Σελίδα 11 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Κράτα όσο σε βολεύει, ρε Βαγγέλη ....

(καλό παιδί να είναι και τα άλλα άστα ...)
    Στην ψυχή μου μιλάς.:rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Αυτο καποιοι το εχουν αντικαταστησει με το παν μετρον αχρηστον συντεκνε.
    Συμφωνούμε Χρήστο, απλώς τα αποτελέσματα σ'αυτήν την περίπτωση μπορούν να γίνουν άσχημα για κάποιον είτε τα μπλέξει με ποτό, τσιγάρο (όχι αλανιάρικο ) η ακόμα και με φαγητό !

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    αν δεν ηταν παρανομο,δε θα ειχες την περιεργια να καπνισεις.100% σιγουρο αυτο.οπως και το τσιγαρο ειναι θεωρητικα προνομιο των ενηλικων και για αυτο ηδονιζει τους ανηλικους να καπνισουν.στην ολλανδια δεν καπνιζουν ολοι,καπνιζουν μονο οσοι τουριστες πανε γι αυτο και κατι τελειωματα.αν εχεις παει θα το ξερεις και θα το εχεις δει.επισης,απ οσο γνωριζω, μονο σε ενα καφε σερβιρεται και αλκοολ.κατα τα αλλα σοκολατες και κεκακια.

ναι η κανναβη ειναι οδος για τα σκληρα ναρκωτικα.και αυτο γιατι οταν καποιος αρχιζει τις ουσιες για να προσπερασει τα προβληματα του και οχι για πλακα(και οι πολλοι ετσι ξεκινανε) η για την παρεα,καταλαβαινει πως τα προβληματα δεν ξεπερνιουνται ετσι και θελει κατι πιο δυνατο και ολο πιο δυνατο.μπαινει στον φαυλο κυκλο που λενε και στις ψυχοθεπειες απεξαρτησης.απο εκει δε βγαινεις ευκολα και ουτε καν μονος σου.οπως και με το τσιγαρο και το αλκοολ,δε μπορεις να το ελεγξεις οσο κι αν νιωθεις θεουλης.

η ολλανδια παραπαιει επειδη ειναι μια πειραματικη κοινωνια και προσπαθησε να κανει πολλα πολυ συντομα.καταλαβε γρηγορα ομως πως οι ανθρωποι παντα θα κοιτανε το εξιταρισμα της παρανομιας(ειναι ολοκληρη διαδικασια το πως και γιατι γινεται αυτο).ετσι και η σουηδια που αντιμετωπιζει θεμα με τους μεταναστες.
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7412654.stm

και παραθετω τα στατιστικα απο το παραπανω λινκ

FALL IN CANNABIS USE
    Cannabis use among young people appears to be falling, despite downgrading in 2004
    According to the British crime survey, 20.9% of 16-24-year-olds used cannabis in 2006-7, compared with 28.2% in 1998-99
    Among 16-59-year-olds, use down to 8.2% or 2.6m people

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Συμφωνούμε Χρήστο, απλώς τα αποτελέσματα σ'αυτήν την περίπτωση μπορούν να γίνουν άσχημα για κάποιον είτε τα μπλέξει με ποτό, τσιγάρο (όχι αλανιάρικο ) η ακόμα και με φαγητό !

Ερμμμμμ μπορει και να το ειπαμε 10 φορες αυτο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ερμμμμμ μπορει και να το ειπαμε 10 φορες αυτο....
    Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως ! (πολλά αρχαία σήμερα και δεν τό'χα ποτέ αυτό...)

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/7412654.stm

και παραθετω τα στατιστικα απο το παραπανω λινκ

FALL IN CANNABIS USE
    Cannabis use among young people appears to be falling, despite downgrading in 2004
    According to the British crime survey, 20.9% of 16-24-year-olds used cannabis in 2006-7, compared with 28.2% in 1998-99
    Among 16-59-year-olds, use down to 8.2% or 2.6m people

Για να είναι πλήρης η εικόνα πρέπει να απαντηθεί και το ερώτημα που οφείλεται η πτώση;

και για να είμαι πιο συγκεκριμένος: οφείλεται στο ότι τα άτομα αυτά σταμάτησαν την κάνναβη και γενικά τα ναρκωτικά;
    ή
    στο ότι σταμάτησαν την κάνναβη και καπνίζουν, σνιφάρουν κλπ κάποιο άλλο ναρκωτικό;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Για να είναι πλήρης η εικόνα πρέπει να απαντηθεί και το ερώτημα που οφείλεται η πτώση;

και για να είμαι πιο συγκεκριμένος: οφείλεται στο ότι τα άτομα αυτά σταμάτησαν την κάνναβη και γενικά τα ναρκωτικά;
    ή
    στο ότι σταμάτησαν την κάνναβη και καπνίζουν, σνιφάρουν κλπ κάποιο άλλο ναρκωτικό;;
    καμια στατιστικη δεν ειναι απολυτα πληρης, ειδικα για τετοια θεματα. Ειναι απλα μια ενδειξη.

Αυτό που θέλω να δω είναι ποιές θα είναι οι αντιδράσεις όλων αυτων που καταφέρονται κατα της κάνναβης ΑΝ μία μέρα τους απαγορευτεί να πίνουν το τσιπουράκι και την μπυρίτσα τους με τις ίδιες δικαιολογίες που απαγορέυεται η κάνναβη. Τα ίδια θα λέτε και τότε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
    Αυτό που θέλω να δω είναι ποιές θα είναι οι αντιδράσεις όλων αυτων που καταφέρονται κατα της κάνναβης ΑΝ μία μέρα τους απαγορευτεί να πίνουν το τσιπουράκι και την μπυρίτσα τους με τις ίδιες δικαιολογίες που απαγορέυεται η κάνναβη. Τα ίδια θα λέτε και τότε?
    ρε φίλε άμα θες να την πίνεις μπορείς, κάνε ότι θες. Αλλά σκέψου ότι κάποιοι ασχολούμαστε λόγο επαγγέλματος με τέτοια θέματα και ξέρουμε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα. Μη κάνεις τέτοιες ανούσιες συγκρίσεις. Εμένα αυτό που λες μου ακούγετε σα βρισιά. Ελπίζω να μην έχεις χάσει κανέναν από ναρκωτικά και να μη καταλαβαίνεις τι σου λέω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Η δικη μου λογικη λεει οτι δεν εχω αναγκη απο καμμια ουσια νομιμη η παρανομη για να νιωσω καλα.Η λογικη μου λεει οτι ειναι πολυ πιο επιπονο το να ξερεις ποιος εισαι και να "κυνηγας" την αυτογνωσια απο το να παραμυθιαζεσαι με τη συνδρομη καποιας ουσιας οτι εισαι καποιος αλλος.
    Η πειρα μου λεει οτι το να κυνηγας την ουρα σου και να αναλωνεσαι σε ανουσια πραγματα ειναι παιδικο.Οταν αυτο γινεται κι επικινδυνο...

Run Forest run
    οτι πιο σωστο και ολοκληρωμενο εχει γραφτει,κατα την γνωμη μου, στο συγκεκριμενο thread (που ειναι πολυ καλο ομολογουμενως)!!

εκ πεποιθησεως δεν εχω καπνισει ποτε (για το απλο τσιγαρο μιλαμε) και απο 18-20 χρονων, αφου δοκιμασα ΟΛΑ τα ποτα, εχω σταματησει και να πινω.

υ.γ: οι μπυρες ειναι καθαρα ιντερνετικες και οποιοι με γνωριζουν και προσωπικα ξερουν τι εννοω...

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Όποιος θέλει ας διαβάσει τη πρωτοσέλιδη συγγνώμη του Ιndependet πριν κανα-δύο χρόνια.
    Η εν λόγω εφημερίδα πρωτοστατούσε επί μια 10ετία στην αποποινικοποίηση της κάνναβης, ωσπου τα συντριπτικά στοιχεία και η αλματώδης άυξηση των νέων που χρειάστηκαν θεραπεία λόγω εξάρτησης σε skunk την ανάγκασαν στο να κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο Cannabis: An Apology.

Συνεχίστε...
    ...καλη η παρατηριση του byron,
    αλλα απο την αλλη ειναι σαν να λεμε οτι καλο κανει ενα ποτηρακι κρασι το μεσημερι,
    αν ομως το κανεις ενα ποτηρι σκετο τσιπουρο...κ μετα το 1 γινεται 2 κτλ...

...το μετρο για μενα πρεπει να παραμενει δεδομενο!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αφου ειναι τοσο καλη να την πινουμε παρεα με τα παιδια μας απο τον ναργιλε ρε μαγκες.... ετσι λιγο πριν πανε στο σχολειο ... αντι για πρωινο...

γαμω!!!

(το οτι καταστρεφει εγκεφαλικα κυτταρα δεν εχει σημασία....)

btw το οτι ΟΛΕΣ σχεδον (αντε ναναι 2-3 χωρες απο τις 300) οι χωρες που το θεωρούν ναρκωτικό και παράνομο για χρηση... να μη το λάβουμε υπόψιν μας... αλλωστε λεμε για οσα γινονται στον "αναπτυγμένο κοσμο" μονο οταν ειναι να συγκρίνουμε με την Ελλάδα αρνητικά, ετσι?
    ...ξερεις ποσα "παιδια" πινουν ξυδια με τους γονεις τους κ γινονται λιαρδα με την αδεια τους?

αν μια χωρα αποφασισει να αποποινικοποιησει θα πρεπει να κανει αναπροσαρμογη της οικονομιας της σε μεγαλο βαθμο...επισεις πολιτικο ρισκο λογο πιθανης "μονοδιαστατης" αντιληψης των πολιτων της...

με βαση το "μετρο" σε ολα, η κανναβη δεν εχει κανενα λογο να ειναι ποινικοποιημενη,
    παρα μονο για να εξυπηρετει οικονομικα συμφεροντα (γνωμη μου).

Αρχικά δημιουργήθηκε από slowman
    ρε φίλε άμα θες να την πίνεις μπορείς, κάνε ότι θες. Αλλά σκέψου ότι κάποιοι ασχολούμαστε λόγο επαγγέλματος με τέτοια θέματα και ξέρουμε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα. Μη κάνεις τέτοιες ανούσιες συγκρίσεις. Εμένα αυτό που λες μου ακούγετε σα βρισιά. Ελπίζω να μην έχεις χάσει κανέναν από ναρκωτικά και να μη καταλαβαίνεις τι σου λέω.

Δεν ξέρω το επάγγελμα σου φίλε μου. όσο για το άλλο δυστηχώς έχω χάσει άτομα και από ναρκωτικά και απο μηχανές και άτομα που καταστράφηκαν κυριολεκτικά απο το αλκοόλ. Αλλά και στις τρείς περιπτώσεις δεν θα κατηγορήσω ούτε τα ναρκωτικά ούτε τις μηχανές ούτε τις μηχανές για τον χαμό τους και πιστέυω οτι αν ρίξω σε αυτά τον χαμό τους απλά θα εθελοτυφλώ. Από την άλλη μερια όμως γνωριζω και άτομα που "πινουν" και πίνουν χρόνια και δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα ποτέ κ άτομα που προσπάθησαν και ξέφυγαν από την πρέζα και πλέον έχω πειστεί αμετάκλητα οτι παρόλα αυτά που λένε για το πόσες φορές θέλει να εθιστείς και ιστορίες τούμπανα ότι αν το ξεκινήσεις αυτό το πράγμα οδηγήσε με μαθηματική ακρίβεια και σε ποσοστό 99% στον τάφο. Αλλά επειμένετε να το συγκρίνεται με την κάναβη.

Υ.Γ. μπορεί να σου ακούγεται σαν βρισιά αλλά αφου σου αρέσουν τόσο οι μελέτες κατσε και διαβασε και καμμία για τισ επιπτώσεισ του αλκοόλ και πες μου με ποιά λογική κυκλοφορεί.
    Υ.Γ. 2 Πραγματικά νομίζεις ότι αν διαβάσεις 1000 φορές το twist of the wrist και δεις και 6000 gp και κάνεις και μία έρευνα πανω στο θέμα θα οδηγάς καλύτερα απο τον Rossi? νομίζω όχι. Στο θέμα του μπάφου πωσ ξέρεις οτι ξέρεις περισσότερα απο εμένα η' τον DrBig η' τον alximisti? Δυστηχως τα επειχηρήαμτα σου τελείωνου στο είδα και ξέρω. Και όλοι εμέις είδαμε και ξέρουμε κατι ρε φίλε. Δεν μιλάμε στον αέρα.
    Υ.Γ. 3 Το είπα και το ξαναλέω: Δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να πίνεις στην ελλάδα. και έπειδη είδα και φίλους μου να τραβιούνται και να στιγματίζονται επείδη απλά θέλαν να πιουν ένα τσιγάρο προσωπικά αποφάσισα ότι δεν αξίζουν τα τραβήγματα και το αγχος. Αν είναι να μου το βγάλουν απο την μύτη ας μην το πιώ καθόλου.

Μπορει το θρεντ να αφορα στην κανναβη αλλα εγω που ειμαι large τυπος σκεφτομαι και αυτους που γουσταρουν πρεζα,κοκο,εκσταση κλπ.Γιατι να μην επιτραπουν λοιπον αφου η χρηση τους με μετρο δεν σκοτωνει?Γιατι απαγορευεις σ αυτους τους ανθρωπους το δικαιωμα στη χρηση εσυ που εισαι κατα των απαγορευσεων?
    Η λογικη μου και η πειρα μου λενε οτι οταν ξεκινας με χορτο εχεις κατα πολυ αυξημενες πιθανοτητες να συνεχισεις με κατι αλλο.Η δικη μου λογικη λεει οτι δεν εχω αναγκη απο καμμια ουσια νομιμη η παρανομη για να νιωσω καλα.Η λογικη μου λεει οτι ειναι πολυ πιο επιπονο το να ξερεις ποιος εισαι και να "κυνηγας" την αυτογνωσια απο το να παραμυθιαζεσαι με τη συνδρομη καποιας ουσιας οτι εισαι καποιος αλλος.
    Η πειρα μου λεει οτι το να κυνηγας την ουρα σου και να αναλωνεσαι σε ανουσια πραγματα ειναι παιδικο.Οταν αυτο γινεται κι επικινδυνο...

Run Forest run
    το βασικο προβλημα, το οποιο κ συνδεει την κανναβη με τα υπολοιπα ναρκωτικα και κυριως
    με την πρεζα, ειναι ο ιδιος εμπορος.
    (η πρεζα ειναι το επομενο οικονομικο βημα, μετα την κανναβη, οποτε κ στις οικονομικες δυνατοτητες των χρηστων κανναβης).
    ο κυριος λογος αποποινικοποιησης οσο αφορα το θεμα κανναβη-ναρκωτικο ειναι να αποτρεψει
    την επαφη χρηστων κανναβης, με διαθεση (εμπορια) ηρωινης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
    το βασικο προβλημα, το οποιο κ συνδεει την κανναβη με τα υπολοιπα ναρκωτικα και κυριως
    με την πρεζα, ειναι ο ιδιος εμπορος.

(η πρεζα ειναι το επομενο οικονομικο βημα, μετα την κανναβη, οποτε κ στις οικονομικες δυνατοτητες των χρηστων κανναβης).
    ο κυριος λογος αποποινικοποιησης οσο αφορα το θεμα κανναβη-ναρκωτικο ειναι να αποτρεψει
    την επαφη χρηστων κανναβης, με διαθεση (εμπορια) ηρωινης.

+1000 σε αυτό που μόλις είπες

Σελίδα 11 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας