Σελίδα 21 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324252631 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Ρε και εγω δεν τα εχω στιβα τα ευρω απο τη κληρονομια...αλλα και απο την αλλη 2-3 ψιλες εχω φαει ο "μαλακας" δεν εχω ξεπαραδιαστει στα ανταλακτικα...Αν επεφτα συνεχεια ρε φιλε θα επαιρνα μια με βοηθητικες να μαθω πρωτα...το 640 ειχε ενα καλο τσαμπουκα αριστερα στο τεποζιτο και δεν χρειαστικε τιποτα... αν ηταν σιδερενιο...γαμα τα. Εχουν τα πλεονεντηματα και τα μειονεκτηματα τους...παντως κοιτα να ξεφυγεις απο μερικες παρωχημενες αποψεις που εχουν καταντησει κλισε... τα κτμ δεν ειναι ακριβοτερα απο τα χοντα..ρωτα να μαθεις... Αλλωστε αν πας για εκδρομικο χωμα δικαβαλος ποσο κινδυνευεις να την φας...?

Επισης δεν καταλαβα γιατι εμεινες στο αφρικα...περιμενες να βρεις κατι καλυτερο απο το αφρικα ή κατι καλυτερο απο το κτμ? αν ειναι το δευτερο σε ενημερωνω οτι σε λιγο κυκλοφορει το νεο adv 1190 (μαλλον) αλλα και το adv690 που απο οτι λενε θα ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερουσα περιπτωση...
    Τελος γνωμη μου και συμβουλη μαζι ειναι να κανεις τωρα μερικα πραγματα που γουσταρεις...τωρα που μπορουμε γιατι αργοτερα μπορει να μην μπορουμε να τα απολαυσουμε ...
    εχω ενα προβλημα στον δεξι καρπο με αποτελεσμα μετα απο 4 χειρουργια........να εχω μονο το 30% του καρπου μου καλα...... με αποτελεσμα αμα με παρη λιγο δεξια το αφηνω και πεφτει.....δεν θα σκασω.....!

τωρα δεν ξερω αλλα πολλα δεν ειναι τα 1190?????
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φιλάκια

:a39:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	800gs.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	164349

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog

θα μας τρελάνετε τελείως εδώ μέσα, γαμώ τα μηχανάκια και το ένα και το άλλο αλλά η λογική απαξίωσης μιας μηχανής που κάνει 10 χιλιάρικα περισσότερο απ' τη δικιά σου είναι επειδή την ξερογλυφόσουν ρε φιλαράκι αλλά σου λείπαν τα 10 . & -

φιλε δεν νομηζω να ξερεις καλυτερα απο μενα τι θα ηθελα να κανω και αν για μενα τι αξηζει......

αλλα οτι πεις....ισως ξερεις κατι παραπανω εσυ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Φιλάκια

:a39:

ελα να μαζευομαστε......εχεχεχεχεχεχεχ ακομα ta gs θελαμε!!!!!!

ΔΩΣΤΕΕ!!!!
    Αυτό είναι αντιπαραθέσεις
    Και μη παρεξηγιέστε ρε,δεν υπάρχουν κατεμάδες,αφρικανάδες,gsάδες και τέτοιες παπαράδες!!!!
    Υπάρχουν μόνο μοτοσυκλετιστές!!!
    Χωμάτινοι-ασφάλτινοι!!Και όλους η ίδια τρέλα-βλακεία-μαλακία μας δέρνει!!!
    Γι αυτό και σφαζόμαστε άλλωστε!!

Υ.Γ.
    Ελπίζω να μη το πάρετε στραβά και το κόψετε τώρα στο καλύτερο

ΑFRICA FOR EVER ΡΕ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
    ΔΩΣΤΕΕ!!!!

Υ.Γ.
    Ελπίζω να μη το πάρετε στραβά και το κόψετε τώρα στο καλύτερο

ΑFRICA FOR EVER ΡΕ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι να κοψουν ρε ημαστε στο top 10 στης αντιπαραθεσεις!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ελα ρε Λαρισαιε...σοβαρα τωρα το λες? εγω παντως την λαμα και 5 βιδες τις εχω στον αριστερο καρπο (πτωση απο σκαλα ) αλλα ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα Τα 1190 μαλλον θα ειναι πολλα αλλα αφου θες κατι καλυτερο απο το 990 ισως αυτο να σου κανει...
    Το gs800 κουκλα ειναι αλλα δεν το εχω καβαλησει...τι λεει? στον δρομο? στο χωμα?
    θα μας πει κανεις ή μονο φωτο θα βλεπουμε? εχουμε δει πολλες φτανει...
    Περσι τετοια εποχη που το ειδα και το εψαξα και απλα ανεβηκα πανω πιστευα οτι θα γεμιζε ο τοπος με αυτα τα μηχανακια...τελικα δεν το βλεπω να πολυκυκλοφορει... μαλιστα μου ειχαν πει οτι εχει και αναμονη παραδοσης 2-3 μηνες...και αν ηθελα να το παρω χωρις τον εξοπλισμο που δινανε θα περιμενα 5-6 μηνες (βαγιανελης speaking).
    Παντως ειδα ενα στην Kαλαμπακα, στην συγκεντρωση των ducatisti, κιτρινο-μαυρο φορτωμενο με αλουμινενιες, με εξατμιση, κ.α ωραιοτατο, οχι βεβαια σαν το θηριο μου
    Παντως καλυτερα που εχουμε διαφορετικα γουστα γιατι αλλιως θα ηταν πολυ βαρετα και στον δρομο και στο καφενειο...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ελα ρε Λαρισαιε...σοβαρα τωρα το λες? εγω παντως την λαμα και 5 βιδες τις εχω στον αριστερο καρπο (πτωση απο σκαλα )

ασε απο snowboard στην πλαστικη στο μετσοβο το 2005.......και δεν το γλειτωνω σηγουρα ενα δυο ακομα θα κανω.........με εχει καταστρεψει κυριολεκτικα,,,τι βιδεσ λαμες βελονες....ολα τα εχω βαλει....

εφτασα για ενα χειρουργιο να μπαινω πρωι και να φευγω απογευμα ουτε μεσα δεν με κρατανε!!!!!

παντως και εγω οταν πηγα και το ειδα επαθα πλακα.....αλλα η πρωτη ερωτηση ητανε .........

-ρε τι ειναι αυτο εδω το τσουτσουνακι??? καγκελο???? :rotflmao:

στην κερκηδα καναμε το τελευταιο χειρουργιο αφαιρεσαμε 2 χιλ για να δωσοθμε κενο στον καρπο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	spasimo.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	21,4 KB 
ID:	164351

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Που σε Λαρισαιε ειναι προφανες οτι εκτος απο "μαλακες" ειμαστε και κουλαδια... :rotflmao: :rotflmao:
    Εγω που λες, που δεν μου εκαναν ολικη ναρκωση, νομιζα οτι ημουν σε συνεργειο...αντι σε χειρουργειο...αστα... anyway τωρα που το ξανασκεφτομαι βαση των νεων δεδομενων ενα ATV θα μας ηταν οτι πρεπει...εβγαλε η ΚΤΜ κατι ωραια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αντε γεια χαρα
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Που σε Λαρισαιε ειναι προφανες οτι εκτος απο "μαλακες" ειμαστε και κουλαδια... :rotflmao: :rotflmao:
    Εγω που λες, που δεν μου εκαναν ολικη ναρκωση, νομιζα οτι ημουν σε συνεργειο...αντι σε χειρουργειο...αστα... anyway τωρα που το ξανασκεφτομαι βαση των νεων δεδομενων ενα ATV θα μας ηταν οτι πρεπει...εβγαλε η ΚΤΜ κατι ωραια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αντε γεια χαρα

καλημερα on off boys................

γαμησετα εγω πηρα και καθαρο τρομαρα μου.......

αλλα το χειρότερο στην ζωη ειναι να μην κάνεις τπτ !

ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ADVENTURE KTM H BMW ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΥΜΑΡΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ(χωματινο) ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΙΝΑ (ΚΤΜ) ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ.
    ΤΑΣΟΥΙΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑDVE ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΤΜ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ FERARI
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞ.

Φιλικα Φαιδων
    ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
    ΟΛΟ ΜΑ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ADVENTURE KTM H BMW ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΥΜΑΡΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ(χωματινο) ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΙΝΑ (ΚΤΜ) ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ.
    ΤΑΣΟΥΙΗΛ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑDVE ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΤΜ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ FERARI
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞ.

Φιλικα Φαιδων

..καλα τη ακυρη συγκρηση εκανες???

....ακου εκει ferari me ktm bmw

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...στο οτι ολοι θελουμε να εχουμε μια φεραρι ειναι αληθεια....το θεμα ειναι ποιο κ με τη θα την συντηρηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για αυτόν ακριβώς το λόγω όταν αγοράζεις κάτι κοιτάς να μπορείς να το συντηρήσεις κιόλας…. Ότι και να πάθει…… ότι και να χρειαστεί…. Είτε είναι από δικό σου λάθος, είτε μηχανής…
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
    Για αυτόν ακριβώς το λόγω όταν αγοράζεις κάτι κοιτάς να μπορείς να το συντηρήσεις κιόλας…. Ότι και να πάθει…… ότι και να χρειαστεί…. Είτε είναι από δικό σου λάθος, είτε μηχανής…
    πιστευω οτι οι ποιο πολυ αγοραζουν κατι...μονο για μουρη...κ για μια εμφανηση στην καφετερια

...μιλαω αοριστα κ για κανεναν απο το φορουμ που γραφω!!!

Εδωσα ενα απλο παραδειγμα δεν μηλισα για κοστος συντιρισης.
    ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF