Εγώ αδελφέ κάτοχος 1 μήνα περίπου με το stroma το μόνο που έχω καταφέρει είναι να κάνω καμιά μπαντιά. Προσπάθησα να το σηκώσω με σκέτο γκάζι στην πρώτη άλλα παπαλα.. Ρε έχω δει δυο ζητάδες εδώ στην θεσσαλονίκη να το σηκώνουν.. Θέλει συμπλέκτη.
Πάντως άμα δεν έκανες καγκουριές από πιτσιρικάς είναι δύσκολο να κάνεις τώρα.. Εγώ τουλάχιστον χέζομαι μιας και ποτέ μου δεν έχω σηκώσει σούζα μηχανή (εκτός από φλώρικες σούζες, ξέρεις λίγο και μετά κάτω) και δεν έχω κάνει σε στροφή πλαγιολίσθηση εκτός άπο κανά δυο φορές με το ΧΤ που έγινε καταλάθος λόγω απότομου κατεβάσματος της ταχύτητας..... (καμιά σχέση με την φώτο, εγώ σήκωσα το χέρι να πιάσω την καρδιά μου και όχι να βγω φωτογραφία).
Η γνώμη μου είναι πως για να καταφέρεις να κάνεις τέτοιες καγκουριές πρέπει να αρχίσεις με παπάκια, να φας τα μούτρα σου με λίγα χλμ. και μετά να δοκιμάσεις με μεγάλη μηχανή. Φίλος πάντως που από τα 14 του κάνει τέτοιες καγκουριές και τώρα είναι 36, πέρσι παραλίγο να του φύγει το Ρ1 σε μια σούζα.
Η γνώμη μου είναι ότι εφόσον το συζητάς, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις, άλλα και εαν τελικά το δοκιμάσεις να πας κάπου (μόνος σου εννοείται και όχι με συνοδηγό,) που να μην έχει κόσμο, μη τυχόν και πάρεις κανέναν άλλον στο κεφάλι σου.
Η Ζωή είναι ωραία και ελευθέρων ηθών και μπορεί να τα έχει με όλους