Σελίδα 23 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    τι λετε ρε ατομα σε αυτο το ποστ...δεν υπαρχετε...
    ξεκινατε μια κουβεντα για τα μουσεια σας..και αν σας αφησουνε ..θα τα βγαλετε και καλυτερα απο μηχανακια που ειναι 10 χρονια μπροστα απο τα δικα σας....

νταξει ο καθενας οτι μπορει και οτι τον αφηνει η τσεπη του αγοραζει..αλλα αυτο δε σημαινει οτι κανει το μηχανακι που αγορασε καλυτερο απο αλλα απλα..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.

ημαρτον καντε αντιπαραθεση αλλα οταν πιανετε το παραπονο και την απονη ζωη...

σα τον Ξανθοπουλο κανετε ρε παλικαρια οκ.

λετε και μαλακες αυτους που με τον ενα η τον αλλο τροπο μπορουν κ εχουν αλλο μηχανακι απο αυτο που εχετε εσεις..γελατε κ λιγο μεταξυ σας και τι γαμω που ειμαστε..και απο δω παν κ αλλοι.
    καλημερα dukasii

ξύπνησες φτιαγμένος εε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

δεν ειχα φοτο να δεις που πηγα χτες με το αφρικα αλλα και ενα στρομ μαζι μου...........

αααααα..

δες λιγο απο google

ολα ητανε ωραία μεχρι που μπηκαμε στο κομμάτι με το κόκκινο ,που πρεπει αυτο το δρομάκι να ανοίχτηκε πριν 10 χρονια και το παρατησανε........ ζουγκλα κανονική ποτάμι.......αρε να μην εχω φοτο μαζι μου,ουτε κηνιτο δεν πηραμε................ κοντα σε μενα κατέβηκε κ φίλος μου με ενα στρομ εχει και αυτος ενα tenere και παμε μαζι χώμα πολλες φορές!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	capture3.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	26,0 KB 
ID:	164475

λετε και μαλακες αυτους που με τον ενα η τον αλλο τροπο μπορουν κ εχουν αλλο μηχανακι απο αυτο που εχετε εσεις..γελατε κ λιγο μεταξυ σας και τι γαμω που ειμαστε..και απο δω παν κ αλλοι.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Σε λιγο θα μετραμε τα πορτοφολια μας...
    Εmεις οι φτωχομπινεδες-λιγουρηδες με τα αφρικα-τενερε-bmw-varadero κλπ και οι φραγκατοι γαμ..κουλες -χεραδες-πιλοτοι με τα ΚΤΜ....
    ...Και ναι αρχιζω και το πιστευω οτι η πληοψειφια των κατοχων ΚΤΜ εχουν χρημα και χρονο για ξοδεμα αφου θελουν καθε 2000 χλμ λαδια-σερβις και καθε μερα πανε στα βουνα, (γιατι δεν καταδεχονται να πανε ουτε στην δουλεια αλλα ουτε για καφε με ενα ΤΟΟΣΟ ειδικο εργαλειο.:rotflmao:
    Και εγω σαν ενας κλασικος κλαψιαρης Ελληνας παιρνω καθημερινα το φτωχο και φτηνιαρικο τενερακι μου πηγαινω ΠΑΝΤΟΥ κανω αλλαγη λαδιων καθε 5000 χλμ, σερβις καθε 10000 χλμ πληρωνω τα μισα λεφτα απο αλλους Αυστριακοφιλους σε ανταλλακτικα και τα βρισκω και πανευκολα.
    Δεν απευθυνομαι στην πλειαδα των κατοχων ΚΤΜ αλλα μονο σε λαλακες που νομιζουν οτι μονο αυτοι ξερουν...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    καλημερα dukasii

ξύπνησες φτιαγμένος εε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    OXI RE TI FTAIGMENOS.PHGMENOS EDO..MPHKA NA GELASO K ME TH DIAMAXH..KAI BRHKA TON XANTHOPOYLO ME AFRIKA...NA KLEGETE.. :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Σε λιγο θα μετραμε τα πορτοφολια μας...
    Εmεις οι φτωχομπινεδες-λιγουρηδες με τα αφρικα-τενερε-bmw-varadero κλπ και οι φραγκατοι γαμ..κουλες -χεραδες-πιλοτοι με τα ΚΤΜ....
    ...Και ναι αρχιζω και το πιστευω οτι η πληοψειφια των κατοχων ΚΤΜ εχουν χρημα και χρονο για ξοδεμα αφου θελουν καθε 2000 χλμ λαδια-σερβις και καθε μερα πανε στα βουνα, (γιατι δεν καταδεχονται να πανε ουτε στην δουλεια αλλα ουτε για καφε με ενα ΤΟΟΣΟ ειδικο εργαλειο.:rotflmao:
    Και εγω σαν ενας κλασικος κλαψιαρης Ελληνας παιρνω καθημερινα το φτωχο και φτηνιαρικο τενερακι μου πηγαινω ΠΑΝΤΟΥ κανω αλλαγη λαδιων καθε 5000 χλμ, σερβις καθε 10000 χλμ πληρωνω τα μισα λεφτα απο αλλους Αυστριακοφιλους σε ανταλλακτικα και τα βρισκω και πανευκολα.
    Δεν απευθυνομαι στην πλειαδα των κατοχων ΚΤΜ αλλα μονο σε λαλακες που νομιζουν οτι μονο αυτοι ξερουν...
    και?γιατι γινανε μαλακεςαυτοι παλι??? οτι να ναι..

120 000
    150 000
    170 000

και παει λέγοντας ειναι αφρικα που ξερω με χλμ(οταν λεω ξερω ειναι ατομα που τα εχω δει τα μηχανακια!) οχι καπου καπιος καποτε!!!

......... φυσικά περα απο τρόμπα και ανορθωτή δεν έχουν βγάλει τπτ........

τι άλλο να πω???

120 000
    150 000
    170 000

και παει λέγοντας ειναι αφρικα που ξερω με χλμ(οταν λεω ξερω ειναι ατομα που τα εχω δει τα μηχανακια!) οχι καπου καπιος καποτε!!!

......... φυσικά περα απο τρόμπα και ανορθωτή δεν έχουν βγάλει τπτ........

τι άλλο να πω???
    PESTOYS ENA PERASTIKA..

PESTOYS ENA PERASTIKA..

χεχεχεχεχεχ περαστικα θα πω στους ktmακιδες που στα 100 000 θα εχουν πληρωσει ενα μοτερ ακομα...!!

(και παλι δεν απευθυνομαι μονο στα ktm αλλα και σε πολλα αλλα........)

παρτο χαμπαρι.......τα μοτερ τωρα εχουν πολλα περισσοτερα και καλύτερα βεβαια αλλα ολοι πεφτουν στο marketing του καινούριο και το πιο γαμαω κτλ......

συνήθως αγαμητοι κοντοστουπαροι χοντροί προβληματικοί γλοιώδεις........... που ειτε γαλλονια τους δωσεις ειτε καινουρια μηχανη νωμηζουν πως γηνανε γαμιαδες..........

αποψη μου παντα!

Οπως μερικοι αλλοι που πανε και παιρνουνε R1-R6 CBR-GSXR κλπ δηλαδη μηχανακια πιστας και πανε με αυτες τις μηχανες και για καφε και απλες βολτες και στην δουλεια τους.
    Και αυτοι λοιπον κατα την γνωμη μερικων εδω ειναι μαλακες.
    Αρα λοιπον το συμπερασμα ειναι οτι ενας σωστος μοτοσυκλετιστης πρεπει να εχει στο γκαραζ του:
    ενα παπι για τις κοντινες διαδρομες
    ενα σκουτερ για λιγο πιο μακρυα μεσα στην πολη
    ενα ταξιδιαρικο για μακρινα ταξιδια ενα μεγαλο ον-οφ (κατα προτιμηση ΚΤΜ) για ταξιδια που θα εχουν και χωμα
    ενα καθαρο για περιπλανησεις στα βουνα
    ενα για πιστα
    ενα μοταρ για στριφτερες διαδρομουλες
    και πολλα εισιτηρια λεωφορειου για να πηγαινει για καφε χωρις να φοβαται οτι θα τον παρεξηγησουν.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

αρα που καταληγουμε?

παρε ενα αφρικα να μην ανησυχεις????

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

αρα που καταληγουμε?

παρε ενα αφρικα να μην ανησυχεις????

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

Με κουβαδακια επαιζα οταν ημουνα πιο μικρος. :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Με κουβαδακια επαιζα οταν ημουνα πιο μικρος. :rotflmao: :rotflmao:
    ha ha ha ha ειρωνικό το γελιο

:smilea: :smilea:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παιδια ειναι δυνατον να κανουμε ψυχογραφημα και οικονομικο ελεγχο βαση της μηχανης που καβαλαει ο καθενας? ΕΛΕΟΣ...
    Eχω 990 και ειμαι ματσο με απεριοριστο ελευθερο χρονο και δεν το ξερω..!!!??? Ρε το μονο περιουσιακο στοιχειο που εχω ειναι η μηχανη, που αγοραστηκε μεταχειρο, κανει σερβις καθε 10 και λαδια καθε 5 χιλ χλμ, δεν εχει ζητησει τιποτα παραπανω(ουτε ανορθωτες,ουτε αντλιες βενζινης...) και με αυτη κανω τα παντα...παω στη δουλεια μου καθημερινα (με κρυο, βροχη ή ηλιο), παω για καφε, για βολτα, για ταξιδι, για μπανιο, για εφημεριδα, για ψωνια, και οταν βρω χρονο και γουσταρω παω και βουνο και χωμα και στροφιλικη και οπου γουσταρω...Το ιδιο ακριβως εκανα και με το adv640 που ειχα και παρα τις "Κασσανδρες" που οδηγουν ακομα Αφρικα και αλλους Ιαπωνικους "δεινοσαυρους", "ταφους" ή "καναπεδες" δεν εμεινα ποτε και πουθενα δεν πληρωνα ακριβα ανταλακτικα και ουτε εμενα χωρις μεταφορικο μεσο λογω βλαβων...Αντιθετα απολαμβανα καθημερινα οδηγικη συμπεριφορα, ποιοτητα περιφεριακων και επιδοσεις... (πραγματα αγνωστα ή αδιαφορα προφανως σε πολλους απο εσας ) και εφτανα και πρωτος οπου πηγαιναμε...χιχιχιχι
    Ανοιξτε ρε λιγο τα ματια σας και μην τρωτε οτι σας πλασαρουν σαν "αληθεια τους" (αξιοπιστα φτηνα γιαπωνεζικα vs ζημιαριακα ακριβα ευρωπαικα) εδω και χρονια καποιοι ... Τα πραγματα εχουν αλλαξει εδω και χρονια και εσεις εχετε μεινει με τα παλια (οχι μονο μηχανακια)...
    Το θεμα μας ηταν απο την αρχη αν μπορει να γινει συγκριση αναμεσα σε αυτες τις μηχανες και φυσικα η απαντηση ειναι ΟΧΙ...δεν υπαρχει συγκριση και ειναι και αδικο οπως ξαναπα να συγκρινουμε ενα μηχανακι θρυλο στο ον-οφ σαν, το αφρικα με ενα πολυ νεοτερης "κοπης"...
    Δεν διαφωνω με κανενα που επιλεγει Αφρικα επειδη του αρεσει, το αντεχει οικονομικα, του φτανει και του περισσευει για αυτα που θελει να κανει...Δεν μπορω ομως να ακουω να απαξιωνει, αντικειμενικα καλυτερα μηχανακια, επειδη του ιδιου δεν του κανουν

Οτι ειναι τωρα το Αφρικα θα ειναι σε λιγα χρονια τα 950 -990, θυμηθητε το
    αυτια...

υ.γ.1 οποιος διαβασει το θρεντακι απο την αρχη θα θυμηθει οτι τα Αφρικα δεν ηταν ποτε φτηνα...(10.000 ευρω το 2003 )
    υ.γ.2 μακαρι να μπορουσα να ειχα ενα μεγαλο γκαραζ με σπιτι πεσκανδριτσο...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Παιδια ειναι δυνατον να κανουμε ψυχογραφημα και οικονομικο ελεγχο βαση της μηχανης που καβαλαει ο καθενας? ΕΛΕΟΣ...
    Eχω 990 και ειμαι ματσο με απεριοριστο ελευθερο χρονο και δεν το ξερω..!!!??? Ρε το μονο περιουσιακο στοιχειο που εχω ειναι η μηχανη, που αγοραστηκε μεταχειρο, κανει σερβις καθε 10 και λαδια καθε 5 χιλ χλμ, δεν εχει ζητησει τιποτα παραπανω(ουτε ανορθωτες,ουτε αντλιες βενζινης...) και με αυτη κανω τα παντα...παω στη δουλεια μου καθημερινα (με κρυο, βροχη ή ηλιο), παω για καφε, για βολτα, για ταξιδι, για μπανιο, για εφημεριδα, για ψωνια, και οταν βρω χρονο και γουσταρω παω και βουνο και χωμα και στροφιλικη και οπου γουσταρω...Το ιδιο ακριβως εκανα και με το adv640 που ειχα και παρα τις "Κασσανδρες" που οδηγουν ακομα Αφρικα και αλλους Ιαπωνικους "δεινοσαυρους", "ταφους" ή "καναπεδες" δεν εμεινα ποτε και πουθενα δεν πληρωνα ακριβα ανταλακτικα και ουτε εμενα χωρις μεταφορικο μεσο λογω βλαβων...Αντιθετα απολαμβανα καθημερινα οδηγικη συμπεριφορα, ποιοτητα περιφεριακων και επιδοσεις... (πραγματα αγνωστα ή αδιαφορα προφανως σε πολλους απο εσας ) και εφτανα και πρωτος οπου πηγαιναμε...χιχιχιχι
    Ανοιξτε ρε λιγο τα ματια σας και μην τρωτε οτι σας πλασαρουν σαν "αληθεια τους" (αξιοπιστα φτηνα γιαπωνεζικα vs ζημιαριακα ακριβα ευρωπαικα) εδω και χρονια καποιοι ... Τα πραγματα εχουν αλλαξει εδω και χρονια και εσεις εχετε μεινει με τα παλια (οχι μονο μηχανακια)...
    Το θεμα μας ηταν απο την αρχη αν μπορει να γινει συγκριση αναμεσα σε αυτες τις μηχανες και φυσικα η απαντηση ειναι ΟΧΙ...δεν υπαρχει συγκριση και ειναι και αδικο οπως ξαναπα να συγκρινουμε ενα μηχανακι θρυλο στο ον-οφ σαν, το αφρικα με ενα πολυ νεοτερης "κοπης"...
    Δεν διαφωνω με κανενα που επιλεγει Αφρικα επειδη του αρεσει, το αντεχει οικονομικα, του φτανει και του περισσευει για αυτα που θελει να κανει...Δεν μπορω ομως να ακουω να απαξιωνει, αντικειμενικα καλυτερα μηχανακια, επειδη του ιδιου δεν του κανουν

Οτι ειναι τωρα το Αφρικα θα ειναι σε λιγα χρονια τα 950 -990, θυμηθητε το
    αυτια...

υ.γ.1 οποιος διαβασει το θρεντακι απο την αρχη θα θυμηθει οτι τα Αφρικα δεν ηταν ποτε φτηνα...(10.000 ευρω το 2003 )
    υ.γ.2 μακαρι να μπορουσα να ειχα ενα μεγαλο γκαραζ με σπιτι πεσκανδριτσο...
    Εσυ ρε παλουκι εισαι ωραιος απο αυτα που εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον.
    Γουσταρεις την μηχανη σου την ευχαριστιεσαι και μπραβο σου.
    Αν και καπου εδω μεσα ειχα διαβασει οτι οι ΚΤΜαδες θελουν λαδια καθε 2000 χλμ για να μην βγαλουν προβληματα, και φυσικα επειδη δεν εχω ιδια πειρα με τα συγκεκριμενα ειμαι λιγο αρνητικος.
    Εγω θελω να ειμαι ο χειροτερος εχθρος με τους συνεργειατζηδες, ειναι αγγαρεια καθε φορα που παω για σερβις.
    Αυτα που εγραψα πιο πανω τα εγραψα για καποιους κουραδομαγκες που λενε μια μαλακια χωρις να ξερουν τι σκεφτεται ο καθε ενας και με τι κριτηρια αγοραζουμε μηχανες.
    Δεν νομιζω να αμφισβητησει κανεις τις αρετες που εχει το μοτορι σου αλλα υπαρχουν και καποιοι που εχουν αλλες προτεραιοτητες.
    Εγω ημουνα ετοιμος καποια στιγμη να χτυπησω ενα gs 1200 και καπου διαβασα για προβληματα με το σεβρο και την μπαταρια και λακησα αμεσως.
    Αμα αποκτησω τοσο μεγαλο γκαραζ ελα να παρκαρεις τσαμπα

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF