Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    στα "αλλα" πας αφου δεν εχει καλυφθει απο τα πρωτα.ορεκτικο,κυριως πιατο,επιδορπιο.αλκοολ,τσιγαρο,ελαφρυα,βαρια.ετσι παει χρονια τωρα(για οσους πανε,δε σημαινει πως ολοι πανε αλλα ενα μεγαλο ποσοστο.ειναι πολυ παραγοντες στην μεση).
    οι περισσοτεροι βιασμοι γινονται υπο την επιρρεια αλκοολ και αλλων ψυχοτροπων ουσιων.και δεν ειναι καθολου αστειακι.βιασμος δεν ειναι μονο σε αγνωστη αλλα πολυ περισσοτερο σε γνωστη.σε φιλη,σε γκομενα,σε συζυγο.μαλιστα αυτοι ειναι και οι περισσοτεροι βιασμοι.
    εφοσον στο αλκοολ που καταναλωνεται και σε δημοσιους χωρους(οπου η αστυνομευση μπορει να ειναι καλυτερη και και και),πως θα μπορεις να ελεγξεις κατι που θα γινεται μεσα στο σπιτι του καθενος και μετα τι θα κανεις?εγειρεις μετα πολλα ερωτηματα.
    τελος,αν ξαναδιαβασεις θα δεις πως ειπα οτι η Ελλαδα ετσι οπως παει,δε θα γινει.αυτο δεν αποκλεει το να παμε αλλιως ουτε την προσπαθεια.βλεπεις εσυ ομως καμμια συλλογικη προσπαθεια να γινεται?εγω παντως οχι.οποτε το να συζηταμε τετοιο μετρο στην υπαρχουσα Ελλαδα ειναι μαλλον αστειο
    δηλαδή εσυ και στα 3 σου επειχηρήματα προτείνεις απογόρευση του αλκοόλ (1ο βήμα για ναρκωτικά, 2ον βασικό συστατικό για να βιάσεις 3ον το αλκοόλ ρέει αφθονο ΚΑΙ μέσα στα σπιτια)
    Και φίλε μου δεν θα υπάρξει με τίποτα συλλογική αν δεν ξεκινήσει ατομική προσπάθεια πρώτα. Ασ προσπαθήσουμε να αλάξουμε τα μυαλά μας σε αυτό το θέμα. Είναι μια αρχή (Δεν αναφέρομαι στο θέμα της αποποινηκοποίησης αλλα της λογικής "οι άλλοι είναι καλύτεροι και δεν κάνω τίποτα για αυτό"

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    η καναβη ειναι εθιστικη και οδηγει σε ψυχικες διαταραχες.
    δεν εχει βιολογικο εθισμο αλλα ψυχολογικο.δεν ειναι τοξικη μεν αλλα ειναι ψυχοτροπος.
    να χρησημοποιειται για ολες τις χρησεις ναι,συμφωνω.αλλα εδω υπαρχει ηδη θεμα με το αλκοολ και 1002 που προκαλει,δε θα υπαρχει με την κανναβη?και το μετα?αφου θα ειναι νομιμη,μετα δε θα ειναι διασκεδαστικη.μετα πας στις κοκες,τις σπιντες και αλλα...ειδικα την κακης ποιοτητας που κυκλοφορει.δλδ ολοι θα πινουν και μετα δε θα οδηγουν?ουτε θα βιαζουν?η ολλανδια παραπαιει.μην κοιτατε τις επισημες μελετες,ειναι βιτρινα.ουτε τους δεικτες εγκληματικοτητας,ειναι εντελως πλασματικοι.μπορει απλα να καταγγραφονται περισσοτερα εγκληματα επειδη προσληφθησαν μερικοι αστυνομικοι παραπανω.η ελλαδα δεν ειναι ολλανδια και ουτε θα γινει ετσι οπως παει τωρα.
    με αλλα λογια λες οτι,

1) 'καπνιζουμε' επειδη ειναι παρανομο, (συνεπως πριν γινει παρανομο ο κοσμος δεν καπνιζε, δηλαδη τα τελευταια ν χιλιαδες χρονια)
    2) Η κανναβη ειναι η οδος για τα σκληρα ναρκωτικα
    3) Η ολλανδια παραπεει λογο νομικης χαλαροτητας στο θεμα των ναρκωτικων.

Και με τα τρια διαφωνω, προφανως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

Αυτο το "αναγκαστικά" πραγματικα δεν το καταλαβα ... σε αναγκασε καποιος να κανεις κατι?

Τα περισσοτερα ποστ, ΑΝ το παρατηρησες κινουνται γυρω απο την αποποινικοποιηση της κανναβης...

Εγω λοιπον, βασιζομενος σε αυτα που ΕΣΥ ειπες περι υγειας (δεν διαφωνω στην ουσια τους)... ΕΓΩ λεω ΑΠΛΑ, οτι αν το ΠΡΩΤΕΥΩΝ κρητηριο για να θεωρηθει καποιο "προϊον" νομιμο ή οχι, ειναι οι βλαβες που προκαλει αμεσα ή εμμεσα στην υγεια, τοτε θα επρεπε το "μισο super market" να περασει στην παρανομια!
    Που βλεπεις το παραλογο και το "εξαναγκαστικο" ρε φιλος?

peace man!
    ε συγνώμη για το απότομο ύφος λάθος μου! Συμφωνούμε και εννοείτε peace

Αρχικά δημιουργήθηκε από slowman
    ε συγνώμη για το απότομο ύφος λάθος μου! Συμφωνούμε και εννοείτε peace
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400

Διαβαζω εδω μεσα τις θεσεις καποιων για αποποινικοποιηση.Θα θελατε τα παιδια σας να πινουν κανα γαρο στο σαλονι?Η δεν θα τα αφηνατε να πιουν?Κι αν εσεις πινετε(αναφαιρετο δικαιωμα σας) τι θα λεγατε στα παιδια σας?

Δεν καταλαβα... γιατι δηλαδη να μην θελω να πιουν κανα τσιγαρο και αντιθετα να νιωθω ανετα οταν ειναι "μετοχοι" στον καθε παπαστρατο και να καθονται το βραδακι (στο σαλονι που λες κι εσυ) και να ανοιγουν το johny?
    Επειδη αυτα ειναι και καλα "νομιμα"?

Κι οπως ειπε και ο φιλος metalheart, αν ειναι να πιουν μπαφο, καλυτερα να το πιουν στο σαλονι και να ειναι ανετα και πανω απ' ολα "safe", παρα να πηδανε παντρες και να τρεχουν στο καθε κορφοβουνι!

Επισης αν γουσταρει (γιατι και το παιδι μου ελευθερος ανθρωπος να κανει τις επιλογεσ του θα ειναι!) να πιει μπαφο, θα προτιμουσα να παει να το παρει απο το "περιπτερο" σαν κυριος, παρα να συναναστραφει με τον καθε μαφιοζο...
    money cant buy me love !!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    με αλλα λογια λες οτι,

1) 'καπνιζουμε' επειδη ειναι παρανομο, (συνεπως πριν γινει παρανομο ο κοσμος δεν καπνιζε, δηλαδη τα τελευταια ν χιλιαδες χρονια)

Το οτι ειναι παρανομο το κανει "προκλητικο"αλλα δεν ειναι η μονη αιτια για τη χρηση.Μην μπερδευεις τη χρηση για θρησκευτικους-τελετουργικους σκοπους με το σημερα.

2) Η κανναβη ειναι η οδος για τα σκληρα ναρκωτικα

Ηταν ειναι και θα ειναι ο προθαλαμος για τα υπολοιπα.Καποιος που δεν εχει δοκιμασει μαυρο ποτε εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να δοκιμασει κατι αλλο.

3) Η ολλανδια παραπεει λογο νομικης χαλαροτητας στο θεμα των ναρκωτικων.

Η Ολλανδια σκεφτεται σοβαρα την επαναφορα της ποινικοποιησης γιατι τα αποτελεσματα δεν ηταν τα αναμενομενα.Οπως και με την χορηγηση της μεθαδονης,η οποια εδω εχει θεοποιηθει,με μοναδικο αποτελεσμα "κατεψυγμενους"χρηστες.

Και με τα τρια διαφωνω, προφανως.
    Αν συμφωνουσαμε ολοι με ολα....
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Δεν καταλαβα... γιατι δηλαδη να μην θελω να πιουν κανα τσιγαρο και αντιθετα να νιωθω ανετα οταν ειναι "μετοχοι" στον καθε παπαστρατο και να καθονται το βραδακι (στο σαλονι που λες κι εσυ) και να ανοιγουν το johny?
    Επειδη αυτα ειναι και καλα "νομιμα"?

Κι οπως ειπε και ο φιλος metalheart, αν ειναι να πιουν μπαφο, καλυτερα να το πιουν στο σαλονι και να ειναι ανετα και πανω απ' ολα "safe", παρα να πηδανε παντρες και να τρεχουν στο καθε κορφοβουνι!

Επισης αν γουσταρει (γιατι και το παιδι μου ελευθερος ανθρωπος να κανει τις επιλογεσ του θα ειναι!) να πιει μπαφο, θα προτιμουσα να παει να το παρει απο το "περιπτερο" σαν κυριος, παρα να συναναστραφει με τον καθε μαφιοζο...
    Μιλησα εγω για παπαστρατους κλπ?ΚΑΙ το τσιγαρο,οπως και πολλα αλλα ειναι εξαρτηση και μαλιστα σοβαρη.Ξερεις πολλους καπνιστες που μετα το γυρισαν στην πρεζα γιατι το τσιγαρο δεν τους ελεγε κατι πια?Γιατι εγω ξερω πολλους χασικληδες που εγιναν πρεζακια για τον ιδιο λογο.
    Το παιδι σου σαν ελευθερος ανθρωπος θα κανει τις επιλογες του.ΟΤΑΝ κανεις παιδι τα ξαναλεμε.
    Αληθεια εχεις σκεφτει ποσα κενα θα του εχεις αφησει σαν πατερας ωστε να προσπαθει να τα αναπληρωσει μεσα απο τις ουσιες?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
    Φίλε όπως θα τα αφήσεις να πιούνε μπύρες στο σαλόνι με τουσ φίλους τους θα τους αφήσεις να πιούνε και αυτό και καλύτερα να το πιούν στο σαλόνι παρά να το πιουν πανω σε κανένα κορφοβούνι και γκρεμοτσακιστούν μετά, με την προυπόδεση πάντα οτί θα είναι νόμιμο γιατί ,προσωπικά μιλώντας, δεν αξιζει τα τρεχάματα που έχεις μετά...
    Τώρα για τισ θεωρίες με τα μείγματα και τα βρασίματα να απαγορευτεί και η βενζίνη (κανουν πολλοι μείγματα), να απαγορευτεί και το Red Bull (σκοτώνει και αυτό με αλκοόλ) και να μην πούμε άλλα ποσα πρέπει να απαγορευτούν...
    Και κάτι ακόμα οσο αφορά τα παιδιά και θα παρασυρθούνε κτλ είναι γνωστό οτι όσο πιο απαγορευμένο είναι τόσο πιο πιθανό είναι να το θελήσει. Οπότε πιστευω ότι όπως θα μάθεις (-ω, -ούμαι) τα παιδια να καβάλανε το μηχανάκι με κράνος και στολή και να ξεδίνουν σε πίστες και όχι στον δρόμο (με σκοπό να προφυλαχθούν αυτά ) έτσι θα πρέπει να μάθουν και το μέτρο είτε στο αλκοόλ είτε στο τσιγαριλίκι απλά σε έναν πιτσιρικά είδικά ο συνδυασμός των συνεπειών (ας δεχθούμε ότι είναι τουλάχιστον ίσες με του αλκοόλ σε μακροχρόνια κατάχρηση) και του απαγορευμένου θα το κάνει απλά πιο ελκυστικό.
    Και τέλος δεν είναι αναφερετο δικαίωμα κανενός να πίνει στην ελλάδα. μην μπερδευόμαστε. Αν ήταν πιθανοτατα να έπινα αλλά όπως πρoείπα προσωπικά δεν αξίζουν τα τραβήγματα και τα έξοδα που μπορεί να σου δημιουργήσει ένα τσιγάρο. (τα λεφτά που βγάζουν δικηγόροι, δικαστήρια + την μισή αστυνομία απασχολημένη να κυνηγάει 17χρονα που πίνουν ένα τσιγάρο γιατί η γονείς τους θα τα σκάσουν στο δικαστήριο ενω τα πρεζάκια κυκλοφορούν ελέυθερα εξω μιας και άν τους πιάσουν μόνο σε έξοδα θα μπει το κράτος πρόνοιας που ζούμε χωρίς κανένα έσοδο )

Αν τα παιδια μου με εβλεπαν να λιωνω στα ξυδια καθε μερα θα επιναν κι αυτα θεωρωντας πως αυτο που κανουν ειναι φυσιολογικο.Ευτυχως για μενα(δυστυχως για τον ιδιο)εχουμε αλκοολικο στην πολυκατοικια κι εχουν δει την αλλαγη της συμπεριφορας του απο πρωτο χερι.
    Οπως ηδη μαθαινω στα παιδια μου να φορανε κρανος οταν τα παω βολτιτσα ετσι τα μαθαινουν στο σχολειο για τις βλαβες που προξενει το τσιγαρο.Σε τετοιο σημειο μαλιστα που να μου τη λενε γιατι δυστυχως καπνιζω ακομα.
    Το συνταγμα της Ελλαδας αν θελεις το τηρεις.
    Εχεις σκεφτει ποτε γιατι καποιος που πινει ενα τσιγαρο αυτοματα πηγαινει στο δικαστηριο για κατοχη-χρηση-εμπορια και οδηγειται στη φυλακη?
    Τωρα ποσο ελευθερα ειναι τα πρεζακια που ολη τη μερα ειναι σε προκαθορισμενα σημεια συγκεντρωσης,αυτο παιζεται.

Αν συμφωνουσαμε ολοι με ολα....

Κατ'αρχην, αν κατι ειναι ο 'προθαλαμος' για τα υπολοιπα, αυτα ειναι τα τσιγαρα και το αλκοολ.
    Δευτερον, αν το μαυρο καποιους βαζει στα πιο σκληρα ειναι διοτι η μαφιες που πουλανε τα σκληρα σερβιρουν μαυρο για ορεκτικο. Και τριτον, ειτε για θρησκευτικους σκοπους ειτε για 'αλλους' σημερινους, ο κοσμος που κανει (και εκανε) μαυρο το κανει γιατι γουσταρει την αισθηση.

Το βασικοτερο ομως ολων ειναι η προσωπικη ελευθερια του ατομου να κανει οτι τ'αρεσει, την στιγμη που δεν ενοχλει τον διπλανο του. Και φυσικα αν ο διπλανος μου ενοχλειται αν εγω εχω γλαστρα στο παραθυρο μου, ειναι δικο του το προβλημα.

Κατ'αρχην, αν κατι ειναι ο 'προθαλαμος' για τα υπολοιπα, αυτα ειναι τα τσιγαρα και το αλκοολ.
    Δευτερον, αν το μαυρο καποιους βαζει στα πιο σκληρα ειναι διοτι η μαφιες που πουλανε τα σκληρα σερβιρουν μαυρο για ορεκτικο. Και τριτον, ειτε για θρησκευτικους σκοπους ειτε για 'αλλους' σημερινους, ο κοσμος που κανει (και εκανε) μαυρο το κανει γιατι γουσταρει την αισθηση.

Το βασικοτερο ομως ολων ειναι η προσωπικη ελευθερια του ατομου να κανει οτι τ'αρεσει, την στιγμη που δεν ενοχλει τον διπλανο του. Και φυσικα αν ο διπλανος μου ενοχλειται αν εγω εχω γλαστρα στο παραθυρο μου, ειναι δικο του το προβλημα.
    Νομιζω οτι καυτηριασα και τα δυο(τσιγαρο και αλκοολ).Τωρα η αισθηση που μπορει να δινει το καψιμο των εγκεφαλικων κυταρων και η αποχαυνωση ειναι υποκειμενικη.
    Δεν εχω προβλημα με τη γλαστρα στο μπαλκονι σου,δεν γουσταρω με τιποτα ομως να βρισκει μαυρο ο γιος μου η η κορη μου στο περιπτερο.Κι αλλο πραγμα ειναι η γλαστρα στο μπαλκονι κι αλλο η διαφημιση κι η προωθηση της χρησης.

Νομιζω οτι καυτηριασα και τα δυο(τσιγαρο και αλκοολ).Τωρα η αισθηση που μπορει να δινει το καψιμο των εγκεφαλικων κυταρων και η αποχαυνωση ειναι υποκειμενικη.
    Δεν εχω προβλημα με τη γλαστρα στο μπαλκονι σου,δεν γουσταρω με τιποτα ομως να βρισκει μαυρο ο γιος μου η η κορη μου στο περιπτερο.Κι αλλο πραγμα ειναι η γλαστρα στο μπαλκονι κι αλλο η διαφημιση κι η προωθηση της χρησης.

Η αποχαυνωση φιλε μου δεν εχει να κανει με το τι κανεις, αλλα με το πως το κανεις. Μια χαρα αποχαυνωνεσαι και με την τηλεοραση, με το καινουριο αμαξι η την μηχανη που πρεπει να αγορασεις, με τις αναρτησεις ολινς, με τις διακοπες στη μυκονο και η λιστα τελως παντων ειναι πολυ μεγαλη.

Αντι λοιπον να τα βαζεις με τα φυτα, καλυτερα θα ηταν κατα την γνωμη μου να υποστηριζεις την ελευθερια της εκφρασης και να επιμενεις στην σωστη διαπεδαγωγηση των ανθρωπων που σε ενδιαφερουν. Δεν υπαρχουν αποχαυνωτικες ουσιες η προϊοντα. Το μονο που υπαρχει ειναι αποχαυνωτικη χρηση.

Η αποχαυνωση φιλε μου δεν εχει να κανει με το τι κανεις, αλλα με το πως το κανεις. Μια χαρα αποχαυνωνεσαι και με την τηλεοραση, με το καινουριο αμαξι η την μηχανη που πρεπει να αγορασεις, με τις αναρτησεις ολινς, με τις διακοπες στη μυκονο και η λιστα τελως παντων ειναι πολυ μεγαλη.

Αντι λοιπον να τα βαζεις με τα φυτα, καλυτερα θα ηταν κατα την γνωμη μου να υποστηριζεις την ελευθερια της εκφρασης και να επιμενεις στην σωστη διαπεδαγωγηση των ανθρωπων που σε ενδιαφερουν. Δεν υπαρχουν αποχαυνωτικες ουσιες η προϊοντα. Το μονο που υπαρχει ειναι αποχαυνωτικη χρηση.
    Πλακα κανεις ετσι?Συγκρινεις ανομοια πραγματα κι εξισωνεις επικινδυνες συνηθειες με καθημερινες κοινωνικες συμπεριφορες που οσο κι αν συμφωνω η διαφωνω μαζι τους τουλαχιστον δεν σε σκοτωνουν.Αληθεια ξερεις κανεναν να πεθανε απο υπερβολικη δοση διακοπων?
    Αντι να προσπαθεις να μου επιβαλλεις τη γνωμη σου καλυτερα να με αφηνεις να υποστηριζω τη δικη μου.Ετσι κανεις πραξη κι αυτο που λες " καλυτερα θα ηταν κατα την γνωμη μου να υποστηριζεις την ελευθερια της εκφρασης".
    Αν ηταν φυσιολογικη η χρηση θα γενιομασταν και θα ψαχναμε κανα τριφυλλο κι οχι το γαλα της μανας μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Διαβαζω εδω μεσα τις θεσεις καποιων για αποποινικοποιηση.Θα θελατε τα παιδια σας να πινουν κανα γαρο στο σαλονι?Η δεν θα τα αφηνατε να πιουν?Κι αν εσεις πινετε(αναφαιρετο δικαιωμα σας) τι θα λεγατε στα παιδια σας?
    Μην πινεις παιδι μου ναρκωτικα?Αυτο μου θυμιζει "ταινια" με το Μιχαλοπουλο(το γιο)που τον εχουν μπουζουριασει οι μπατσοι και δινει σοου.Η μηπως τα λεγομενα και γραφομενα του κυριου Γριβα (εδω και πολλα χρονια) σας εξασφαλιζουν οτι τα καμαρια σας αν πινουν μαυρο θα μεινουν μονο εκει και δεν θα δοκιμασουν κατι αλλο πιο επικινδυνο απο την "αθωα" κανναβη

Συγγνώμη αλλά τι λογική είναι αυτή τώρα. Τα παιδιά όσο είναι παιδιά, πολλά πράγματα δεν κάνουν στο σαλόνι το οποία όμως τα κάνουν οι γονείς τους. Δηλαδή επειδή δεν πρέπει να πίνουν τα παιδιά τσίπουρο στο σαλόνι να ποινικοποιήσουμε το τσίπουρο? Να ποινικοποιήσουμε τις τσόντες? Να ποινικοποιήσουμε τα μπινελίκια?

Το παιδί όσο είναι παιδί, υποτίθεται ότι πρέπει να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα ερεθίσματα και γνώσεις άπό τους γονείς του ωστε όταν ενηλικιωθεί να μπορεί να διακρίνει τι είναι βλαπτικό και τι οφέλιμο για αυτό.
    Αν δεν τα έχει πάρει, το αν κάτι είναι παράνομο ή όχι δεν θα το αποτρέψει.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Όποιος θέλει ας διαβάσει τη πρωτοσέλιδη συγγνώμη του Ιndependet πριν κανα-δύο χρόνια.
    Η εν λόγω εφημερίδα πρωτοστατούσε επί μια 10ετία στην αποποινικοποίηση της κάνναβης, ωσπου τα συντριπτικά στοιχεία και η αλματώδης άυξηση των νέων που χρειάστηκαν θεραπεία λόγω εξάρτησης σε skunk την ανάγκασαν στο να κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο Cannabis: An Apology.

Συνεχίστε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πλακα κανεις ετσι?Συγκρινεις ανομοια πραγματα κι εξισωνεις επικινδυνες συνηθειες με καθημερινες κοινωνικες συμπεριφορες που οσο κι αν συμφωνω η διαφωνω μαζι τους τουλαχιστον δεν σε σκοτωνουν.Αληθεια ξερεις κανεναν να πεθανε απο υπερβολικη δοση διακοπων?
    Αντι να προσπαθεις να μου επιβαλλεις τη γνωμη σου καλυτερα να με αφηνεις να υποστηριζω τη δικη μου.Ετσι κανεις πραξη κι αυτο που λες " καλυτερα θα ηταν κατα την γνωμη μου να υποστηριζεις την ελευθερια της εκφρασης".
    Αν ηταν φυσιολογικη η χρηση θα γενιομασταν και θα ψαχναμε κανα τριφυλλο κι οχι το γαλα της μανας μας.
    Δεν προσπαθω να σου επιβαλλω καμια γνωμη, χαλαρωσε!

Εσυ δηλαδη ξερεις πολλους που πεθανανε απο υπερβολικη χρηση κανναβης?

Το παραδειγμα σου για το γαλα της μανας σου ειναι πτωχο μια και καθιστα την χρηση μηχανων, ποδηλατων, κρασιου κλπ ως μη φυσιολογικη.

Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •