Aσχετο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καποτε ημουν ενεργο μελος σε αυτο το φορουμ.
Αποχωρησα για λογους διαφορετικης νοοτροπιας σε καποια θεματα.
Ευτυχως.
Aσχετο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καποτε ημουν ενεργο μελος σε αυτο το φορουμ.
Αποχωρησα για λογους διαφορετικης νοοτροπιας σε καποια θεματα.
Ευτυχως.
επειδή όμως, κάποιοι ήταν μπροστά και ακόμη και αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν πως έγινε...θα παρακαλούσα να μην γίνουν άλλα σχόλια για νοοτροπίες και γρήγορες βόλτες...
κουράγιο σε αυτούς που μένουν να τον θυμούνται και τους λείπει ήδη και περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους που μέσα στη αβάσταχτη θλίψη τους είχαν την μεγαλοψυχία να δωρίσουν τα όργανά του...
με αυτόν τον τρόπο ο Νικολάκης θα συνεχίσει να ζει ανάμεσά μας...
καλό ταξίδι φίλε...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ώρες ώρες, μου ρχεται να τα βάλω όλα σε μια αγγελία ...
καλό του ταξίδι ...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
καλο ταξιδι στο παληκαρι!ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει!
κουραγιο στους ανθρωπους που ηταν διπλα του!
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Είτε θέλετε να το πιστέψετε, είτε όχι, ούτε το στροφιλίκι έφταιγε, ούτε κάποια μαλακία, ούτε η υπερβολική ταχύτητα. Δεν έχουμε ιδέα τι πήγε στραβά, αλλά σίγουρα δεν ήταν κάτι από τα προαναφερθέντα. Η ταχύτητα ήταν αστεία. Βγαίναμε εκτός δρόμου για να ανασυνταχθούμε και να πάμε για καφέ. Τελευταία στροφή, τελευταίο άτομο...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλή και χρυσή η Επίδαυρος (ή όποια γρήγορη διαδρομή), αλλά δεν φταίει ο γαμωμέρφυ μόνο. Πριν λίγο καιρό σε βολτίτσα που πήγαμε, έπεσαν 5-6 άτομα απ΄τα group που πήγαιναν Στορκ. Λίγο οι στροφές που μπορούν να κρατάνε υγρασία, λίγο ο γρήγορος ρυθμός το κακό δεν αργεί να γίνει....
Προσοχή-προσοχή-προσοχή για να γυρνάμε καλά στα σπίτια μας και στους αγαπημένους μας.
Όπως και να χει, πικρόχολα σχόλια καλύτερα να λείπουν, όχι μόνο από αυτό το θέμα, αλλά γενικότερα. Αν δε γουστάρεις ένα φόρουμ, μια κοινότητα, μια παρέα, το βουλώνεις και φεύγεις.
Καλό ταξίδι Νικολάκη..
Life begins at 45°.
Ο Νικόλας μας έφυγε.....
και αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων μας με κάθε τρόπο. Ούτε ένας λιγότερος. Θέλουμε όλοι να είμαστε καλά, δυνατοί και όρθιοι με τις οικογένειές μας, με τους φίλους και να βρισκόμαστε εδώ και λέμε για την κοινή μας κάβλα![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣκαι ο Νικόλας δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας
![]()
...ας ειναι καλα εκει που ειναι!
Αλοιμονο σε ολους μας...
...ποση προσοχη πια?
![]()
Τι γινεται ρε πουστη μου τελευταια![]()
καλό ταξιδι στο παιδι
R.I.P.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+998Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ας λειψουν σχολια αυτου του τυπου απο σεβασμο και μονο. Δεν ηταν κανεις μας μπροστα...
......ευκαιρια για πικροχολα σχολια ηθελε ο τυπος....
.....εγω πηγαινα μπροστα απο τον nickcbr και τον blitzer με 30 χλμ και ο συγχωρεμενος ΔΕΝ με προσπερασε ουτε εμενα ουτε τον γιωργο....οποτε το ''γρηγορα'' και οι ''γρηγορες βολτες'' παει περιπατο....επισης το ποσο αργα πηγαινε και προσεκρουσε φαινεται και απο το κρανος του , το οποιο κοιταζω αυτη τη στιγμη και δεν παρουσιαζει χτυπηματα που να μαρτυρουν το μεγεθος της ζημιας στον νικολακη μας (τουλαχιστον εξωτερικα).....
Ηταν απο τα πιο καλα παιδια ....αμα το σκεφτω ηταν το καλυτερο παιδι και πηγε τσαμπα...στην κυριολεξια.......
...πρωτη μηχανη πρωτη τουμπα = θανατος.....μεγαλο κριμα...
......ολοι εχουμε φαει στα ξεκινηματα μας ''χαζοτουμπες'' που ειτε κοστιζουν σε λεφτα ειτε οχι...ειτε σπαμε κανα ποδαρι ειτε οχι και απλα γδερνουμε τον πισινο μας και γ@μσταυριζουμε την τυχη μας.....
...οχι ετσι ρε νικολακη...οχι ετσι!
την τυχη σου την μαυρη ρε καψουλακο γ@μω......τιποτα δεν ειναι πια το ιδιο....
ποιος θα περναει τωρα καθε πρωι απο την δουλεια να μαρσαρει για να τον ακουσω να βγω εξω?
ποιος θα κανει βαββουρα στις καφετεριες?
ποιος θα καθεται σπιτι μου με τις ωρες να μιλαμε?
ποιος θα με κοιταει με τις ματαρες του μεσα απο το κρανος ετοιμος να μου διηγηθει ιστοριες του δρομου?
ποιος ρε τσογλανε?.....ποιος θα μεινει με 30 ευρω στην τσεπη και θα κερασει σουβλακια ολη την παρεα...την αλλη μερα δεν ειχες λεφτα για βενζινη να ερθεις στην βολτα.....
...ποιος ρε αγορι μου?
....μ@λακα μας εχεις κανει κομματια το ξερεις?.....κοντευουμε να διαλυθουμε απο το κακο που μας βρηκε.......ηξερες να μας αγαπας και δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο απο το να σε αγαπαμε και εμεις...εισουνα εντονο παιδι και η απουσια σου ειναι ακομα πιο εντονη...και ποναει...
Εφυγε το μωρο μας και δεν θα ξαναρθει.......και ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.......κανεις δεν μπορει......
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
+998
......ευκαιρια για πικροχολα σχολια ηθελε ο τυπος....
.....εγω πηγαινα μπροστα απο τον nickcbr και τον blitzer με 30 χλμ και ο συγχωρεμενος ΔΕΝ με προσπερασε ουτε εμενα ουτε τον γιωργο....οποτε το ''γρηγορα'' και οι ''γρηγορες βολτες'' παει περιπατο....επισης το ποσο αργα πηγαινε και προσεκρουσε φαινεται και απο το κρανος του , το οποιο κοιταζω αυτη τη στιγμη και δεν παρουσιαζει χτυπηματα που να μαρτυρουν το μεγεθος της ζημιας στον νικολακη μας (τουλαχιστον εξωτερικα).....
Ηταν απο τα πιο καλα παιδια ....αμα το σκεφτω ηταν το καλυτερο παιδι και πηγε τσαμπα...στην κυριολεξια.......
...πρωτη μηχανη πρωτη τουμπα = θανατος.....μεγαλο κριμα...
......ολοι εχουμε φαει στα ξεκινηματα μας ''χαζοτουμπες'' που ειτε κοστιζουν σε λεφτα ειτε οχι...ειτε σπαμε κανα ποδαρι ειτε οχι και απλα γδερνουμε τον πισινο μας και γ@μσταυριζουμε την τυχη μας.....
...οχι ετσι ρε νικολακη...οχι ετσι!
την τυχη σου την μαυρη ρε καψουλακο γ@μω......τιποτα δεν ειναι πια το ιδιο....
ποιος θα περναει τωρα καθε πρωι απο την δουλεια να μαρσαρει για να τον ακουσω να βγω εξω?
ποιος θα κανει βαββουρα στις καφετεριες?
ποιος θα καθεται σπιτι μου με τις ωρες να μιλαμε?
ποιος θα με κοιταει με τις ματαρες του μεσα απο το κρανος ετοιμος να μου διηγηθει ιστοριες του δρομου?
ποιος ρε τσογλανε?.....ποιος θα μεινει με 30 ευρω στην τσεπη και θα κερασει σουβλακια ολη την παρεα...την αλλη μερα δεν ειχες λεφτα για βενζινη να ερθεις στην βολτα.....
...ποιος ρε αγορι μου?
....μ@λακα μας εχεις κανει κομματια το ξερεις?.....κοντευουμε να διαλυθουμε απο το κακο που μας βρηκε.......ηξερες να μας αγαπας και δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο απο το να σε αγαπαμε και εμεις...εισουνα εντονο παιδι και η απουσια σου ειναι ακομα πιο εντονη...και ποναει...
Εφυγε το μωρο μας και δεν θα ξαναρθει.......και ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.......κανεις δεν μπορει......
Πω ρε φιλε!
![]()
Να ζεις να τον θυμασαι!!!