Σελίδα 15 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    να μην λεμε ανυποστατα πραγματα επειδη κατι τετοιο ακουστηκε και πριν.
    αρχικα,αν φορολουνταν κανονικα θα εβγαζε τα τριπλα απο τους φορους.

Φιλος, δεν λες κατι καινουργιο (ή παραλογο!)... απλα σου διαφευγει κατι παρα μα παρα πολυ σημαντικο... για το (καθε) διευθαρμενο κρατος και ειδικοτερα γι' αυτους που κινουν τα νηματα, ειναι πολυ σημαντικο να εχουν ΜΑΥΡΑ εσοδα, για να κανουν τους "δημοκρατικους" τους αγωνες και φυσικα να φουσκωνουν τους προσωπικους τους λογαρσιαμους στις ελβετιες...
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Φιλος, δεν λες κατι καινουργιο (ή παραλογο!)... απλα σου διαφευγει κατι παρα μα παρα πολυ σημαντικο... για το (καθε) διευθαρμενο κρατος και ειδικοτερα γι' αυτους που κινουν τα νηματα, ειναι πολυ σημαντικο να εχουν ΜΑΥΡΑ εσοδα, για να κανουν τους "δημοκρατικους" τους αγωνες και φυσικα να φουσκωνουν τους προσωπικους τους λογαρσιαμους στις ελβετιες...
    ... πιστευει κανενας οτι οι τεραστιες ποσοτητες των κατασχεμενων ναρκωτικων αξιας εκκατομυριων ευρω, καιγονται... ετσι απλα!

... δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο αφελης και να πιστευει οτι βαζουν φωτια και καινε τα... δισεκατομυρια

Απλως, ξαναδιοχετευονται στις αγορες με ΑΛΛΟΥΣ δικαιουχους στα κερδη...

... πιστευει κανενας οτι οι τεραστιες ποσοτητες των κατασχεμενων ναρκωτικων αξιας εκκατομυριων ευρω, καιγονται... ετσι απλα!

... δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο αφελης και να πιστευει οτι βαζουν φωτια και καινε τα... δισεκατομυρια

Απλως, ξαναδιοχετευονται στις αγορες με ΑΛΛΟΥΣ δικαιουχους στα κερδη...
    Αυτό που λες δηλαδή δεν είναι ανυπόστατο? Ή μπορείς να το αποδείξεις?
    Γι αυτό που σου λέω φίλε μου πήγαινε μια μέρα και κάτσε στα δικαστήρια να δεις τι χρήμα μαζεύουν από πρόστιμα για παραβάσεις νόμων περί ναρκωτικών. Δεν καταλήγουν όλοι στη φυλακή αλλά οι φυλακές είναι τίγκα λόγο ναρκωτικών και συνδεόμενων με αυτά εγκλημάτων-παραβάσεων. Ένα ολόκληρο δικαστικό σύστημα με εφέσεις, αιτήσεις, παραστάσεις κινείται με χρήμα που καταλήγει στις τσέπες του κράτους των δικαστών και δικηγόρων. Αυτοί είναι που μας κυβερνάνε εξάλλου. Τόσο απλά καταλλήγουν στις τσέπες τους κι ας μην είναι από πώληση.
    Από την άλλη η αποποινικοποίηση έχει ένα τεράστιο πολιτικό κόστος που δύσκολα θα αναλάβει κάποιος. Ούτε όμως η κοινωνία (και παιδία) μας πιστεύω είναι έτοιμη να τη δεχτεί. Δυστυχώς.
    Fun Is Not A Straight Line

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Τον Huxley τον ανεφερα οχι επειδη ηταν χρηστης ναρκωτικων με εργο αλλα διοτι αυτος οπως και αλλοι εχουν πολλα ενδιαφεροντα πραγματα να πουν για καποια 'ναρκωτικα'.
    για καποια 'ναρκωτικα' ???

Εχεις γραψει μια λεξη... "καποια" και εχεις βαλει ' ' στα ναρκωτικα οπως βλεπουμε

Να υποθεσω κατι? Να συμπερανω καποια πραγματα ?
    ...γιατι εγω λεω ναρκωτικα σκετο.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Αυτό που λες δηλαδή δεν είναι ανυπόστατο? Ή μπορείς να το αποδείξεις?
    Γι αυτό που σου λέω φίλε μου πήγαινε μια μέρα και κάτσε στα δικαστήρια να δεις τι χρήμα μαζεύουν από πρόστιμα για παραβάσεις νόμων περί ναρκωτικών. Δεν καταλήγουν όλοι στη φυλακή αλλά οι φυλακές είναι τίγκα λόγο ναρκωτικών και συνδεόμενων με αυτά εγκλημάτων-παραβάσεων. Ένα ολόκληρο δικαστικό σύστημα με εφέσεις, αιτήσεις, παραστάσεις κινείται με χρήμα που καταλήγει στις τσέπες του κράτους των δικαστών και δικηγόρων. Αυτοί είναι που μας κυβερνάνε εξάλλου. Τόσο απλά καταλλήγουν στις τσέπες τους κι ας μην είναι από πώληση.
    Από την άλλη η αποποινικοποίηση έχει ένα τεράστιο πολιτικό κόστος που δύσκολα θα αναλάβει κάποιος. Ούτε όμως η κοινωνία (και παιδία) μας πιστεύω είναι έτοιμη να τη δεχτεί. Δυστυχώς.
    Οχι, δεν μπορω να το αποδειξω κυριε... υπουργε!

Αν μπορουσα να το αποδειξω φιλε μου, μαλλον θα ημουν... νεκρος!
    Οι ενδειξεις πολλες φορες ομως ειναι καλυτερες κι απο αποδειξεις... ειδικα οταν αυτες οι αποδειξεις πρεπει να περασουν απο εξεταστικες επιτροπες, αρμοδια οργανα κτλ κτλ για να καταληξουν στο τελος απο αποδειξεις σε... γαργαρες!

Οσο για τα υπολοιπα που περιγραφεις, ασφαλως και ειναι ετσι κι ακομα χειροτερα μη σου πω... δεν διαφωνουμε!
    Απλως εγω συμπληρωνω οτι αυτη η κατασταση της μη νομιμοποιησης ειναι η πιο κερδοφορα για το κρατους και βολευει καλυτερα αφου τα μαζευει και ΑΣΠΡΑ και ΜΑΥΡΑ...

...και το ξαναλεω οποιος θελει να πιστευει οτι σε αυτον τον κοσμο που ζουμε υπαρχει καποιος που καιει δισεκατομυρια, ειναι δικαιωμα του... εγω δεν το πιστευω και να με συμπαθας που δεν ειμαι τοσο ρομαντικος

Απλως εγω συμπληρωνω οτι αυτη η κατασταση της μη νομιμοποιησης ειναι η πιο κερδοφορα για το κρατους και βολευει καλυτερα αφου τα μαζευει και ΑΣΠΡΑ και ΜΑΥΡΑ...
    Αυτό είπα απ την αρχή ρε φάτσα...
    Fun Is Not A Straight Line

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    και ξαναλεω πως μια δικη κοστιζει πολυ περισσοτερο απο τα ποσα που δινονται στους δικηγορους.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Αυτό είπα απ την αρχή ρε φάτσα...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    για καποια 'ναρκωτικα' ???

Εχεις γραψει μια λεξη... "καποια" και εχεις βαλει ' ' στα ναρκωτικα οπως βλεπουμε

Να υποθεσω κατι? Να συμπερανω καποια πραγματα ?
    ...γιατι εγω λεω ναρκωτικα σκετο.
    Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι σιγουρος αν σε καταλαβαινω!
    Αν το θεμα ειναι αν ολα τα 'ναρκωτικα' ειναι ιδια, σε διαβεβαιω πως δεν ειναι. Το λεει και η λεξη. Για παραδειγμα δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να πεις οτι φαρμακολογικα πχ η κοκαινη ανηκει στην ιδια κατηγορια με το LSD.

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι σιγουρος αν σε καταλαβαινω!
    Αν το θεμα ειναι αν ολα τα 'ναρκωτικα' ειναι ιδια, σε διαβεβαιω πως δεν ειναι. Το λεει και η λεξη. Για παραδειγμα δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να πεις οτι φαρμακολογικα πχ η κοκαινη ανηκει στην ιδια κατηγορια με το LSD.

Πιστευω οτι ο κοινωνικος ιστος στην Ελλαδα εχει ηδη αρκετα αναισθησιογονα στο κεφαλι του.
    Η αποβλακωση μεσω της τηλεορασης ,η παντελης ελλειψη παιδειας και κριτικης ικανοτητας
    μπορουν να γινουν μονο χειροτερα και με την ελλειψη διαυγειας κ καθαρης σκεψης.

Εκει μπαινουν τα ναρκωτικα.Οχι μερικα.Ολα τα ναρκωτικα

Το lsd ,η κανναβη η φουντα ειναι το τελευταιο καταφυγειο ανθρωπων ενα βημα πριν παραδωσουν τα οπλα φιλε μου.Τις αντοχες τους στα καθημερινα προβληματα

Ειμαι αρκετα σαφης απο τα πρωτα post και αν θες θα συμφωνησω μαζι σου οτι καθαρα
    φαρμακολογικα σαφως και εχει διαφορα η ηρωινη απο το χασις.

Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο αφου αβουλος και "τελιωμενος" γινεται καποιος και με τα "ελαφρα" ναρκωτικα.(Δεν υπαρχουν ελαφρα παντως για μενα,χαριν της συζητησης το λεω)

Κοινωνικα ειπα και πιο πριν ,ειναι βουτηρο στο ψωμι πολλων στο κρατος τα ναρκωτικα
    απο πολιτικους μεχρι σωματα ασφαλειας,που επωφελουνται πολλακις φυσικα και παντα εις βαρος των πολιτων.

Το lsd ,η κανναβη η φουντα ειναι το τελευταιο καταφυγειο ανθρωπων ενα βημα πριν παραδωσουν τα οπλα φιλε μου.Τις αντοχες τους στα καθημερινα προβληματα

Δεχεσαι δηλαδη εξ'ορισμου, οτι καποιος δοκιμαζει μια καποια ουσια επειδη θελει να 'ξεφυγει' απο την πραγματικοτητα και ειναι ενα βημα πριν την καταρρευση. Εισαι σιγουρος οτι ετσι ειναι?

Δεχεσαι δηλαδη εξ'ορισμου, οτι καποιος δοκιμαζει μια καποια ουσια επειδη θελει να 'ξεφυγει' απο την πραγματικοτητα και ειναι ενα βημα πριν την καταρευση. Εισαι σιγουρος οτι ετσι ειναι?

Τι εννοεις να ξεφυγει? Να περασει "καλα" ή να ξεχασει ενα προβλημα που τον απασχολει ?

Τι εννοεις να ξεφυγει? Να περασει "καλα" ή να ξεχασει ενα προβλημα που τον απασχολει ?
    εσυ μιλησες για καταφυγιο, σε αυτο αναφερομαι.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Τωρα ειναι που θα διαβασουμε για Καστανεντα,Μπαροους κλπ?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

εσυ μιλησες για καταφυγιο, σε αυτο αναφερομαι.

Ωραια,αρα μιλας σε περιπτωσεις που καποιος εχει ενα παρα πολυ σοβαρο προβλημα
    το οτι θα καταφυγει στην λυση των "μαλακων" ναρκωτικων και θα βρει ενα ειδους καταφυγειο.

Καταφυγειο... οχι λυση ομως,

Καθαρα δικη μου αντιληψη ειναι οτι δεν θα καταφερει να σκεφτει καθαρα ωστε να βρει λυση.

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •