Σελίδα 13 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    AFRICA Rulez!!!

(Μιας και είμαστε στις αντιπαραθέσεις)

xexexexexexxe

ετσι ειναι......αμα θελεις να παρης ενα κτμ η gs και απλα να το πλενεις μεγια σου................

αμα θελεις σκυλι και δεν σε τρελενει η ταχυτητα με τα λεφτα του το αφρικα σπερνει................

και εγω θα βγω ιταλια -γαλλια- ελβετια-ιταλια τον ιουνιο.............2500 χλμ.............
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Συγνωμη που θα σας απογοητευσω αλλα μαλακισμενη συγκριση εκανε το περιοδικο.

Απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα οταν γινεται ενα συγκριτικο γινεται σε μηχανες σχεδον ιδιας χρονολογιας για να μπορει ο επιδοξος αγοραστης να διαλεξει.

Σε τι μπορει να συγκριθει το συγκεκριμενο το ΚΤΜ με το ΑΦΡΙΚΑ??

Ας βαζανε και ενα ΧLR 500 μεσα στο συγκριτικο.

Και αυτο ον οφ ηταν.

Πως μπορεις να συγκρινεις δυο η περισοτερες μηχανες οταν εχουν 10-15 χρονια διαφορα?

Εδω 2-3 χρονακια διαφορα εχουν μερικα μοντελα μεταξυ τους και παλι ειναι η μερα με την νυχτα.

Ας κανουν ενα συγκριτικο με ολα τα ον οφ της αγορας και να βαλουν μεσα και το καπονορντ και το στρωμα το 1000αρι και το σουπερ τενερε και ολα τα bmw τα ον οφαδικα.

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Μάλλον το (βλακώδες) συγκριτικό ήθελε να πει ότι ένα παλιό μηχανάκι 15ετιας μπορεί να κάνει σχεδόν ότι και ένα σύγχρονο….εγώ θα πω ότι ανάλογα με τον ΑΝΑΒΑΤΗ μπορεί να κάνει και πολύ περισσότερα από ένα σύγχρονο ….
    Το κάνει αυτό καλύτερο μηχανάκι ??? Σίγουρα ΟΧΙ..

Υπενθυμίζω ότι το Αφρικα έκανε 4.500.000 ΔΡΧ !!!!….. όταν σταμάτησαν την παραγωγή του τα έδινε ο βαξεβανης προσφορά (!!!!!!) 10.000 ΕΥΡΩ !!!!
    Ακριβότερο από ένα ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΜW 800 GS που το κράζουμε όλοι ότι είναι ακριβό!!!!

Με λίγα λόγια , respect στα Αφρικα , Σουπερ Τενερε κλπ που με την παροιμιώδη τους αξιοπιστία και τις δυνατότητες τους χαράξανε τον δρόμο των μεγάλων ον – οφφ αλλά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τα σημερινά ον – οφφ …..
    Ο μόνος λόγος (και πολύ σοβαρός )που θα προτιμήσει κάποιος σήμερα να πάρει ένα τέτοιο μηχανάκι είναι ο οικονομικός …..
    (εκτός αν είναι αρχαιοκάπηλος …)

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ρε συ Κωστα ασε τις προκατ φωτο και ριξτους την δικια σου με το αλμα να τους κοπει ο βηχας...το μηχανακι αυτο μαμα κανει παπαδες στα καταλληλα χερια οσο και αν δεν θελετε να το χωνεψεται...εμεις (εγω σιγουρα...) ειμαστε "λιγοι" για αυτο το μηχανημα αλλα που θα παει... θα το απογειωσουμε και μεις καποια στιγμη....
    Συγκριση, το ειπαμε και το ξαναπαμε, δεν υφιστεται και ειναι και αδικο για ενα μηχανακι θρυλο οπως το αφρικα να το συγκρινεις μετα απο 15 χρονια με ενα μηχανημα νεας κοπης...να συγκρινεις τι?
    Μπραβο σε οσους πηραν αφρικα γνωριζοντας ακριβως τι αγοραζουν και οχι γιατι πιστευουν οτι ακομα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ασφαλτο και το βουνο...ειναι εργαλειο και θα παραμεινει εργαλειο στα χερια οσων το "δουλευουν"...
    Πεσκανδριτσος ειναι οπως τα ακριβως τα λες
    Avlihos τα ειπες ολα...
    Τελος για τον Σακη απο τον Βολο να θυμισω οτι εξακολουθει να μην λεει τιποτα για το θεμα...(ποτε δεν ειπε, οποιος εχει κουραγιο να διαβασει ολο το θρεντ θα το δει...).Εμεις ολοι μιλαμε για τα συγκεκριμενα μηχανακια ενω εκεινος, που προφανως δεν τα εχει καβαλησει και ποτε, δεν απαντα σε καμια ουσιαστικη ερωτηση...Νομιζει μαλιστα οτι εχουμε και κατι προσωπικο εναντιον του Κατι τετοιο δεν ισχυει τουλαχιστον απο μενα και φαινεται αλλωστε μιας και απαντω παντα σε ολους και οχι μονο σε εκεινον που τελικα μονο ειρωνευεται
    Φιλε μου απαντησε μας για το θεμα αν γνωριζεις πραγματικα κατι, αλλιως το οτι προτιμας τα χοντα σαν πιο αξιοπιστα σε σχεση με τα αναξιοπιστα, κατα την γνωμη σου κτμ, την ανθιστικαμε εδω και ωρα.
    Οσο για τις μεγαλες βολτες τις κοψαμε...

τωρα με τα κτμ κανουμε μονο πτησεις
    μαγκες γεια χαρα και παντα ορθιοι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Η αφρικα ηταν και ειναι πολυ καλη ον -οφ επιλογη που μπορει να σε ταξιδεψει παντου.
    οσο αφορα την ktm ειχε αρχικα καποια προβληματα αξιοπιστιας που τα περισοτερα εχουν λυθει
    στο 990 , θα ηθελα να προσθεσω οτι πολλες ζημιες σε κτμ οφειλονται σε αχρηστους μηχανικους
    και σε αυτο φταιει η αντιπροσωπια εδω, τα κτμ θελουν ευλαβικη συντηρηση και ναι ειναι λιγο ακριβη ,αλλα πιο μηχανημα υψηλης αποδοσης δεν εχει υψηλη συντηρηση?
    δεν απευθηνονται σε ολους του αναβατες,
    εγω προσωπικα ημουν γιαπονεζοφιλος σχιστοματης μεχρι που οδηγησα το πρωτο μου 950
    επαθα σοκ ,και δεν θα ξεχασω αυτη την στιγμη ,επρεπε να γινει δικια μου παση θυσια
    και εγινε τελικα το 2004 , μετα ηρθε στην οικογενεια και ενα 530 και το γλυκο εδεσε.
    Εκανα με το 950 ταξιδια ,trailride,enduro τα παντα και δεν με αφησε ποτε ,
    οποτε εμενα δεν με αγγιζουν τα περι αξιοπιστιας των κτμ
    αντιθετα με κατι tdm 850 .dt200 ,kdx200 ,kxt250 ,wr250 που ειχα δεν ηταν λιγες οι φορες
    που με ειχαν προδωσει.Στην τελικη ομως ο καθενας με οτι γουσταρει να την βρισκει
    γιατι ο αναβατης κανει την μηχανη ,γιατι υπαρχει και ενας ανθρωπος που παει ινδια με
    ενα 250 xlr.
    Kαι κατι τελευταιο, στις δοκιμες εξελιξης του καινουριου ον-οφ της aprilia ενος 1200 v2
    μαντεψτε τη μηχανη ηταν μαζι με τον δοκιμαστη και εδινε πληροφοριες ?
    μα φυσικα ενα ktm990 adv, την μηχανη leader της κατηγοριας ον-οφ
    ετσι για να μην ξεχνιομαστε.

Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

αντε και μια δικια μου με το καινουριο μου μωρο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00483.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	67,9 KB 
ID:	164051
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

προφανος το περιοδικο ηθελε να δειξει ποσο εχουν εξελιχθει τα σημερινα εργαλεια ,
    σε σχεση με ενα θρυλο των on-off
    που ειναι το μηχανακι που ξεκινησε αυτη την κατηγορια.
    εμενα σαν θεμα μου αρεσε γιατι με αυτα θυμουνται οι παλιοι και μαθαινουν οι νεοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    προφανος το περιοδικο ηθελε να δειξει ποσο εχουν εξελιχθει τα σημερινα εργαλεια ,
    σε σχεση με ενα θρυλο των on-off
    που ειναι το μηχανακι που ξεκινησε αυτη την κατηγορια.
    εμενα σαν θεμα μου αρεσε γιατι με αυτα θυμουνται οι παλιοι και μαθαινουν οι νεοι

καπως ετσι ειναι...

ωραια φοτο.....παρε και ενα καθαρο να γουσταρης λιγο πιστουλα......

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gus950
    αντε και μια δικια μου με το καινουριο μου μωρο
    THELO FOTO RE PAIDIA ME TETOIO ALMA APO AFRIKA H VARADERO...

KAI AFOY PROSGIOTHIKE OMOS..

Στον οδηγό πρώτα.:a19:
    Κρίνουμε ανάλογα με τις εμπειρίες μας.

χχμμμ,,, αυτην ειναι η διαφορα των αφρικα ....

δεν πηραμε ρε σει το αφρικα για να το κανουμε σουζες ουτε άλματα..........τουριστικο enduro ειναι το μηχανακι.....και ολα τα on off ........
    εχεις δει πολους να κανουν αλμα με gs ?
    απλως οι διαφορα τον κτμακιδων ειναι που πραγματικα το 95 % δεν ξερει γιατι το περνει!

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ Ο ΓΑΜΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.............παρτε ενα cbr βαλτο τρακτεροτα και καντο σουζες για να γουσταρης........... τι θελεις και περνεις on off......

αντε γιατι ήμαστε στης αντιπαράθεσής και δεν θελω να πω κατι παραπάνω.......

και εγω θα εκανα το αλματακι με το κτμ αλλα δεν το κρηνω απο αυτο ουτε απο τα 90 τοσα αλογα....... μεχρι 80 αλογα on off μηχανακι ειναι πολυ καλο για να κανει και οικονομια.... και να μην διμιουργει φθορες..........

το ξερεις οτι το 92 μοντ αφρικα ειχε κάποια αλογα παραπάνω απο το 94 και πανω?????
    σκεφτείτε λιγο γιατι και τι πουλουσαν τοτε η εταιρίες......?????? πια ήτανε η ζήτηση τοτε???

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Μπραβο ρε Κωστα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ για την γιορτη σου σημερα.
    Ρε συ ggs τους τα εγραψα τα ιδια που πολυ σωστα γραφεις πριν καιρο αλλα...Ετσι οπως τα λες ειναι παντως
    Δουκα και Πανο απο οτι βλεπω συμφωνουμε...παει η αντιπαραθεση μου φαινεται...
    Μονο ο Λαρισαιος αντιστεκεται ,ελαφρα πλεον, μιας και απο οτι καταλαβα μολις βρει φραγκα 950-990 θα αποκτησει για εκδρομικο εντουρο και ταξιδακια περιπετειας...

Ρε συ Λαριααιε αυτα που γραφεις για τους κατοχους κτμ 950-990 δυστυχως ισχυουν για ολες τις μαρκες και τις κατηγοριες μηχανων...και οχι μονο μηχανων...για τον πιθηκισμο αλλωστε τα ειπαμε...ειναι αλλο θεμα συζητησης...
    Αδικα παντως νομιζω περιμενεις απο τον Ιαπωνα να βγαλει πραγματικο ον-οφ με 80 αλογα, 180 κιλα, ετσι οπως το φαντασιωνεσαι τελος παντων (οχι μονο εσυ...). Χρονια περιμενα (επειδη ακουγα φημες...) το νεο τενερε χιλιαρι 'η εστω 750-800 κυβικα να το παρω αλλα ΤΙΠΟΤΑ
    Τελος σχετικα με τα αλογα του αφρικα νομιζω οτι απλα λογω ρυπων και θορυβου καθε επομενη εκδοση επαιρνε 2-3 κιλα και εχανε 2-3 ιππους...σταθερα βηματα προς τον ταφο δηλαδη:rotflmao: :rotflmao:
    καλη σας μερα παλικαρια

υ.γ. μου κανει εντυπωση που δεν εχει ασχοληθει κανεις κατοχος varadero k gs 1200 με το θρεντακι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

υ.γ. μου κανει εντυπωση που δεν εχει ασχοληθει κανεις κατοχος varadero k gs 1200 με το θρεντακι

με τη να ασχοληθουναι..........

κητα να δεις..... το κτμ τραβάει ενα συγκεκριμένο κοινο που λεει .... και να με χαλασει δεν με ενδιαφέρει, θελω γκαζι δύναμη...κτλ

το αφρικα εχει την παρουσιασει του τοσα χρονια....και μετα απο 10 χρονια ακομα θα το συγκρηνουμε γιατι ετσι μας γαυλωνει απλα.......... και μετα απο 10 χρονια πησρτευω να ημαστε καλα να συγκρηνουμε αφρικα 98 με κτμ 2008 και τα καινουρια 2018!

gs? καλο πολυ εξυπνο και δυντο........8α προτημουσα το 800 αλλα ακρηβω πολυ!

varadero?? traveler απλα και καταναλωση βενζηνα.....δεν κανει για αλλα πραγματα!

ξεχασα τπτ????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

λες να μας χλευάζουν??????

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    λες να μας χλευάζουν??????

re file de sygrinoyme tipota..

gia malakes mas perases?ti na sigrino to afrika!! me ti ?me to ktm??

ase me re palikari ok..to off poy kanei to afrika to kano kai me supersport ok..

Σελίδα 13 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF