Απίστευτα πράγματα παιδιά!!! ΑΠό κάποιες μικρολεπτομέρειες και μικροπεριστατικά αντιλαμβάνεσαι ότι η οργάνωση και μερικές φορές η κοινή λογική σε αυτήν την πόλη απλώς δεν υφίσταται!
Πηγαίνω στη δουλειά μου όπως κάθε μέρα. Τροχονόμοι διώχνουν το ρεύμα προς Κηφισιά γιατί γίνεται χαμός. Ξαφνικά μόλις μερικά μέτρα από το φανάρι στο ύψος του Φάρου του Ψυχικού περίπου αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν 2 τροχονόμοι. Ο ένας διώχνει τα οχήματα ακαι ο άλλος όμως κάπου κοιτάει δεξιά και ουρλιάζει!!!!!!!!
Ενστικτωδώς κόβω ταχύτητα γιατί αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει κάπου δεν μου κάθεται σωστά. Στα δεξιά μου προπορεύεται άσπρη "κλούβα" και ξαφνικά... πεζή!!!!!! Μία κυράτσα η οποία σαν να μην τρέχει το παραμικρό και παρά τα οχήματα αλλά και τους τροχονόμους έχει κάτσει λίγο πριν τη μέση του δρόμου νταβατζιλίδικα να περάσει. Μόνο που αν συνεχίσει θα πέσει καρφί πάνω μου κι αν κάτσει εκεί θα μου βρει το τιμόνι στην άκρη ή τον καθρέφτη!!!!
Κόβω κι άλλο κι ακούω τον τροχονόμο να ουρλιάζει: "Κυρία μου πηγαίνετε πίσω. Πηγαίνετε πίσω"!!!! Πίσω μου ΙΧ κάργα. Ελαφρύ σπρώξιμο προς τα αριστερά η μηχανή παίρνει ελαφρά ευτυχώς κλίση και την αποφεύγω. Ο πίσω μου επίσης ευτυχώς έχει διαπιστώσει τι γίνεται κι έχει κόψει ο άνθρωπος επομένως όλα καλά.
Τι συμπεράσματα βγάζουμε;;;;
1). Η γαιδουριά ορισμένων δεν έχει όρια!!!!
2). Λειτουργούν όπως γουστάρουν γιατί γνωρίζουν ότι τους παίρνει. Αλλά όχι μόνο. Διότι επειδή σχεδόν κανείς σε αυτόν τον τόπο δεν έχει κοινωνική ευθύνη!!!! Ουδείς νιάζεται για τους άλλους!!!
3). Αυτή η αστυνομία... ώρες ώρες είναι απερίγραπτη!!! Δεν ξέρεουν οι άνθρωποι δεν τους έμαθαν πως να λειτουργούν και πότε!!!! Ρε άνθρωπε! Βλέπεις ότι σε γράφει! Βλέπεις ότι έρχονται ένα κάρο οχήματα και καταλαβαίνεις βλάκας δεν είσαι πως ή κάποιος θα τη χτυπήσει ή για να την αποφύγει κάποιος θα τρακάρει με άλλον. Γιατί ρε γαμώτο δεν κάνεις το αυτονόητο;;;;;;;
Σταμάτα αμέσως την κυκλοφορία! Αμέσως!! Να συλλάβεις την εν λόγω κυρία υπάρχουν ευτυχώς οι σχετικοί νόμοι μάζεψε την χωρίς φωνές και κραυγές και ξανάνοιξε το δρόμο. Τόσο απλό μαθηματικά είναι ρε γαμώτο;;;;;
Όπως έλεγε και η Καρέζη... ε άει στο διάολο πρωί πρωί!!!!