Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σώπα ρε αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ![]()
....ναι γιατί ως γνωστό τα παιδάκια είναι ανίκανα να πουν ψέματα και με χαλιναγωγημένη φαντασία![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σώπα ρε αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ![]()
....ναι γιατί ως γνωστό τα παιδάκια είναι ανίκανα να πουν ψέματα και με χαλιναγωγημένη φαντασία![]()
θανατική καταδίκη δεν πρέπει να υπάρχει για κανέναν ό,τι και να έχει κάνει, το να το ζητάει κάποιος που είναι το παιδί του βιασμένο το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να σκευτεί λογικά και γω στη θέση του να σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια θα θελα αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί να μιλάμε για πολιτισμένη κοινωνία παράλληλα με την έκφραση θανατική καταδίκη.
εξάλου αυτά τα αποβράσματα περνάνε καλά![]()
![]()
από τους συγκρατουμενούς τους κάθε μέρα πιάνοντας σαπούνια και αυτό τους αξίζει περισσότερο από θάνατο.
μαζι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
θανατική καταδίκη δεν πρέπει να υπάρχει για κανέναν ό,τι και να έχει κάνει, το να το ζητάει κάποιος που είναι το παιδί του βιασμένο το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να σκευτεί λογικά και γω στη θέση του να σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια θα θελα αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί να μιλάμε για πολιτισμένη κοινωνία παράλληλα με την έκφραση θανατική καταδίκη.
Κατα την αποψη μου,οταν εγω πληρωνω σαν φορολογουμενος για να εχουν παιδεραστες,δολοφονοι εμποροι ναρκωτικων και καθε λογης κατακαθι ενα κελι για να περασουν το υπολοιπο της ζωης τους που ζωη σε κελι δεν νωηται να το σκανε και να κανουν τα ιδια αλλα και καθε δεσμοφυλακα η αστυνομικο να τους προσεχει ναι προτημω να επαναφερουν την θανατικη ποινη.ΔΕν λεω οτι ειναι σωστο μετρο και δεν λεω πως με το παραμικρο καποιος πρεπει να εκτελειτε και ουτε και προτιμο κατι το ιδιαιτερο Drbig.Αλλα οταν πουλας και σερβιρεις τον θανατο,οταν ασελγεις σε αθωα παιδια κατα την αποψη μου ναι εισαι για σκοτωμα.Αποψη μου ξαναλεω χωρης να κατακρινω οποιον εχει αντιθετη αποψη....![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Mats 8282 σιγουρα δεν ειναι ΜΟΝΟ θεμα παιδειας αλλα πιστευω πως ενα κρατος οταν εχει σαν θεμελια σωστη παιδεια,μπορει να αργανωθει καλητερα οσον αφορα την αντιμετωπηση τετειων φενομενων.Κρατος ειμαστε ολοι μας αρα ολοι μας εχουμε και σε καποιο βαθμο ευθηνη.Γι`αυτο ειπα κατα την αποψη μου οτι αν δεν εχεις παιδεια αυτα τα πηραγμενα μυαλα ειναι φυσιολογηκο να δρουν ανεξελεγκτα.Αρα παραγεις βια,θανατο,και καθε λογης απανθρωπες πραξεις![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Σσσσ...θα μπεί κανάς Λεωνίδας και θα σ'αρπάξει από το αυτί...![]()
Ποιος ειναι ο Λεωνιδας;![]()
![]()
![]()
Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!
Ενω Mafioze,η εκτελεση δεν ειναι βια και θανατος;Ειναι ενας ειρηνικος τροπος να λυσουμε το οποιο προβλημα;Οσο για την παιδεια το ξαναλεω.....100 πτυχια και απειρες γνωσεις ειναι ασχετα με την πειραγμενη βιδα ενος παιδεραστη..Ολοι αυτοι οι Ευρωπαιοι/Αμερικανοι που κανουν διακοπες στις χωρες της Ασιας με σκοπο την παιδεραστια νομιζεις ειναι ατομα χαμηλου μορφωτικου και κοινωνικου επιπεδου;Ναι,αυτοι που με 5 δολλαρια αγοραζουν παιδακια και τα κανουν ο,τι θελει το αρρωστο μυαλο τους....
Μετα απο μια προχειρη αναζητηση στο Google....
Αντιγραφω απο την Ελευθεροτυπια αρθρο για τυπους μπλεγμενους σε ηλεκτρονικη <<παιδεραστια>>....
<<Και ιδού ένα προφίλ, όπως το 'χουν φτιάξει στην Αστυνομία· μη επιστημονικό αλλά ενδεικτικό. Εχει μέση - ανώτερη μόρφωση. Εχει δική του οικογένεια αλλά στις περισσότερες φορές μένει με τη μαμά του και ας είναι συν πλην πέντε από τα σαράντα. Εχει τουλάχιστον δύο τραπεζικούς λογαριασμούς και εισόδημα γύρω στα 1.500 ευρώ το μήνα. Συνήθως απολαμβάνει μια κάποια κοινωνική αναγνώριση ή τουλάχιστον θεωρείται καταξιωμένος στη δουλειά του από τους συναδέλφους του.>>
http://archive.enet.gr/online/online...50796,28084620
Απο το Βημα για τους παιδοφιλους(παιδοφιλικους;;; )
http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=18/01/1998
<<Ποιο είναι το προφίλ του παιδοφιλικού, εκείνου που σεξουαλικά παρενοχλεί και κακοποιεί ανηλίκους; Ανήκει σε συγκεκριμένα κοινωνικά στρώματα; Είναι αμόρφωτος; Η απάντηση των ειδικών, που επιβεβαιώνεται από όλες τις έρευνες (και στη χώρα μας), είναι αρνητική. Ο παιδεραστής ανήκει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα! Το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των παιδιών είναι διαταξικό! Ούτε η κοινωνική θέση ούτε η μόρφωση ούτε τα χρήματα και ο πλούτος, η καλλιέργεια ή η μιζέρια και η φτώχεια παίζουν ρόλο σ' αυτή την απεχθή εγκληματική δράση>>
ΥΓ Εσυ που εισαι τσακωμενος με την ορθογραφια θεωρεις οτι εισαι υποψηφιος;![]()
ΥΓ2 Απο το 2ο λινκ στο Βημα
<<ΤΙ ΕΙΝΑΙ εκείνο που σπάει τις ενοχές, τις αναστολές και τον έλεγχο της συνείδησης για να φθάσει ένας ενήλικος να περάσει το όριο του «νορμάλ» και να μπει στο «κλαμπ» των παιδεραστών, των παιδόφιλων ή των αιμομεικτών; Η κυρία Βάσω Αρτινοπούλου, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, προσπαθεί να αιτιολογήσει και να δώσει μια εξήγηση: «Η μη ομαλή ψυχολογική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, η εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους, οι παιδικές συναισθηματικές ανάγκες τους, ο χαμηλός βαθμός αυτεκτίμησης, η αδεξιότητα στις κοινωνικές σχέσεις με τους ενηλίκους, οι ορμονικές διαταραχές που επηρεάζουν τη σεξουαλικότητά τους, οι εσωτερικές συγκρούσεις για το πρόσωπο της μητέρας τους και οι φόβοι του ευνουχισμού, ο μη αποτελεσματικός έλεγχος των ενστίκτων τους σε συνδυασμό με διάφορες ψυχώσεις και τη χρήση οινοπνεύματος αποτελούν τους κυριότερους αιτιολογικούς παράγοντες της παιδοφιλικής _ και κατ' επέκταση αιμομεικτικής _ συμπεριφοράς».
Mats 8282 Δεν ειπα ποτε οτι ο μορφωμενος δεν ειναι παιδεραστης η δολοφονος μαλλον με παρεξηγησες οπως και συμφωνω οτι γι`αυτο που γινετε σημερα δεν φτεει αν καποιος ξερει 5 η 10 πραγματα παραπανω.Φτεει ομως το γεγονος οτι δεν εχεις Παιδεια και Παιδεια Mats 8282 δεν ειναι μονο η μορφωση!!!Δεν ειναι η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι οποιος ξερει δεκα πραγματα παραπανω ειναι και τελειος.Φυσικα και υπαρχουν ολων των ταξεων πηραγμενα μυαλα μορφωμενα και μη αλλα αν ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΗΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.Να βρασω και την ορθογραφια και τους διανοουμενους.Οσο υπαρχει η αναγκη να αναδηξεις τον εσωτερικο σου εγωισμο για να ασθανεσε ανωτερος τοσο θα περιφρονεις τα παντα γυρω σου.Αν νωμιζεις οτι με το να κρατας σε ενα κελι εναν ανθρωπο επειδη ειναι ανωμαλος ειναι ποιο εξευγενισμενο,κατα την αποψη μου εισαι ακομα ποιο βαρβαρος.(οχι εσυ προσωπικα)Η ζωη δεν ειναι κλουβι.Ειρηνικος τροπος σιγουρα δεν ειναι η θανατικη ποινη και ουτε προσπαθω να το παιξω υπερανο.Αλλα αν το παιδι μου εμενα αυριο μεθαυριο κυνδινευει απο ενα αρχ@δ@ επειδη ετσι το εκανε η κοινωνια η ετσι γενηθηκε προτημω να μην ζει παρα να ζει σε κελι.Αλλα για πες μου πιστευεις πραγματικα οτι οι φυλακες ειναι ειρηνικος τροπος λυσης??Ορθογραφια δεν ξερω αλλα ξερω τι γινετε γυρω μου.Βλεπω μια κοινωνια να καταρεει και πιανομαστε με το παραμικρο.Βλεπω τον κοσμο μονιμος να ειναι στην τσιτα και ετειμοι για πολεμο.Αν αυτο δεν ειναι κατρακυλα και ελειψει παιδειας τοτε τι ειναι?Στο ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω δεν επικροτω την βια αλλα δεν γουσταρω τις μ@λ@κιες του στηλ βαρβαρη και απανθρωπη η θανατικη ποινη αλλα το κλουβι οκ!!!Γιατι αν θεωρουμε πια οτι οι φυλακες ειναι η μονη λυση τοτε καλα θα κανουμε να βρουμε και χορο για να τις χτυζουμε γιατι γεμησαμε και τις πληρωνουμε.Παιδεια ειναι η αρχη μετα θα βρεθουνε κι`αλλες λυσης..ΔΕν δεχομαι με τιποτα την φυλακη σαν σωστο μετρο.Ειναι απανθρωπο και βαρβαρο οσο το να σκοτωνεις αυτον που σκοτωσε το παιδι σου.Αν θελουμε καθαρη κοινωνια ξεκιναμε με τις βασεις τις..Αυτα mats8282.![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
Εγω ειπα οτι ειναι πνευματικα αρρωστοι και δεν ειπα οτι η φυλακη ειναι η λυση...Ειπα οτι η εκτελεση δεν ειναι λυση,ουτε ειναι γενικα αποδεκτη για πολλους λογους..Επισης δεν ειπα οτι η μορφωση ειναι η παιδεια,αλλο αν ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κομματια αυτης....Παρεθεσα λοιπον γνωμες ειδικων επι του θεματος της διαφωνιας μας,οτι δηλαδη στην ουσια ο οποιοσδηποτε ανθρωπος υπερανω πασης υποψιας μπορει να ειναι υποψηφιος για τετοια πραγματα και δεν εχει να κανει με το μορφωτικο ή κοινωνικο του επιπεδο ή την ανατροφη που ειχε απο την οικογενεια..Δεν μιλησα ουτε για την λυση γιατι πολυ απλα την αγνοω οπως το 99.9999999% των ανθρωπων..
Επισης δεν βλεπω πουθενα να αναφερεις κατι περα της προσωπικης σου αποψης και μιας πολυ γενικολογης <<λυσης>> για την βαση της κοινωνιας οπως και μια,επισης,προσωπικη αποψη για το τι ειναι παιδεια που σαν εννοια εχει πολυ ευρεια χρηση και μπορει να χειραγωγηθει πανευκολα την στιγμη που ιδανικη <<παιδεια>> δεν υπαρχει.Αλλιως θα βγαιναμε ολοι τελειοι χωρις κανενα ελλατωμα.
ΥΓ Επειδη μαλλον σε πειραξε το σχολιο περι της ορθογραφιας σου,να διευκρινησω οτι το εβαλα για αστειακι το οποιο προφανως δεν εγινε δεκτο....
ΥΓ2 Ξαναδιαβασε μια τους λογους που εχω παραθεσει απο το αρθρο της καθηγητριας παραπανω και δες αν ολοι μπορουν να ενταχθουν σε μια θεωρια περι παιδειας....
ΥΓ3 Σιχαθηκα το θεμα και ο,τι ειχα να πω το ειπα,σταματαω εδω..
![]()
εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
Ποιος ειναι ο Λεωνιδας;![]()
![]()
![]()
εσύ ποιος είσαι![]()
Ωραία...
πόσταρε κι ο καραγκιόζης και τα έκανε όλα ένα...
δεν χρειαζετεται υοτε βια ουτε φυλακιση ουτε να τους περιορισεις- περιθωριοποιησεις ασ μην ξεχναμε οτι ειναι και αυτοι αρωστοι ανθρωποι..........................
απλρως τους τα κοβεις απο τη ριζα και τελειωνεις τιποτα αλλο
αντε γιατι ως εδω με τα δικαωματα μη τον βιαστη ειναι αρωστος μη τον βαρβαρο που κοπαναει τα παιδια του ειναι αρρωστος ρε αι σιΧτιρ τα δικαωματα απο τα παιδακια την ωρα που τα πηδουσανε τα ρωτατε κ.δημοκρατες??
αυτοι οι "ανθρωποι" δεν ειναι φοροφυγαδες δεν ειναικλεφτρονια να κλεβουν μπακαλικα μηχανακια η υλικα κλεβουν τις ζωες παιδιων που οσο μικροτερα τοσο καλητερα ...
ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
φιλλικα παντα αλλα δεν την παλευω με καποια πραγματα
φιλλικά και μόνο σου απαντάω σκέψου λίγο την κατάχρηση της θανατική ποινής και ακόμα χειρότερα την πιθανότητα να καταδικαστεί ένας αθώος άνθρωπος σε αυτή.........Αρχικά δημιουργήθηκε από Pit S3
δεν χρειαζετεται υοτε βια ουτε φυλακιση ουτε να τους περιορισεις- περιθωριοποιησεις ασ μην ξεχναμε οτι ειναι και αυτοι αρωστοι ανθρωποι..........................
απλρως τους τα κοβεις απο τη ριζα και τελειωνεις τιποτα αλλο
αντε γιατι ως εδω με τα δικαωματα μη τον βιαστη ειναι αρωστος μη τον βαρβαρο που κοπαναει τα παιδια του ειναι αρρωστος ρε αι σιΧτιρ τα δικαωματα απο τα παιδακια την ωρα που τα πηδουσανε τα ρωτατε κ.δημοκρατες??
αυτοι οι "ανθρωποι" δεν ειναι φοροφυγαδες δεν ειναικλεφτρονια να κλεβουν μπακαλικα μηχανακια η υλικα κλεβουν τις ζωες παιδιων που οσο μικροτερα τοσο καλητερα ...
ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
φιλλικα παντα αλλα δεν την παλευω με καποια πραγματα
υσχυρίσου ακόμα και ότι η πιθανότητα αυτή να καταδικαστεί αθώος είναι 0,001% που δεν είναι βέβαια.
σκέψου επίσης ότι το πόσο άνθρωπος είσαι εσύ, εγώ κτλ το καταδικνειουν οι πράξεις μας και όταν είμαστε υπέρ του θανάτου έστω και στο μεγαλύτερο κατακάθι της κοινωνίας πλησιάζουμε επικίνδυνα κοντά στο να χαρακτηριστούμε δολοφόνοι.
και ποιοι είμαστε εσύ και εγώ που θα αποφασίσουμε ποιος αξίζει να ζήσει και ποιος όχι, μήπως γίναμε θεοί? Όταν δημιουργήσουμε εμείς στο κάτω κάτω ζωή μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είμαστε και άξιοι στο να κρίνουμε σωστά αν πρέπει να την αφαιρέσουμε ή όχι, αλλά μέχρι τότες..........
υγ. δεν πάνε σε σένα προσωπικά τα σχόλια μου, γενικά μιλάω πάντα και για άλλους που εξέφρασαν παρόμοιες απόψεις με σένα