεις Ευτυχισμενη Μια Γυναικα
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 09:40