Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Για χρονια οι ψυχιατροι(τρομαρα τους) ελεγαν πως δεν υπαρχει καμμια επιπτωση.
εκαναν ομως λαθος,τραγικο.
οδηγει σε ψυχωσεις.αν υπαρχει προδιαθεση σε σχιζοφρενεια(μεγαλη κουβεντα εδω αλλα δε νομιζω πως μπορει να ανοιχτει τωρα γιατι παμε σε αλλα κινηματα κριτικης ψυχοπαθολογιας).
καιει κυτταρα,εμποδιζει την σχολικη και εργασιακη προοδο(εφοσον μιλαμε για ατομα που δεν ειναι καλλιτεχνες και πρεπει να δουλεψουν με κοσμο για να βγαλουν το φαι τους).καιει πολλα κυτταρα.ειναι εθιστικη με χρηση εβδομαδιαια(πανω απο 4 τσιγαρα,καπου εκει.αναλογως οργανισμου και ηλικιας).το 9% των χρηστων(που ειναι καταγγεγραμενοι σε κεντρα) κολλαει.πανω απο το 50% μετα απο συστηματικη χρηση και διακοπη εχει συνδρομο στερησης που κραταει μια εβδομαδα περιπου.σε συνδυασμο με το αλκοολ, δημιουργει προυποθεσεις για τροχαια,βιασμους,κλοπες,ξυλοδαρμους και γενικα προωθηση την βιας.οταν η χρηση ειναι απο μικρη ηλικια αποτελει προθαλαμο για σκληρα ναρκωτικα.
Δεν νομίζω ότι τα έχεις διαβάσει σωστά! Γι αυτό σε αυτό που έγραψα πιο πάνω είπα για σοβαρές και όχι "καθοδηγούμενες" μελέτες!!!!
Κοίτα τι λες. Οδηγεί σε ψυχώσεις ΑΝ υπάρχει προδιάθεση σε σχιζοφρένεια!!!!! Ευχαριστώ πολύ κάτι μας είπες. ΑΝ υπάρχει τέτοια προδιάθεση τότε η σχιζοφρένεια θα έρθει είτε πάρεις είτε όχι. Τι λογική είναι αυτή;;;;
Ποιος σου είπε πως εμποδίζει την εργασιακή πρόοδο;;;;;;;; Φίλε μου έχεις διαβάσει τους αριθμούς;;;; Ξέρεις πόσα εκατομύρια άτομα είναι χρήστες;;;;; Όλοι αυτοί δεν δουλεύουν;;; Ή είναι άνεργοι;;;; Ξέρεις πόσοι φοιτητές "ξεσκίζονται" στην κάνναβη;;;; Έχεις την εντύπωση πως δεν περνούν ή δεν παίρνουν πτυχίο;;;;
Μια βδομάδα σύνδρομο στέρησης;;;;;;; Τι λες ρε φίλε;;;;;;;; Μία βδομάδα με δέκα μέρες είναι η στέρηση η σωματική από την ηρωίνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλαράκι συγνώμη αλλά θα το ξαναπώ. Διαβάστε τις πραγματικές και ανεξάρτητες μελέτες και όχι ότι βγάζει ο κάθε ένας. Ειδικά όλα τα υπόλοιπα που λες τα έχω διαβάσει και εγώ ΔΕΝ ισχύουν με τίποτα. κΙ όσο για τη σχιζοφρένεια κλπ αυτό το έβγαλαν πρώτα πριν λίγα χρόνια κάτι Σουηδοί το συνέχισαν και μετά το πήραν και άλλοι "ειδικοί¨και μη και έχει δεχτεί αυτή η άποψη απίστευτη κριτική από άλλους ειδικούς.