Τα 5 αλογα δεν θα στα δωσει ετσι απλα.
Εξαρταται κ απο τι μηχανη εχεις , και τι αλλαγες της εχεις κανει
πχ αν βαλλεις φιλτρο κ εξατμιση κ βαλλεις κ αυτο το πραγματακι μπορει κ να στα δωσει !
Τα 5 αλογα δεν θα στα δωσει ετσι απλα.
Εξαρταται κ απο τι μηχανη εχεις , και τι αλλαγες της εχεις κανει
πχ αν βαλλεις φιλτρο κ εξατμιση κ βαλλεις κ αυτο το πραγματακι μπορει κ να στα δωσει !
Γενικά το ανέφερα από λάδια, αξεσουάρ μέχρι ρουχισμό και ειδικά φίρμες που σπονσοράρουν σε αγώνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
δλδ?επειδη δεν εχω καποιο υποψιν μου!!!δε το παω προσωπικα αλλα μεχρι τωρα οσα προιοντα λενε για πανω απο 5 αλογα και κανουν κατω απο 50 ευρω δε δουλευουν....
Μπορεί να είναι απομίμηση του pc, αν κάνει δουλειά (όπως λένε πολλοί αγοραστές) γιατί να μην το προτιμήσουμε? Τα 20 άλογα μου ακούγονται εξωφρενικά πολλά, αλλά έστω το διάγραμμα ροπής να στρώνει κέρδος είναι.
Ας περιμένουμε να μάθουμε, όλο και κάποιος συμφορουμίστας θα το δοκιμάσει
Fun Is Not A Straight Line
το ψηνω ...
το εχω αγορασει για να το δοκιμασω, σκεφτηκα οτι το πολυ να χασω 30 ευρω......
ε λοιπον τα εχασα, δεν καταλαβα καμια διαφορα,
αγορασα ενα κομαντερ και ειδα τεραστια διαφορα....
υ.γ το πουλαω 20 ευρω...
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Σε τι μηχανη το ειχες βαλλει ? μοντελο κ χρονολογια ?
![]()
σε kawasaki zx10r 04-05
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
δεν κανει στο δικο μου..
αποτι ειδα καθε μοντελο εχει κ δικο του τσιπακι.
αλλιως θα το επερνα.
Για πες λιγο ομως την εμπειρια σου. Ειχες κανει αλλες αλλαγες στην μηχανη σου , φιλτρο εξατμιση ?
Το συνδεσες κ δεν εκανε τπτ.?
κατι αναλογο εχει βγαλει και η remus.
ενα κουτακι με καποιο κυκλωμα εσωτερικα (χωρις να προγραμματιζεται - διαφορετικο για καθε μοντελο) που διωρθωνει το μιγμα για χρηση ελευθερης εξατμισης.
...λεει οτι ταιριαζει για ολες τις ελευθερες εξατμισεις !
δεν ξερω περισσοτερα δυστυχως...
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
http://www.remusexhaust.com/cms/cms.php?pageName=91Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
κατι αναλογο εχει βγαλει και η remus.
ενα κουτακι με καποιο κυκλωμα εσωτερικα (χωρις να προγραμματιζεται - διαφορετικο για καθε μοντελο) που διωρθωνει το μιγμα για χρηση ελευθερης εξατμισης.
...λεει οτι ταιριαζει για ολες τις ελευθερες εξατμισεις !
δεν ξερω περισσοτερα δυστυχως...
edit : ειχα λαθος εντυπωση περι προγραμματισμου
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
δεν κανει στο δικο μου..
αποτι ειδα καθε μοντελο εχει κ δικο του τσιπακι.
αλλιως θα το επερνα.
Για πες λιγο ομως την εμπειρια σου. Ειχες κανει αλλες αλλαγες στην μηχανη σου , φιλτρο εξατμιση ?
Το συνδεσες κ δεν εκανε τπτ.?
φοραω τελικο termignioni, φιλτρο ΚΝ αλλα πραγματικα προσπαθησα να καταλαβω καποια διαφορα
αλλα τιποτα... ισως λιγο στα χαμηλα, αλλα κα παλι πρεπει να ξερεις καλα την μηχανη σου για να το καταλαβεις.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
αν εχεις γνωσεις πανω στον τομεα αυτον μπορεις ανετα να φτιαξεις εναν παραλληλο που να μετατρεπει τους παλμους απο τα μπεκ. δουλεια ειναι ομως να φτιαξεις ενα που να μπορεις να ελενχεις και τα 8 αν οντος εχει 8 μπεκ γιατι τα ποερ κομαντερ και τα λοιπα αναλαμβανουν μονο τα 4 μπεκακια.
αυτο το συστηματακι το πουλαει ο ενας ελληνας και μπορεις να παρεις τηλεφωνο στον Μπουρνα στην αργυρουπολη για να σου πει αν κανει δουλεια η οχι...