Εγώ προσωπικά στο συγκεκριμένο μπορεί όχι (μπορεί και ναι όμως). Η μηχανή όμως θα το καταλάβει σίγουρα. Να φανταστείς ότι ότι παρέμβαση κάνεις στο πίσω μέρος έχει μεγαλύτερη επίδραση απ'ότι στο μπροστά. Δηλαδή εαν κατεβάσεις τις πλάκες κατά 1cm έχει μικρότερη επίδραση στην γεωμετρία της μοτο από το να ανεβάσεις το πίσω μέρος κατά 1cm. Και για τις πλάκες δεν προτείνεται κατέβασμα περισσότερο από 1,5cm σε καμία περίπτωση (εκτός κι αν είσαι αγωνιζόμενος και πάλι ...). Εσύ μιλάς για 1,2cm ανέβασμα του πίσω, οπότε αν και φαντάζει λίγο, είναι εντούτοις μεγάλη αλλαγή. Εαν το κάνεις εν γνώση σου, πάει καλά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό για τον οποιονδήποτε. Αν και μιλάμε για GSXR 1000 Κ7 τα οποία έχουν πια ήπια γεωμετρία και σε παίρνει λόγικά να το κάνεις χωρίς να γίνει ιδιαίτερα νευρικό το μηχανάκι, για προσπάθησε να κάνεις το ίδιο σε ενα CBR600RR '08 και θα δεις πόσο δύσκολο και ασταθές γίνεται. Δεν είναι απλά τα πράγματα όταν μιλάμε για στήσιμο αναρτήσεων και γεωμετρία.
![]()
![]()
Υ.Γ. Εμένα θα με σύμφερε να λέω ότι μπαίνει το αμορτισέρ από Κ5 σε Κ7 μιας και έχω ενα Maxton Κ5 για πούλημα αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα....![]()