Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Τελική Πόσο?

Παλαιό μέλος
    Ρε πάνε καλά κάποιοι ή έχουν χάσει την μπάλα εντελώς????

Εγώ άνοιξα το θέμα για να δω τι τελική έχουν τα άλλα vstrom 650

Δεν είπα ότι θα πάω με 230 με vstrom στην εθνική (ήταν απάντηση σε κάποιον που ρώτησε "με πόσο θέλεις να πηγαίνεις" φυσικά και δεν αναφερόταν η ταχύτητα των 230 σε vstrom 650)

Το 230 τελική του 1000 το ανέφερα ύστερα από ισχυρισμό κάποιου φίλου εδώ μέσα. (και πάλι δεν είπα ότι θα πηγαίνω χαλαρά με το 1000)

Στην αρχή είπα πως τη μηχανή την έχω 2 εβδομάδες... Το γεγονός ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος λόγο κακής αγοράς δικής μου,(διότι νόμιζα πως θα αρκεστώ στα 180 -200 που δίνει τελική) δεν είναι λόγος κάποιοι να ειρωνεύονται εδώ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos
    Ρε πάνε καλά κάποιοι ή έχουν χάσει την μπάλα εντελώς????

Εγώ άνοιξα το θέμα για να δω τι τελική έχουν τα άλλα vstrom 650

Δεν είπα ότι θα πάω με 230 με vstrom στην εθνική (ήταν απάντηση σε κάποιον που ρώτησε "με πόσο θέλεις να πηγαίνεις" φυσικά και δεν αναφερόταν η ταχύτητα των 230 σε vstrom 650)

Το 230 τελική του 1000 το ανέφερα ύστερα από ισχυρισμό κάποιου φίλου εδώ μέσα. (και πάλι δεν είπα ότι θα πηγαίνω χαλαρά με το 1000)

Στην αρχή είπα πως τη μηχανή την έχω 2 εβδομάδες... Το γεγονός ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος λόγο κακής αγοράς δικής μου,(διότι νόμιζα πως θα αρκεστώ στα 180 -200 που δίνει τελική) δεν είναι λόγος κάποιοι να ειρωνεύονται εδώ.
    paulopoulos καταρχήν μεγειές το vstrom και καλά χλμ.
    Μην εκνευρίζεσαι για την πλακίτσα που κάνουμε. Είναι το αλατοπίπερο σε τέτοια θέματα .
    Υπάρχει μια ιστορία με τις τελικές του vstrom και έχουν γραφτεί κανα-δυο σπαρταριστά θέματα με το ίδιο αντικείμενο. Η τελική του είναι υπερ-ικανοποιητική για αυτό που είναι και γιαυτό που φτιάχτηκε να κάνει.
    Αν για δικούς σου λόγους δεν είσαι ευχαριστημένος με την τελική της προφανώς έχεις κάνει λάθος επιλογή και θα έπρεπε να αγοράσεις κάτι πολύ πιο δυνατό. Ακόμα και με 1000άρια όμως είναι απίθανο να μπορέσεις να κρατήσεις ταχύτητα ταξιδιού μεγαλύτερη από 160-180 χλμ. Προφανώς θα είχες το γκάζι για μια δυο γρήγορες στην περιοχή των 230+ αλλά και αυτές θα ήταν για λίγα δευτερόλεπτα.
    Το θέμα σου θα καθαριστεί λίγο αργότερα και θα μείνουν μόνο τα σχετικά post.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    ποιός ο λόγος να πηγαίνει κανείς με πάνω απο 180..... στην Ελλάδα;;;;;;;

Θα μου πεις το γκάζι είναι γλυκό αλλά ξερω γω ρε παιδιά η ζωή είναι πιο γλυκιά... μάλλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    paulopoulos καταρχήν μεγειές το vstrom και καλά χλμ.
    Μην εκνευρίζεσαι για την πλακίτσα που κάνουμε. Είναι το αλατοπίπερο σε τέτοια θέματα .
    Υπάρχει μια ιστορία με τις τελικές του vstrom και έχουν γραφτεί κανα-δυο σπαρταριστά θέματα με το ίδιο αντικείμενο. Η τελική του είναι υπερ-ικανοποιητική για αυτό που είναι και γιαυτό που φτιάχτηκε να κάνει.
    Αν για δικούς σου λόγους δεν είσαι ευχαριστημένος με την τελική της προφανώς έχεις κάνει λάθος επιλογή και θα έπρεπε να αγοράσεις κάτι πολύ πιο δυνατό. Ακόμα και με 1000άρια όμως είναι απίθανο να μπορέσεις να κρατήσεις ταχύτητα ταξιδιού μεγαλύτερη από 160-180 χλμ. Προφανώς θα είχες το γκάζι για μια δυο γρήγορες στην περιοχή των 230+ αλλά και αυτές θα ήταν για λίγα δευτερόλεπτα.
    Το θέμα σου θα καθαριστεί λίγο αργότερα και θα μείνουν μόνο τα σχετικά post.
    Η πιο σωστή τοποθέτηση που διάβασα για το Vstrom! O byr0n, βάζει τα πράγματα στη θέση τους...για ορισμένους που ταξιδευουν με 210+ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thedian
    ...για ορισμένους που ταξιδευουν με 210+ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ!!
    Χρησημοποιούν και χέρια;;; Ερασιτέχνες....

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thedian
    για ορισμένους που ταξιδευουν με 210+ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ!!
    Για μένα θα λες μάλλον ...

Τώρα βαρέθηκα και θα το γυρίσω στο ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ !!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    I had a dream ...

Νέο μέλος
    εμένα να δείς που κάθομαι και στη βαλίτσα για να βλέπω τη θέα!!!

Παλαιό μέλος
    τα μηχανακια μας διακοσαριζουν
    το περασμενο σκ επιασα 203 χιλιομετρα με την βαλιτσα την 46 πισω κ δεν κουνουσε καθολου.
    σας λεω οτι τα λαστιχα ειναι τα 501-502 κ σχετικα καινουργια(6 μηνων)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
    τα μηχανακια μας διακοσαριζουν
    το περασμενο σκ επιασα 203 χιλιομετρα με την βαλιτσα την 46 πισω κ δεν κουνουσε καθολου.
    σας λεω οτι τα λαστιχα ειναι τα 501-502 κ σχετικα καινουργια(6 μηνων)
    Επιτέλους και ένας που απάντησε στην αρχική μου ερώτηση.

Εγώ παιδιά έχω ένα 650 νορμάλ, χωρίς ABS, με ένα μπουζί ανά κύλινδρο, το οποίο αγόρασα καινούργιο τον Ιούλιο του 2006 και μέχρι σήμερα έχω κάνει 31.000 χλμ.
    Κατοικώ στο Λαγονήσι, εργάζομαι στο Μαρούσι και μετακινούμαι καθημερινά μέσω της Αττικής Οδού.
    Πολλές φορές, όταν βιάζομαι ή έχω αργήσει, αναγκάζομαι να ταξιδεύω με τελική...
    Η τελική ταχύτητα εξαρτάται από δύο παραμέτρους:
    1. Την κλίση του δρόμου
    2. Την ένταση και την κατεύθυνση του ανέμου
    Ακόμη και στις πιό αντίξοες συνθήκες τα 200 στο κοντέρ είναι πραγματικότητα.
    Στη μεγάλη κατηφορική ευθεία πρίν από το Μαρκόπουλο, έχω δεί δεκάδες φορές το κοντέρ να ξεπερνάει τα 210 και να δείχνει 215+ στις 9.900 σ.α.λ.
    Δεν έχω μπαγκαζιέρα, αλλά κουβαλάω το λαπ-τοπ μου σε τσάντα πλάτης.
    Ποτέ δεν έχω νοιώσει τρέμουλο κτλ., το 650 είναι "βράχος".
    Υπ' όψιν ότι το κοντέρ "χάνει"΄...
    Αυτό το ξέρω γιατί έχω φάει φωτογραφική κλήση για υπερβολική ταχύτητα, στην οποία αναγράφεται ότι έτρεχα με 168, ενώ το κοντέρ έδειχνε 180.
    Πρίν από λίγες ημέρες που ταξίδευα με 180-190, άνοιγα το γκάζι και το μηχανάκι "τράβαγε" ασυνήθιστα.
    Μου έκανε εντύπωση...
    Όταν κοίταξα το στροφόμετρο είδα ότι είχα περίπου 10.000 στροφές.
    Αμέσως κατάλαβα ότι πήγαινα με 5η, έβαλα 6η και οι στροφές έπεσαν.
    Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι το μηχανάκι "με ξεγέλασε", χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου...
    Σε αυτές τις ταχύτητες η κατανάλωση πρέπει να είναι γύρω στα 8 - 8,5 λίτρα / 100 χλμ.
    Φοράω κάγκελα, χούφτες και ζελατίνα φυμέ με φρυδάκι, γνήσια, την οποία έχω στην 3η σκάλα.
    Βάζω απλή 95αρα βενζίνη.
    Πάντως, εκτός της Αττικής Οδού, κανένας άλλος δρόμος δεν με εμπνέει για να τελικιάζω το μηχανάκι μου και όλα μου τα ταξίδια τα κάνω με αυτοκίνητο.
    Το v-strom είναι το καθημερινό "μουλάρι" μου, ένα πραγματικό εργαλείο για τη δουλειά που μου προσφέρει και την απαραίτητη ψυχαγωγία...
    the motorcycleboy reigns

Ξέχασα να σας γράψω για έναν φιλαράκο που είχε το V-STROM 1000, μοντέλο 2004.
    Ο φίλος παινευότανε ότι "το μηχανάκι μου πάει με 240, πριν από λίγο είδα 235" κτλ.
    Μιά μέρα έδωσε το μηχανάκι του σε έναν άλλο φίλο, και ο φίλος του έδωσε το δικό του (TRIUMPH TIGER 955i) για να πάνε βόλτα.
    Στο δρόμο ο ιδιοκτήτης του v-strom είδε στο κοντέρ του τίγρη 215-220...
    Ο ιδιοκτήτης του τίγρη τον ακολουθούσε πάνω στο v-strom χωρίς να μπορεί να τον φθάσει, αν και το κοντέρ έγραφε κοντά στα 240...
    Όταν σταμάτησαν και αντάλλαξαν απόψεις, ο κάτοχος του 1000 αντιλήφθηκε ότι το κοντέρ του ήταν.... "αισιόδοξο".
    Μετά από 2-3 ημέρες πήγε και έβαλε αντικόφτες 5ης-6ης κτλ.
    Εβλεπε και 250 στο κοντέρ, αλλά δεν το παινευόταν κιόλας...
    the motorcycleboy reigns

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ενα 7% κλεψιμο ειναι σιγουρο.απο εκει και περα,φαγωμενο λαστιχο να εχεις που λεει ο λογος κλεβει το κοντερ και ειναι πολλα ακομα που επηρεαζουν στην μεταδοση κυριως(κατασταση γραναζιων,αλυσιδας)...οποτε βαλε 10% να εισαι μεσα!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος
    με 6000 στροφες το κοντερ δειχνει 130 ενω το gps 120.οσο ανεβαινει η ταχυτητα τοσο ..κλεβει
    203 στο κοντερ 188 στο gps.τι να κανουμε.βλεπουμε το κοντερ κ ...χαιρομαστε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2012, 13:01
  2. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 19:43
  4. Πόσο έχει το Ducati