εχω ενα προβλημα στον δεξι καρπο με αποτελεσμα μετα απο 4 χειρουργια........να εχω μονο το 30% του καρπου μου καλα...... με αποτελεσμα αμα με παρη λιγο δεξια το αφηνω και πεφτει.....δεν θα σκασω.....!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ρε και εγω δεν τα εχω στιβα τα ευρω απο τη κληρονομια...αλλα και απο την αλλη 2-3 ψιλες εχω φαει ο "μαλακας" δεν εχω ξεπαραδιαστει στα ανταλακτικα...Αν επεφτα συνεχεια ρε φιλε θα επαιρνα μια με βοηθητικες να μαθω πρωτα...το 640 ειχε ενα καλο τσαμπουκα αριστερα στο τεποζιτο και δεν χρειαστικε τιποτα... αν ηταν σιδερενιο...γαμα τα. Εχουν τα πλεονεντηματα και τα μειονεκτηματα τους...παντως κοιτα να ξεφυγεις απο μερικες παρωχημενες αποψεις που εχουν καταντησει κλισε... τα κτμ δεν ειναι ακριβοτερα απο τα χοντα..ρωτα να μαθεις... Αλλωστε αν πας για εκδρομικο χωμα δικαβαλος ποσο κινδυνευεις να την φας...?
Επισης δεν καταλαβα γιατι εμεινες στο αφρικα...περιμενες να βρεις κατι καλυτερο απο το αφρικα ή κατι καλυτερο απο το κτμ? αν ειναι το δευτερο σε ενημερωνω οτι σε λιγο κυκλοφορει το νεο adv 1190 (μαλλον) αλλα και το adv690 που απο οτι λενε θα ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερουσα περιπτωση...![]()
Τελος γνωμη μου και συμβουλη μαζι ειναι να κανεις τωρα μερικα πραγματα που γουσταρεις...τωρα που μπορουμε γιατι αργοτερα μπορει να μην μπορουμε να τα απολαυσουμε ...![]()
![]()
τωρα δεν ξερω αλλα πολλα δεν ειναι τα 1190?????