γεια σε ολους...επειδη ακομη ειμαι καινουριος στο αθλημα,μολις πριν απο μια εβδομαδα "εκλεισα" την αγορα της πρωτης μου μηχανης(παρεπιπτοντως ενα honda fmx),θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για ενα θεματακι που εχει προκυψει με τα διαδικαστικα...λοιπον εχουμε και λεμε...την μηχανη την εκλεισα την πεμπτη 14/5 απο μεγαλη αντιπροσωπεια στη Πατρα μεταχειρισμενη...την παρασκευη πηγα στο τοπικο αστυνομικο τμημα και επικυρωσα την ταυτοτητα μου και ενα εγγραφο πο εγραφε οπως ετσι στα γρηγορα ειδα,οτι εξουσιοδοτω τους ταδε ταδε(εχουν σχεση με το μαγαζι-ιδιοκτητες) να μου μεταβιβασουν την μηχανη...αυτο μου το υπεδειξε το μαγαζι να παω να το κανω...απο την παρασκευη δλδ περιμενω την μεταβιβαση που οπως μου ειπαν Δευτερα-Τριτη θα μουν ετοιμος!Δευτερα λοιπον που πηγα και εδωσα και ενα κομματι της προκαταβολης,μου ειπαν παλι οτι περιμενουμε την μεταβιβαση...και εδω και 3 μερες κοιμαμαι και ξυπναω με το ποτε θα χτυπησει το τηλεφωνο μου!
Εγω απο την αλλη καθοτι και αμπαλος ακουω απο δω κ' απο κει οτι η μεταβιβαση ειναι θεμα που τακτοποιειται αμεσα,σε ελαχιστα λεπτα!Και ερωτω ακολουθως...εχει κανεις καμια ιδεα?μηπως δεν τα ξερω καλα?εχω αρχισει να ανησυχω...η ειμαι υπερβολικος?τι να κανω εν τελει?