Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: Ξέρει κανείς τίποτα;

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα και ας βρίσκεται πλέον κάπου που να είναι ευτυχισμένος...

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    κριμα..... ρε παιδια.
    το παληκαρι το γνωρισα στα μεγαρα, τι να πω ,
    δυναμη σε ολα τα παιδια του pit stop , και στην οικογενεια του.

να ειναι καλα εκει που ειναι.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    κουράγιο σε αυτούς που μένουν να τον θυμούνται και τους λείπει ήδη και περισσότερο στους δικούς του ανθρώπους που μέσα στη αβάσταχτη θλίψη τους είχαν την μεγαλοψυχία να δωρίσουν τα όργανά του...
    Άπειρο σεβασμό αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι για τη μεγαλοψυχία που έδειξαν.
    Μπροστά στον αβάσταχτο πόνο που νιώθει ένας γονιός όταν χάνει το παιδί του, βρήκαν το κουράγιο να χαρίσουν ζωή.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κουράγιο στην οικογένεια του.

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και κουράγιο και δύναμη στους δικούς του...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    +998
    ......ευκαιρια για πικροχολα σχολια ηθελε ο τυπος....

.....εγω πηγαινα μπροστα απο τον nickcbr και τον blitzer με 30 χλμ και ο συγχωρεμενος ΔΕΝ με προσπερασε ουτε εμενα ουτε τον γιωργο....οποτε το ''γρηγορα'' και οι ''γρηγορες βολτες'' παει περιπατο....επισης το ποσο αργα πηγαινε και προσεκρουσε φαινεται και απο το κρανος του , το οποιο κοιταζω αυτη τη στιγμη και δεν παρουσιαζει χτυπηματα που να μαρτυρουν το μεγεθος της ζημιας στον νικολακη μας (τουλαχιστον εξωτερικα).....

Ηταν απο τα πιο καλα παιδια ....αμα το σκεφτω ηταν το καλυτερο παιδι και πηγε τσαμπα...στην κυριολεξια.......
    ...πρωτη μηχανη πρωτη τουμπα = θανατος.....μεγαλο κριμα...
    ......ολοι εχουμε φαει στα ξεκινηματα μας ''χαζοτουμπες'' που ειτε κοστιζουν σε λεφτα ειτε οχι...ειτε σπαμε κανα ποδαρι ειτε οχι και απλα γδερνουμε τον πισινο μας και γ@μσταυριζουμε την τυχη μας.....
    ...οχι ετσι ρε νικολακη...οχι ετσι!
    την τυχη σου την μαυρη ρε καψουλακο γ@μω......τιποτα δεν ειναι πια το ιδιο....
    ποιος θα περναει τωρα καθε πρωι απο την δουλεια να μαρσαρει για να τον ακουσω να βγω εξω?
    ποιος θα κανει βαββουρα στις καφετεριες?
    ποιος θα καθεται σπιτι μου με τις ωρες να μιλαμε?
    ποιος θα με κοιταει με τις ματαρες του μεσα απο το κρανος ετοιμος να μου διηγηθει ιστοριες του δρομου?
    ποιος ρε τσογλανε?.....ποιος θα μεινει με 30 ευρω στην τσεπη και θα κερασει σουβλακια ολη την παρεα...την αλλη μερα δεν ειχες λεφτα για βενζινη να ερθεις στην βολτα.....
    ...ποιος ρε αγορι μου?

....μ@λακα μας εχεις κανει κομματια το ξερεις?.....κοντευουμε να διαλυθουμε απο το κακο που μας βρηκε.......ηξερες να μας αγαπας και δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο απο το να σε αγαπαμε και εμεις...εισουνα εντονο παιδι και η απουσια σου ειναι ακομα πιο εντονη...και ποναει...

Εφυγε το μωρο μας και δεν θα ξαναρθει.......και ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.......κανεις δεν μπορει......
    Mε διάλυσες ρε φίλε....
    Να ζήσεις να τον θυμάσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody

Unhappy

κουραγιο στους δικους του,να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει

καλη δυναμη στην οικογενεια του,να ζησουνε να τον θυμουνται

φιλε zefos kουραγιο
    για αυτος που γνωριζαν το παιδι θα
    ειναι αναντικαταστατατος
    gas......N

Πάμε χώμαααααααααααααα ! Το avatar του/της ktm-isa

Σαγαπάμε Νίκο ..

Nίκο, δεν μπορώ να το πιστέψω ...
    Να πιστέψω τι ?
    Πως δεν θα είσαι ξανά ανάμεσα μας ?
    Δεν γίνεται ρε σι ....
    Δεν είναι δυνατόν, ''δεν υπάρχει'' αυτό !!!

Γιατί αγοράκι μου ?
    Γιατί σε πηρε τόσο νωρίς ?
    Σε ζήλεψε, ζήλεψε την ομορφιά σου, την αγνότητα σου, την αθωότητα σου, το χαμόγελο σου, όλα αυτά που είχες ...
    Πόσο πονάμε ξέρεις ?
    Πολύ ...
    Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, έκλαψαν και οι πέτρες, έκλαψε και ο ίδιος ο Θεός ..

Έφυγες Νίκο, έφυγες ''ΑΔΙΚΑ'' γμτ ...
    Αλλα ποιός λέει πως η ζωή είναι δίκαια ?
    Ακριβώς το αντίθετο ..
    Σε άλλους χαμογελάει και χαρίζει απλόχερα το δικαίωμα της ευτυχίας, το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν, έστω λίγα απο τα όνειρα τους και σε άλλους δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Θυμάσαι ?

Ναί, για τότε λέω, που είχες αγοράσει εκείνο το ζημιάρικο ΚΤΜ, που σου έμεινε στα χέρια, απο τα πρώτα χλμ, θυμάμαι την απόγνωση στο πρόσωπο σου, πώς θα το δώσω ρε Κατερινάκιιιιιιιι ??? (απο τότε δεν τον συμπάθησες)

Θα το δώσεις ρε Νικολή μου, μην μασάς, όπως το πήρες εσύ, έτσι θα το πάρει και κάποιος άλλος, αν και εγώ λέω να πάμε να ''λιτζάρουμε'', αυτόν τον μηχανικό που στο ''πάσαρε'', το λαμόγιο, σε βρήκε μικρό και (...), ακόμη και τότε γελούσες ...

Ακόμη και τότε που πήγαινε στραβά η αγορά του ΚΤΜ, το χαμόγελο στα χείλη σου, συνέχεια!

Άργησα να σε πώ Νίκο, σε έλεγα Κώστα, έτσι απλά μου κόλλησε, μου έβγαινε, οταν σου έλεγα γειαααααααααααα με κοιτούσες μες τα μάτια γελώντας να δείς αν θα σε πώ με το πραγματικό σου όνομα ..
    Τί γέλια κάναμε Θεέ μου !!!

Σε θυμάμαι μόλις πήρες το cbr, η ''απόλυτη ευτυχία'' στα μάτια σου ..
    Καλορίζικο Νίκο !!
    Σε κάθε ευχή, και ενα χαμόγελο, ένα αληθινό χαμόγελο ευτυχίας ..
    Μόλις με είδες μου λές, αυτά ktm_isa είναι honda, δεν χαλάνε, μπάς και πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις μηχανή ?
    Και εγώ με νύχια και με δόντια προσπαθούσα να σου αποδείξω πως ΕΤΥΧΕ, πως το δικό μου, δεν έχει χαλάσει, πώς, πως, πώς ...

Πόσο ανυπομονούσες για την κάθε μοτο_βολτα την Κυριακή, αχχχχχχχ!
    Σε θυμάμαι, τότε που μετά το scrable, είχαμε βρεθεί στα Λιμανάκια και εσύ ανυπομονούσες να πάς με Δασκαλάκο Σούνιο, την είχε χαρεί η ψυχούλα σου εκείνη την βόλτα ...
    Που ερχόσουν στο μαγαζί και μου έλεγες, μην πάς χωματόβολτα με τον ξάδερφο, θα πάμε Αγ. Ρωσσοοοοοοο, α ρε Νίκο ....

Θυμάμαι τότε που συναντιόμασταν ''ΤΥΧΑΙΑ'' στους δρόμους του Πειραιά, εκεί που δεν σε είχα δεί, ήσουν πίσω μου με το παπί, και μου πετάχτηκε ένας απο ένα στενό, πρίν το φανάρι, και εσύ, τον στόλισες κανονικά και τσούππππππ, σε βλέπω δίπλα μου, χαμογελώντας να μου λές, τον ''εφτιαξα'', να προσέχεις Κατερινάκι, να προσέχεις τους μ@λ@κες ..

Θυμάσαι τότε πρίν 2,5 μηνάκια που τσακίστηκα με το ΚΤΜ, ήσουν απο τους πρώτους που έτρεξε, που στάθηκε πλάι μου, που προσπαθούσε με το χαμόγελο του, και τα αστεία του να με κάνει να ξεχάσω τον πόνο μου, ρε σιιιιι, μου είχες υποσχεθεί να πάμε να δείρουμε τον γιατρό που έβγαλε λάθος εξετάσεις, που σαι ρε Νίκο ? Που ?

Πόσο καλόψυχος ? Πόσο αγνότητα μπορεί να έχει η ψυχούλα σου ?

Μου λές ?

Πόσο εεε ?

Ερχόσουν σπίτι να με δείς και έλεγες, ΥΠΟΜΟΝΗ, σε λιγάκι θα οδηγάς την πριγκιπέσσα, εχω αποδείξεις ρε σί πως σου αρέσουν καταβάθος τα ΚΤΜ, σε εχω σε φωτογραφίες, κοιτώντας περιοδικά ΜΟΤΟ θαυμάζωντας ζημιάρικα ΚΤΜ μηχανάκια ...

Νίκο μου, είσαι ένας άγγελος, με λευκά φτερά εκεί ψηλά, να είσαι ευτυχισμένος αγοράκι μου, είσαι ζωντανός, μέσα μας, γύρω μας, στην καρδιά μας, στο μυαλό μας, στο χαμόγελο μας.

Είσαι ενα όμορφο, μοναδικό και ξεχωριστό κομμάτι που υπήρξε και θα υπάρχει πάντα στην ζωη μας.

Θα σου χαμογελάσουμε ρε σί ''ξανά'', και το χαμόγελο μας θα είναι εκείνο που μας χάριζες εσύ, εκείνο το μοναδικό χαμόγελό.

Ήδη μας λείπεις γμτ, ήδη, σε αγαπούν όλοι πολυ, πάρα πολύ, δεν φαντάζεσαι πόσο Νίκο ...

Ηταν ΤΙΜΗ μου που σε γνώρισα ..

Δώσε δύναμη ''απο εκεί ψηλά, οπως εσύ ξέρεις'' σε ολους που μείναμε εδω πίσω, και μείνε πλάι μας, σε χρειαζόμαστε ..

Καλό ταξίδι Νίκο ....

Είμαστε πλάι σου, ΠΑΝΤΑ θα είμαστε ...

Μας λείπεις ..
    Το Enduro μέσα από τις 5 αισθήσεις :

1)Ακοή: 2χρονοι κ 4χρονοι κινητήρες χαμένοι μέσα στα δάση σπάνε την ηρεμία της φύσης…

2)Όραση: Άτομα ξεπετάγονται από το πουθενά κάνοντας πράγματα για κάποιους επικίνδυνα ενώ για άλλους πράγματα απ όπου παίρνουν ζωή κ δύναμη…

3)Αφή: Λάσπη,σκόνη,χώμα,νερά,χιόνια ….

4)Οσμή: Αρώματα της φύσης ανακατεμένα με καμένη βενζίνη και λάδι….

5)Γεύση: Καφεδάκι…άλλοτε ζεστό κ άλλοτε κρύο… σε κάποιο καφενείο στο κοντινό χωριό και πάντα με καλή παρέα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Θερμότατα συλληπητήρια και στον ξάδερφό του τον Vaggelis V4, τον γνωστό 'δασκαλάκο'.

Τον γνώρισα τον συγχωρεμένο Νίκο κανα δίμηνο πριν. Μόλις είχε πάρει το CBR600 και πήγαμε οι 3 μας με τον Βαγγέλη γιά καφεδάκι στην Πάχη.

Θα μού μείνει αξέχαστη η αυθόρμητη κεφάτη συμπεριφορά του και η καταπληκτική του ευγένεια, καθώς και ο ενθουσιασμός του γιά την καινούρια του μοτοσυκλέτα.

Ας είναι ελαφρό το χώμα που σε σκέπασε, αγαπητέ φίλε !

Μανιβελάτο μέλος

Δεν τον γνώριζα αλλά τα μυνήματα όλων εσάς που τον γνωρίζατε είναι γεμάτα αγάπη, και πραγματικά σε διαπερνάνε.. κουράγιο στην οικογένεια του και την οικογένεια του pit stop..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Re: Σαγαπάμε Νίκο ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm-isa
    Nίκο, δεν μπορώ να το πιστέψω ...
    Να πιστέψω τι ?
    Πως δεν θα είσαι ξανά ανάμεσα μας ?
    Δεν γίνεται ρε σι ....
    Δεν είναι δυνατόν, ''δεν υπάρχει'' αυτό !!!

Γιατί αγοράκι μου ?
    Γιατί σε πηρε τόσο νωρίς ?
    Σε ζήλεψε, ζήλεψε την ομορφιά σου, την αγνότητα σου, την αθωότητα σου, το χαμόγελο σου, όλα αυτά που είχες ...
    Πόσο πονάμε ξέρεις ?
    Πολύ ...
    Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει, έκλαψαν και οι πέτρες, έκλαψε και ο ίδιος ο Θεός ..

Έφυγες Νίκο, έφυγες ''ΑΔΙΚΑ'' γμτ ...
    Αλλα ποιός λέει πως η ζωή είναι δίκαια ?
    Ακριβώς το αντίθετο ..
    Σε άλλους χαμογελάει και χαρίζει απλόχερα το δικαίωμα της ευτυχίας, το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν, έστω λίγα απο τα όνειρα τους και σε άλλους δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Θυμάσαι ?

Ναί, για τότε λέω, που είχες αγοράσει εκείνο το ζημιάρικο ΚΤΜ, που σου έμεινε στα χέρια, απο τα πρώτα χλμ, θυμάμαι την απόγνωση στο πρόσωπο σου, πώς θα το δώσω ρε Κατερινάκιιιιιιιι ??? (απο τότε δεν τον συμπάθησες)

Θα το δώσεις ρε Νικολή μου, μην μασάς, όπως το πήρες εσύ, έτσι θα το πάρει και κάποιος άλλος, αν και εγώ λέω να πάμε να ''λιτζάρουμε'', αυτόν τον μηχανικό που στο ''πάσαρε'', το λαμόγιο, σε βρήκε μικρό και (...), ακόμη και τότε γελούσες ...

Ακόμη και τότε που πήγαινε στραβά η αγορά του ΚΤΜ, το χαμόγελο στα χείλη σου, συνέχεια!

Άργησα να σε πώ Νίκο, σε έλεγα Κώστα, έτσι απλά μου κόλλησε, μου έβγαινε, οταν σου έλεγα γειαααααααααααα με κοιτούσες μες τα μάτια γελώντας να δείς αν θα σε πώ με το πραγματικό σου όνομα ..
    Τί γέλια κάναμε Θεέ μου !!!

Σε θυμάμαι μόλις πήρες το cbr, η ''απόλυτη ευτυχία'' στα μάτια σου ..
    Καλορίζικο Νίκο !!
    Σε κάθε ευχή, και ενα χαμόγελο, ένα αληθινό χαμόγελο ευτυχίας ..
    Μόλις με είδες μου λές, αυτά ktm_isa είναι honda, δεν χαλάνε, μπάς και πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις μηχανή ?
    Και εγώ με νύχια και με δόντια προσπαθούσα να σου αποδείξω πως ΕΤΥΧΕ, πως το δικό μου, δεν έχει χαλάσει, πώς, πως, πώς ...

Πόσο ανυπομονούσες για την κάθε μοτο_βολτα την Κυριακή, αχχχχχχχ!
    Σε θυμάμαι, τότε που μετά το scrable, είχαμε βρεθεί στα Λιμανάκια και εσύ ανυπομονούσες να πάς με Δασκαλάκο Σούνιο, την είχε χαρεί η ψυχούλα σου εκείνη την βόλτα ...
    Που ερχόσουν στο μαγαζί και μου έλεγες, μην πάς χωματόβολτα με τον ξάδερφο, θα πάμε Αγ. Ρωσσοοοοοοο, α ρε Νίκο ....

Θυμάμαι τότε που συναντιόμασταν ''ΤΥΧΑΙΑ'' στους δρόμους του Πειραιά, εκεί που δεν σε είχα δεί, ήσουν πίσω μου με το παπί, και μου πετάχτηκε ένας απο ένα στενό, πρίν το φανάρι, και εσύ, τον στόλισες κανονικά και τσούππππππ, σε βλέπω δίπλα μου, χαμογελώντας να μου λές, τον ''εφτιαξα'', να προσέχεις Κατερινάκι, να προσέχεις τους μ@λ@κες ..

Θυμάσαι τότε πρίν 2,5 μηνάκια που τσακίστηκα με το ΚΤΜ, ήσουν απο τους πρώτους που έτρεξε, που στάθηκε πλάι μου, που προσπαθούσε με το χαμόγελο του, και τα αστεία του να με κάνει να ξεχάσω τον πόνο μου, ρε σιιιιι, μου είχες υποσχεθεί να πάμε να δείρουμε τον γιατρό που έβγαλε λάθος εξετάσεις, που σαι ρε Νίκο ? Που ?

Πόσο καλόψυχος ? Πόσο αγνότητα μπορεί να έχει η ψυχούλα σου ?

Μου λές ?

Πόσο εεε ?

Ερχόσουν σπίτι να με δείς και έλεγες, ΥΠΟΜΟΝΗ, σε λιγάκι θα οδηγάς την πριγκιπέσσα, εχω αποδείξεις ρε σί πως σου αρέσουν καταβάθος τα ΚΤΜ, σε εχω σε φωτογραφίες, κοιτώντας περιοδικά ΜΟΤΟ θαυμάζωντας ζημιάρικα ΚΤΜ μηχανάκια ...

Νίκο μου, είσαι ένας άγγελος, με λευκά φτερά εκεί ψηλά, να είσαι ευτυχισμένος αγοράκι μου, είσαι ζωντανός, μέσα μας, γύρω μας, στην καρδιά μας, στο μυαλό μας, στο χαμόγελο μας.

Είσαι ενα όμορφο, μοναδικό και ξεχωριστό κομμάτι που υπήρξε και θα υπάρχει πάντα στην ζωη μας.

Θα σου χαμογελάσουμε ρε σί ''ξανά'', και το χαμόγελο μας θα είναι εκείνο που μας χάριζες εσύ, εκείνο το μοναδικό χαμόγελό.

Ήδη μας λείπεις γμτ, ήδη, σε αγαπούν όλοι πολυ, πάρα πολύ, δεν φαντάζεσαι πόσο Νίκο ...

Ηταν ΤΙΜΗ μου που σε γνώρισα ..

Δώσε δύναμη ''απο εκεί ψηλά, οπως εσύ ξέρεις'' σε ολους που μείναμε εδω πίσω, και μείνε πλάι μας, σε χρειαζόμαστε ..

Καλό ταξίδι Νίκο ....

Είμαστε πλάι σου, ΠΑΝΤΑ θα είμαστε ...

Μας λείπεις ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    +998
    ......ευκαιρια για πικροχολα σχολια ηθελε ο τυπος....

.....εγω πηγαινα μπροστα απο τον nickcbr και τον blitzer με 30 χλμ και ο συγχωρεμενος ΔΕΝ με προσπερασε ουτε εμενα ουτε τον γιωργο....οποτε το ''γρηγορα'' και οι ''γρηγορες βολτες'' παει περιπατο....επισης το ποσο αργα πηγαινε και προσεκρουσε φαινεται και απο το κρανος του , το οποιο κοιταζω αυτη τη στιγμη και δεν παρουσιαζει χτυπηματα που να μαρτυρουν το μεγεθος της ζημιας στον νικολακη μας (τουλαχιστον εξωτερικα).....

Ηταν απο τα πιο καλα παιδια ....αμα το σκεφτω ηταν το καλυτερο παιδι και πηγε τσαμπα...στην κυριολεξια.......
    ...πρωτη μηχανη πρωτη τουμπα = θανατος.....μεγαλο κριμα...
    ......ολοι εχουμε φαει στα ξεκινηματα μας ''χαζοτουμπες'' που ειτε κοστιζουν σε λεφτα ειτε οχι...ειτε σπαμε κανα ποδαρι ειτε οχι και απλα γδερνουμε τον πισινο μας και γ@μσταυριζουμε την τυχη μας.....
    ...οχι ετσι ρε νικολακη...οχι ετσι!
    την τυχη σου την μαυρη ρε καψουλακο γ@μω......τιποτα δεν ειναι πια το ιδιο....
    ποιος θα περναει τωρα καθε πρωι απο την δουλεια να μαρσαρει για να τον ακουσω να βγω εξω?
    ποιος θα κανει βαββουρα στις καφετεριες?
    ποιος θα καθεται σπιτι μου με τις ωρες να μιλαμε?
    ποιος θα με κοιταει με τις ματαρες του μεσα απο το κρανος ετοιμος να μου διηγηθει ιστοριες του δρομου?
    ποιος ρε τσογλανε?.....ποιος θα μεινει με 30 ευρω στην τσεπη και θα κερασει σουβλακια ολη την παρεα...την αλλη μερα δεν ειχες λεφτα για βενζινη να ερθεις στην βολτα.....
    ...ποιος ρε αγορι μου?

....μ@λακα μας εχεις κανει κομματια το ξερεις?.....κοντευουμε να διαλυθουμε απο το κακο που μας βρηκε.......ηξερες να μας αγαπας και δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι αλλο απο το να σε αγαπαμε και εμεις...εισουνα εντονο παιδι και η απουσια σου ειναι ακομα πιο εντονη...και ποναει...

Εφυγε το μωρο μας και δεν θα ξαναρθει.......και ακομα δεν μπορω να το χωνεψω.......κανεις δεν μπορει......

Κουράγιο και Δύναμη σε όλους όσους σας αγάπησε και τον αγαπήσατε τόσο.

Η μέρα της κηδείας του Νίκου ήταν η πιο περίεργη μέρα της ζωής μου. Δεν έχω χάσει άλλον φίλο ή γνωστό με τέτοιο τρόπο και με έχει σοκάρει πραγματικά.
    Καλό ταξίδι και τα λέμε αργά η γρήγορα Νικόλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Τά πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έμαθα από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (κι αυτό θα παρακαλούσα να γίνει ΣΕΒΑΣΤΟ από όλους μας) τού άτυχου Νίκου ότι η ταχύτητα που συνέβη το δυστύχημα ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα 30χλμ/ώρα που διαβάσαμε.

Αυτό αποδείχθηκε όταν τα συρσίματα που βρέθηκαν από τα μαρσπιέ της μηχανής έφταναν τα 10 μέτρα ! Επίσης είναι σχεδόν αδύνατο να πάθει κανείς βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φορώντας ένα πρώτης γραμμής κράνος όπως το Shoei XR1000 μόνο με 30 χλμ/ώρα που λογικά με την πτώση θα επιβραδύνεται. Ένας μανάβης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία ότι η ταχύτητα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.

Και γιά να μην φθάσουμε στο σημείο να διασυρθεί ένα ολόκληρο φόρουμ από ένα τόσο τραγικό γεγονός, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η επίσημη διαχείριση τού Pitstop είχε, από ό,τι έμαθα, διαχωρίσει τη θέση της από καιρό από τις 'σβέλτες' βόλτες που οργάνωνε τελευταία μιά ομάδα μελών τού Φόρουμ σε δημόσιους δρόμους με συχνούς τραυματισμούς, και γιά αυτό, άλλωστε, η ομάδα αυτή αποχώρησε από το Pitstop μετά το τραγικό δυστύχημα και σχημάτισε νέο δικό της ανεξάρτητο μοτο-φόρουμ.

Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Νίκο.

Ο μοτσοσυκλετικός κόσμος σού είναι ευγνώμων, γιατί πέρα από τη ζωή που χάρισες με τον χαμό σου σε άλλους συνανθρώπους μας που έλαβαν τα όργανά σου, ΙΣΩΣ χαρίσεις ΖΩΗ αποθαρρύνοντας και άλλα ενθουσιώδη παιδιά που είναι νέα και άψητα στον χώρο τής μοτοσυκλέτας από το να συμμετέχουν σε 'γρήγορες' βόλτες σε δημόσιους και επικίνδυνους δρόμους (όπως είναι η Επίδαυρος) ΠΡΟΤΟΥ αποκτήσουν και την απαιτούμενη εμπειρία.

κρίμα για το παιδί και ας μην το ήξερα
    οι υπόλοιποι λοιπόν εάν μπορούν ας κοιμούνται ήσυχοι
    ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2009, 06:04
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2008, 15:27
  3. jel μπαταριες ξερει κανεις τιποτα
    από afrolykos στο forum Honda Africa