Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Exclamation Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

Έκλεβαν βενζίνη από δίκυκλα

24 Μαΐου 2009, 08:11 Με περιπετειώδη τρόπο έπεσαν στα… χέρια της αστυνομίας του Βόλου δύο δράστες, 26 και 17 ετών, οι οποίοι νωρίτερα είχαν κλέψει βενζίνη από σταθμευμένα δίκυκλα.

Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, η οποία έμεινε από καύσιμα στην οδό Κύπρου στο Βόλο και θεώρησαν… σωστό να αφαιρέσουν βενζίνη από άλλα οχήματα.
    Τους δράστες αντιλήφθησαν οι ιδιοκτήτες των δικύκλων και όταν τους ζήτησαν τον λόγο, τότε ο 26χρονος και ο ανήλικος συνεργός του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στους ιδιοκτήτες, προκαλώντας τους ελαφριές σωματικές κακώσεις.

Μάλιστα ο 26χρονος απείλησε με κατσαβίδι να χαρακώσει στο πρόσωπο τον ένα ιδιοκτήτη. Αξιοποιώντας στοιχεία οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Βόλου και έπειτα από καταδίωξη συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη, ενώ ο 26χρονος βρήκε… καταφύγιο στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον σκύλο του ως απειλή για τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες είχαν συμμετοχή και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

τι σκατα ρε γαμωτο.....? εχουμε ξεφυγει :a31:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Racefit Growler...τελος!!
    ρε ξυλο λεμεεεεεεε
    ξυλοοοοο
    σε αντιστοιχες περιπτωσεις σταμπαρετε το καθε καθικι(ειδικα σε επαρχιακη πολη)
    βρειτε αλλα 2 ατομα κ ΣΑΠΙΣΤΕ τον-τους στο ξυλο...
    ειμαι απολυτος αλλα ετσι πρεπει να γινει....
    ειμαι καλος με ολους αρκει να μην με πειραξεις-κοροιδεψεις-ειρωνευτεις-αδικησεις
    αν κανεις κατι απο ολα αυτα θα σου γαμ***σω οτι εχεις κ δεν εχεις.....
    μονο ετσι μπορει να γινει κατι κ να αλλαξει καπως προς το καλυτερο η κατασταση....
    αι συχτηρ...πρωινιατικο τσαντιστηκα
    ακου εκει να κλεψουν βενζινη κ να εχουν το θρασος να του επιτεθουν κιολας...
    κ ο ενας να ειναι ανηλικος....μαθανε κ τα σκατοπιτσιρικια μαγκιτσες.....μωρε ας πετυχω κανα τετοιο τσουτσεκι να δεις για ποτε θα παει στη μαμακα του κλαμμενο

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Ενταξει...εκλεβαν βενζινη...παει στο διαολο πες,βενζινη ειναι η γ@μημενη...δεν πειραζει.

Ο 17χρονος ενταξει και αυτος πες...17 χρονος ειναι...πανω στην μαλακια ας τον δικαιολογησουμε...

Αλλα ο 26χρονος ειδικα μετα το κατσαβιδι και την επιθεση...θα την ετρωγε ψυχρα στον σταυρο του κουτελου μεσα σε χρονo dt και μην τον ειδατε...

Παλιοτερα τουλαχιστον εκλεβαν και αν τους επερνες ειδηση επερναν δρομο τρεχοντας...τωρα δεν πα να τους δεις...δεν πα να σε και μεσα στο σπιτι σου...το θρασσος δεν εχει ορια.

μη μπερδευετε τα πραγματα... κάθε επαρχία έχει τους "ζωηρούς" της !

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    πω πωωωωω μου χανε κλεψει βενζινη κι εμενα

ευτυχως που αφησαν τη ρεζερβα μεσα και δεν εμεινα στις 3 το βραδυ εκει που ημουν...

παντως μου πηρε αρκετη ωρα για να καταλαβω πως αφου ειχα γεμισει πριν απο 50χλμ επρεπε να γυρισω σε ρεζερβα

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Καποιος ειπε οτι δεν πειραζει που εκλεβαν βενζινη...δεν ειναι ετσι...σκεφτητε οτι πλεον εχουν κλειδια ολες οι ταπες...αρα κανανε ζημια για να τις ανοιξουν....ρε ξυλο που λεει και ο kykos

ps:Εκτος αν εκοβαν σωληνακια που και αυτο ζημια ειναι και παλι...
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

Αλλα ο 26χρονος ειδικα μετα το κατσαβιδι και την επιθεση...θα την ετρωγε ψυχρα στον σταυρο του κουτελου μεσα σε χρονo dt και μην τον ειδατε...
    Αυτό είναι το πρόβλημα....

Να αφήσεις κανά μαλακιστήρι στον τόπο πάνω στα νεύρα σου και μετά άντε να καθαρίσεις....

You BETA believe...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Καποιος ειπε οτι δεν πειραζει που εκλεβαν βενζινη...δεν ειναι ετσι...σκεφτητε οτι πλεον εχουν κλειδια ολες οι ταπες...αρα κανανε ζημια για να τις ανοιξουν....ρε ξυλο που λεει και ο kykos

ps:Εκτος αν εκοβαν σωληνακια που και αυτο ζημια ειναι και παλι...

δεν ειναι αναγκη να κοψεις το σωλινακι, σε πολλα ντεποζητα βγαινει τραβηχτο...

καπως ετσι μου τη βουτηξανε κι εμενα

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Εμενα παντως θα φανε γλαρο αν πανε να παρουνε βενζινη(αντε να βρουνε το ρεζερβουαρ)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    δεν ειναι αναγκη να κοψεις το σωλινακι, σε πολλα ντεποζητα βγαινει τραβηχτο...

καπως ετσι μου τη βουτηξανε κι εμενα

ki emena apo to papi!!!!!
    me to zori 3 litra dld...imarton reeeeeee

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Αυτό είναι το πρόβλημα....

Να αφήσεις κανά μαλακιστήρι στον τόπο πάνω στα νεύρα σου και μετά άντε να καθαρίσεις....
    +1 ...

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    απο εμας οταν ειχαμε το chaly βασικα απο τον αδερφο μου το επαιρναν ολο το μηχανακι αδειαζαν την βενζινη και το επομενο πρωι το βρισκαμε κανενα τετραγωνο πιο κατω!

2 με 3 φορες εγινε αυτο
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Μου έκλεψαν την Αφρικα πέρυσι.

Την βρίσκω μετά απο 2 μήνες. Την φέρνω απο συνεργείο σπίτι. Και την επόμενη μέρα το πρωί το παπί είναι 50 μέτρα πιο πέρα, χωρίς φίλτρο βενζίνης και εννοείτε χωρίς βενζίνη :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    το θρασσος με ενοχλει και εμενα...

κλεβει που κλεβει,μετα πουλαει και μαγκια μολις τον πιασεις στα πρασσα.
    αν ειναι να φωναξουμε και την γυναικα να μας την γ@μησει,να φαει και το φαϊ και μην τον ειδατε.

ροπαλο....οποιον παρει ο χαρος και ας τον πληρωσω τον π0υστη μετα. τουλαχιστον θα το εχω ευχαριστηθει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ροπαλο....οποιον παρει ο χαρος και ας τον πληρωσω τον π0υστη μετα. τουλαχιστον θα το εχω ευχαριστηθει!
    έχει βρεθεί κόσμος φυλακή έτσι φίλε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλεβουνε βενζινη απο διτροχα στο Βολο...
    από Pardalotzatziki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2010, 09:36
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 01:16
  3. Πως βγαζουν την βενζινη απο το τεποζιτο χωρις....
    από Xrider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 07:48
  4. Στάζει βενζίνη από τη μηχανή
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 17:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας