Σελίδα 20 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 2116

Θέμα: Ποδήλατα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Νέο Φάληρο, και συνήθως καθημερινές τρέχω πολύ πρωί (6-9) ή πολύ βράδυ (10-1) λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων.
    Θα σου ελεγα να ερθεις εκεί που τρέχω εγώ,αλλά είσαι μακρυά(σχετικά).
    Εχω φτιάξει μια διαδρομή ότι πρέπει για mountain running.....βέβαια τρέχοντας ούτε εγώ την βγάζω...ποιό πολύ περπάτημα πέφτει.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Σκέφτομαι και εγώ να πάρω ένα ποδηλατάκι για προπόνηση το καλοκαίρι τα απογεύματα.
    Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι η εξής :

Ασφάλτινες διαδρομές σε επαρχιακό δρόμο
    Μονοπατάδες (διαδρομές που κάνω και με το enduro)

& υπάρχει και μεγάλη κ@βλ@ για downhill, χύμα από βουνά. Δόξα το Θεό στο χωριό μου παίζει πολύ πράγμα.

Καταλαβαίνω ότι μάλλον δε παίζει ποδήλατο να τα συνδυάζει όλα αυτά. Ίσως & με ένα δεύτερο set λάστιχα - τροχούς?

Budget : Μέχρι 400 - 450 euros.

Π.χ αυτό τι λέει? Μου κάνει?

http://cyclist-friends.gr/showthread.php?t=10232

Επίσης να πω, ότι είμαι 1,77 και 73 κιλά. Το αναφέρω μιας και δε ξέρω πως πάει το τι νούμερο μου ταιριάζει

Budget : Μέχρι 400 - 450 euros.
    Π.χ αυτό τι λέει? Μου κάνει?
    Mιχάλη για μέχρι τόσα λεφτά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου, βόλτες στην πόλη και μ'ένα ζευγάρι χωμάτινα λάστιχα πας άνετα και τις χωμάτινες βόλτες σου, ξέχνα όμως το downhill γιατί σ'αγαπάμε

Το downhill θέλει βαρβάτο ποδήλατο, γερά (συνεπώς και ακριβά) ανταλλακτικά, συν του ότι δεν έχουν καμμία σχέση στο να σε βοηθήσουν να βολτάρεις στην πόλη, σαν να πας Stelvio με το ΚΤΜ ένα πράγμα, θα πήγαινες ;

Ένα mountain bike με 26άρηδες τροχούς είναι μέσα σε όλα, χαλαρά και όμορφα. Η αλλαγή ελαστικών δεν είναι τίποτα, μια φορά θα το κάνεις και μετά γίνεται με κλειστά τα μάτια σε 10-20 λεπτά, ρίξε μια ματιά στα Ideal, Peugeot, GT, θα βρεις πολύ πράγμα σ'αυτά τα λεφτά. Αλουμινένιος σκελετός και καλούτσικα περιφερειακά, μια χαρά θα είσαι για πολύ πολύ καιρό κι αν δεις ότι το έχεις το άθλημα έχεις και επιλογές, αναβάθμιση περιφερειακών ή αγορά κάτι καλύτερου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Mιχάλη για μέχρι τόσα λεφτά μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου, βόλτες στην πόλη και μ'ένα ζευγάρι χωμάτινα λάστιχα πας άνετα και τις χωμάτινες βόλτες σου, ξέχνα όμως το downhill γιατί σ'αγαπάμε

Το downhill θέλει βαρβάτο ποδήλατο, γερά (συνεπώς και ακριβά) ανταλλακτικά, συν του ότι δεν έχουν καμμία σχέση στο να σε βοηθήσουν να βολτάρεις στην πόλη, σαν να πας Stelvio με το ΚΤΜ ένα πράγμα, θα πήγαινες ;

Ένα mountain bike με 26άρηδες τροχούς είναι μέσα σε όλα, χαλαρά και όμορφα. Η αλλαγή ελαστικών δεν είναι τίποτα, μια φορά θα το κάνεις και μετά γίνεται με κλειστά τα μάτια σε 10-20 λεπτά, ρίξε μια ματιά στα Ideal, Peugeot, GT, θα βρεις πολύ πράγμα σ'αυτά τα λεφτά. Αλουμινένιος σκελετός και καλούτσικα περιφερειακά, μια χαρά θα είσαι για πολύ πολύ καιρό κι αν δεις ότι το έχεις το άθλημα έχεις και επιλογές, αναβάθμιση περιφερειακών ή αγορά κάτι καλύτερου.

Thanks Μάκη. Αν έχει και κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνεις.. Βασικά δε ξέρω, αλλά από τις 3 μάρκες που ανέφερες προτιμώ τα GT

Αυτό εδώ εν τέλει τι λέει? Να το χτυπήσω? Αξίζει? Η τιμή είναι καλή.. Βέβαια δε ξέρω αν εν τέλει είναι μούφα

Επίσης να πω, ότι είμαι 1,77 και 73 κιλά. Το αναφέρω μιας και δε ξέρω πως πάει το τι νούμερο μου ταιριάζει
    Να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό και να επιμείνεις σ'αυτό, θα κάνει τον πωλητή να ασχοληθεί λίγο περισσότερο μαζί σου και δεν θα κοιτάξει να σου πασσάρει αυτό που έχει διαθέσιμο στο μαγαζί !

Σ'αυτό το ύψος και σ'αυτή την κατηγορία παίζεις ή στο medium ή στο large, ανάλογα στον σκελετό του ποδηλάτου που θα καταλήξεις μιας και τα Mountain bikes χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες.. το πιθανότερο είναι όμως πως πας για medium, σαν εμένα ντελικανής είσαι κι εγώ στα medium παίζω συνήθως αν και οι πολλές αλλαγές ποδηλάτων με έχουν πάει και στο large αλλα και στο small (σε ποδήλατο πόλης με 28άρηδες τροχούς)

Να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό και να επιμείνεις σ'αυτό, θα κάνει τον πωλητή να ασχοληθεί λίγο περισσότερο μαζί σου και δεν θα κοιτάξει να σου πασσάρει αυτό που έχει διαθέσιμο στο μαγαζί !

Σ'αυτό το ύψος και σ'αυτή την κατηγορία παίζεις ή στο medium ή στο large, ανάλογα στον σκελετό του ποδηλάτου που θα καταλήξεις μιας και τα Mountain bikes χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες.. το πιθανότερο είναι όμως πως πας για medium, σαν εμένα ντελικανής είσαι κι εγώ στα medium παίζω συνήθως αν και οι πολλές αλλαγές ποδηλάτων με έχουν πάει και στο large αλλα και στο small (σε ποδήλατο πόλης με 28άρηδες τροχούς)
    Εσύ που τα ξέρεις, δε μου βρίσκεις κανένα (ακόμα και μτχ, μη σου πω καλύτερα, ώστε να πάρω καλύτερο σε λιγότερα χρήματα), να έρθω να πιούμε καμιά ρακί & να το φορτώσω κιόλας?

Thanks Μάκη. Αν έχει και κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνεις.. Βασικά δε ξέρω, αλλά από τις 3 μάρκες που ανέφερες προτιμώ τα GT
    Kαι τα τρία απ'αυτά που ανάφερα είναι το ίδιο αξιόλογα χωρίς ν'αποκλείω κι άλλες μάρκες όπως είναι τα Giant, τα Scott (λίγο πιο ακριβούτσικα βγαίνουν) και τα Sector που ανάφερες κι εσύ, προσωπική άποψη, προτιμώ τα Ideal σ'αυτά τα λεφτά καθαρά και μόνο επειδή τα βρήκα πολύ τίμια σε όσα από αυτά απέκτησα, αγάπες μου είναι τα Scott όμως αν και πάνε ψηλά για ν'αγγίξουν την καρδιά μου

Εσύ που τα ξέρεις, δε μου βρίσκεις κανένα (ακόμα και μτχ, μη σου πω καλύτερα, ώστε να πάρω καλύτερο σε λιγότερα χρήματα), να έρθω να πιούμε καμιά ρακί & να το φορτώσω κιόλας?
    Θα το ψάξω και θα σου πω Μάικ, αρκετά απογεύματα πίνω καφέδες σε ποδηλατάδικα να ξέρεις! (αφού με αφήνουν να καπνίζω μέσα...)

Θα το ψάξω και θα σου πω Μάικ, αρκετά απογεύματα πίνω καφέδες σε ποδηλατάδικα να ξέρεις! (αφού με αφήνουν να καπνίζω μέσα...)

Αναμένω λοιπόν ένα καλό μεταχειρισμένο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Ευτυχης κατοχος απο την Παρασκευη ενος ideal bump... Επιτελους αντικατεστησα το Ideal nevada toy 90.

Πηγα ορεξατος στο παρκο Τριτση το Σαββατο και εισεπραξα 2 καλα τουμπιδια... Ειχα πορωθει με downhillιες απο το νετ, αλλα επανηλθα στην πραγματικοτητα...

Δείχνει φτηνό αξιόπιστο online shop, από Αγγλία.

http://www.evanscycles.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
    Ευτυχης κατοχος απο την Παρασκευη ενος ideal bump... Επιτελους αντικατεστησα το Ideal nevada toy 90.

Τιμή?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Τιμή?
    450 πηγε.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    με το πετάλι!

απο Άλσος Χαϊδαριου σε παει ο δρομος μονος του, γυρω γυρω!

αν θελεις κανονιζουμε να παμε παρεα Κολοκοτρωνη με το καφε παντελόνι!

:rotflmao: όποιο απόγευμα γουστάρεις , μέσα είμαι!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Δείχνει φτηνό αξιόπιστο online shop, από Αγγλία.

http://www.evanscycles.com/
    Μια χαρά site! Τα στέλνουν Ελλάδα με 40 ευρω μεταφορικά περίπου (τα ποδήλατα).

Παρόμοια θέματα

1. Ktm & ποδηλατα
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 14:06
  2. Κατάστημα με ποδήλατα κανείς..?
    από motaba στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2007, 09:06
  3. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:35
  4. Απαντήσεις: 37