Για να βάλουμε σαμάρια,θα χρειαστεί αλλάγη στα φλας???βρίσκουν πάνω δηλαδη????Όσοι κυκλοφορείται με σαμάρια έχετε αλλάξει φλας???
Για να βάλουμε σαμάρια,θα χρειαστεί αλλάγη στα φλας???βρίσκουν πάνω δηλαδη????Όσοι κυκλοφορείται με σαμάρια έχετε αλλάξει φλας???
Αν δεν είναι τεράστια, δεν βρίσκουν λογικά. Το καλύτερο είναι να πας με τη μοτοσικλέτα στο μαγαζί που θα ψωνίσεις, να τα δεις επάνω αυτά που σου αρέσουν.
Νέος στην παρέα και εγώ...
Θα την παραγγείλω μέσα στη βδομάδα. Μαύρη με abs.
Την έχω βρει με 2 πιθανές προσφορές στην τιμή της: α) έκπτωση 200 ευρώ και β) δώρο ο εργοστασιακός συναγερμός (έχω γκαραζ πάντως). Να πάρω την έκπτωση καλύτερα;
Ζελατίνα λέω να αφήσω αυτή που φοράει και βλέπουμε στη συνέχεια. 1.73 είμαι οπότε μπορεί να με καλύπτει λέω. Τι λέτε; Ασε που γενικά πάνω από 100 σπάνια πάω...
Μιά βοήθεια για αξεσουαρ θα ήθελα επίσης :
1) Είδα ένα bandit με bagster που έγραφε bandit-s νομίζω και με ένα διχτάκι από πάνω που στερέωνε και το κράνος (ανοιχτού τύπου) πάνω στο ρεζερβουαρ. Πως γίνεται αυτό; Υπάρχει διχτάκι ειδικό που κουμπώνει στο bagster ή χρειάζεται κάποιο άλλο bagster με ενσωματωμένο διχτάκι;;
2) Λέω να πάρω και τη σκάρα. Δείχνει καλή όταν είναι χωρίς τη βαλίτσα ή χαλάει τελείως την εμφάνιση; Εχω μια βαλίτσα shad 36 λίτρα με τη βάση της και σκέφτομαι μήπως χρησιμοποιώ αυτή στα ταξίδια.
Κάτι άλλο που να πρέπει να το πάρω με την αγορά;
Το baster είναι ένα αυτό που γράφει στο πλάι bandit. Διχτάκι μπορείς να βάλεις πανεύκολα και όποιο να' ναι.... γατζώνεις τις δυο άκρες στα μπροστινά κουμπώματα και τις πίσω στα πίσω κουμπώματα του bagster.
Πάνω από 100 σπάνια; λίγο δύσκολο νομίζω.... όταν θα ανέβεις θα δεις ότι πολύ εύκολα πιάνεις 100++
Για τη σχάρα θα πρέπει να προσέξεις αν ταιριάζει να κουμπώσει η βάση της βαλίτσας που έχεις..... αν και νομίζω ότι θα σου είναι λίγο μικρή ειδικά για ταξίδια. Τώρα για την εμφάνιση..... όπως το δει κανείς. Καταρχήν ποια σκέφτεσαι να βάλεις; Της Suzuki που είναι στο ύψος του φτερού ή κάποια άλλη που σηκώνεται πιο ψηλά; Εγώ πάντως δε τη βγάζω ποτέ την πίσω γιατί μου λύνει τα χέρια καθημερινά.
Αν δεν σου χρειάζεται ο συναγερμός πάρε την έκπτωση.....
Άντε και σύντομα πολλά πολλά όρθια χιλιόμετρα!!!!
![]()
![]()
Ευχαριστώ!
Λέω να βάλω τη σκάρα της suzuki για να είναι πιο χαμηλά.