Αφήστε τις απαντήσεις με τις παραθέσεις του φίλου BINZIS.
Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι ανάλογο να μπορούν να πάρουν μια ιδέα.
Κρίμα γιατί ήταν ένα ''καλό'' τοπικό,
και μιάς και είναι και το αντικείμενό μου θα έγραφα 5 πραγματάκια παραπάνω...![]()
Αφήστε τις απαντήσεις με τις παραθέσεις του φίλου BINZIS.
Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι ανάλογο να μπορούν να πάρουν μια ιδέα.
Κρίμα γιατί ήταν ένα ''καλό'' τοπικό,
και μιάς και είναι και το αντικείμενό μου θα έγραφα 5 πραγματάκια παραπάνω...![]()
Εγω εξακολλουθω να πιστευω οτι ειχε κανει μ@λακι@ και αντι να τρυπαει ξεβιδωνε με αναποδη φορα αν ειχε το εργαλειο που τρυπαγε ρυθμιστη δεξιας η αριστερης στροφης....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παντως πολυ ακυρο το να σβηνεις τα ποστ σου,τα εχουν δει πολλοι μην νομιζεις οτι ετσι απλα τα διεγραψες και τελος...υπαρχει και το printscreen ξερεις....![]()
ps:Ολα αρχισαν οταν ο STEFANOS του την ειπε οτι μπορουσε να κανει την δουλεια με 4 βιδακια...ban στον STEFANOS![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δεν το χα πάρει χαμπάρι τι να σας πώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
ps:Ολα αρχισαν οταν ο STEFANOS του την ειπε οτι μπορουσε να κανει την δουλεια με 4 βιδακια...ban στον STEFANOS![]()
![]()
Ούτε είναι εντελώς απλό να βάλεις 4 βιδούλες παρόλο που είναι περαστές ,γιατί οι τρύπες στο κέντρο είναι 10 mm και χρειάζεται μια "ροδέλα" για να μην κολυμπάει η 6mm βίδα.
Προτιμότερο όμως να φτιάχνεις "ροδέλες" παρά να τρυπάς δισκόπλακες.
Απο άποψη ασφάλειας και μόνο.
.
Είδε κανείς το τελευταίο μήνυμα του sonic...? Με τρώει η περιέργεια ρε γμτ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Είδε κανείς το τελευταίο μήνυμα του sonic...? Με τρώει η περιέργεια ρε γμτ....![]()
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
![]()
![]()
![]()
δεν είναι η 1η φορά που το κάνει...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=79603
Το ξερω ρε Βυρωνα πλακα εκανα να σπασει ο παγος...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
![]()
δεν είναι η 1η φορά που το κάνει...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=79603![]()
Οπως εσπαγαν και τα τρυπανια απο την βλακεια που τον δερνει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
το δικό μου μήπως το είδε κανείς? γιατί δε θυμάμαι πως ακριβώς του το ΄πα ....:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Θα συμμαζευτεί το πράγμα (αλλά να πιω αυτόν τον γαμωκαφέ που τον κυνηγάω από το πρωί...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τι διαΜαντια Θεε μου !!!!!
Κριμα που χαθηκαν τα ποστακια....μια μεγαλη πολιτισμικη απωλεια....(τυφλα να χει η βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας!)
Accipere quam facere praestat injuriam
..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τι διαΜαντια Θεε μου !!!!!
Κριμα που χαθηκαν τα ποστακια....μια μεγαλη πολιτισμικη απωλεια....(τυφλα να χει η βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας!)