Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 80

Θέμα: ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ . . . Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    γεια σας παιδια.
    ευχομαι οτι καλυτερο για τον φιλο και καλα ξεμπερδεματα.
    τελικα με την παλαιοτητα τι παιζει ρε παιδια?
    στην δικη μου περιπτωση βγηκε η ζημια μαζι με κρανος,μπουφαν στα 6500 ευρω.
    ο ασφαλιστης μου λεει οτι δεν θα τα παρω ολα γιατι μετραει και η παλαιοτητα του μοντελου.
    πως μετρανε την παλαιοτητα δλδ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    γεια σας παιδια.
    ο ασφαλιστης μου λεει οτι δεν θα τα παρω ολα γιατι μετραει και η παλαιοτητα του μοντελου.

αναλογα με τη μαλακια που τους δερνει!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    γεια σας παιδια.
    Και καλά ότι επειδή τα ανταλλακτικά που έβαλες ήταν καινούργια, η αξία τους ήταν μεγαλύτερη από την αξία αυτών που άλλαξες (τη στιγμή του ατυχήματος) και έτσι σου κόβει για να έρθει στα "ίσα".
    Μαλακίες βασικά, γιατί αν μπορούσε ας σου έβρισκε ανταλλακτικά στην ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ κατάσταση που ήταν αυτά που χάλασας.

Η λύση είναι απλή:
    του λες ότι δεν έχεις καμία αντίρρηση να σου κόψει λεφτά λόγω παλαιότητας, θέλεις όμως (επιπλέον όσων σου δίνει):
    α) 1000 ευρώ λόγω μείωσης της αγοραίας αξίας της μηχανής εξαιτίας του ατυχήματος
    β) ... ευρώ λόγω μετακινήσεων με ταξί από και προς τη δουλειά σου
    γ) ... ευρώ για τα μεροκάματα που έχασες
    δ) 2000 ευρώ για την ηθική σου βλάβη
    και ό,τι άλλο σκεφτείς.

Οπότε το συμπέρασμα είναι απλό:
    ή δίνει τα 6500 τώρα ή τον πας δικαστικά και στο τέλος στα πληρώνει διπλά.

Ας διαλέξει και ας πάρει...

Το νεοτερο ειναι οτι μιλησα με το πραγματογνωμων και μου δωσε ραντεβου για αυριο για να φωτογραφησει μπουφαν κρανος και ενα ρολοι swatch που φοραγα στο αριστερο χερι το οποιο με την τουμπα μαμηθηκε τελειως , οτι μπορεσω θα τουσ παρω.

Τώρα οσο για τα ταξι τις ψυχικες οδηνες και το χαμενο μεροκαματο της δευτερας που έπεσα νομιζω θελει να κινηθεις δικαστικώς.

Ο μαστορας μου ειπε οτι τετοιου είδους δικαστηρια τα νικάει σχεδόν κατα 95% παντα ο αναβάτης απλα περνει χρόνο και ίσως παει και 2- 3 χρόνια αυτη η ιστορία.

Εγώ δεν παίζει να περιμένω τόσο γιατι δεν έχω την ευχέρια να αγοράσω αλλή μηχανή. Με οικονομικά μου ισα ίσα που συντηρούσα αυτή. Οπότε περιμένω να δω τι θα βγάλω απο την ασφαλιστική και να βάλω κατι ψιλά και να ξαναέχω μεταφορικό μέσο.

Οτι νεότερο θα ενημερώσω το ποστ.
    Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
    Τώρα οσο για τα ταξι τις ψυχικες οδηνες και το χαμενο μεροκαματο της δευτερας που έπεσα νομιζω θελει να κινηθεις δικαστικώς.
    Κατ' αρχάς μιλάμε για "ηθική βλάβη" (η ψυχική οδύνη προϋποθέτει θάνατο και τη ζητούν οι συγγενείς).
    Κατά δεύτερον όταν δεν υπάρχει τραυματισμός κατά 99% πας δικαστικά.
    Το θέμα όμως είναι να του δώσεις να καταλάβει ότι ΞΕΡΕΙΣ και ότι δεν σου κάνει χάρη.
    Να καταλάβει δηλαδή ότι δεν μπορεί να σε εκμεταλλευτεί.

Καλή διαπραγμάτευση

Και για την συνέχεια του στορυ, χθες συναντήθηκα με τον πραγματογνώμων (αφού βρήκα το
    τηλέφωνο του από το μάστορα) και φωτογράφησε το dainese, to nolan και το swatch ρολοι που μου έσπασε με την πτώση.

Από Δευτέρα λεει θα καταθέσει την πραγματογνωμοσύνη άρα από Τρίτη αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Κατά δεύτερον όταν δεν υπάρχει τραυματισμός κατά 99% πας δικαστικά.
    Όταν υπάρχει τραυματισμός τι παίζει;;
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Όταν υπάρχει τραυματισμός τι παίζει;;
    εκεί υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να προτείνει κάτι η ασφαλιστική για "κλείσει" η υπόθεση και να αποφύγει το δικαστήριο, όπου δεν μπορεί κανείς να ξέρει το "υψος" του ποσού που θα επιδικαστεί.

Η παλαιότητα είναι ανάλογη των πουτ@νοειδών δικαιολογιών που μπορεί να εφεύρει η ασφαλιστική.
    Θα σε πω τι έγινε όταν μου στούκαρε κάποιος το αμάξι και το πήγαμε για ολική καταστροφή.
    Ο πραγματογνώμωνας το εκτίμησε 5000. Με πήραν ένα πρωί τηλέφωνο για να με πουν ότι το αυτοκίνητό μου στη χρυσή ευκαιρία το πουλούσαν 3000Ε. Δεν πα να το χαρίζουν κι όλας λέω, εγώ ήθελα τουλάχιστον τα 5. Συμπτωματικά είχα τη χρυσή ευκαιρία δίπλα μου, αφού έψαχνα για το επόμενο. Περίμενε ρε θεια τη λέω. Τάδε σελίδα, τάδε τάδε και τάδε αγγελία είναι το αμάξι μου με τη χρονιά και τον εξοπλισμό και το πουλάνε 7. Πού τα είδες εσύ τα 3 τη λέω??
    Α εντάξη θα το ξαναδούμε λέει. Την επομένη παίρνει και με λέει ότι η αντιπροσωπία το εκτιμά σαν μεταχειρισμένο στα 4000. Πάω στην αντιπροσωπία από όπου το είχα πάρει και μου πατάει ο μάγκας μια σφραγίδα και υπογραφή ότι δεν το κοστολογούν για λιγότερο από 5000.
    Όταν τους τελείωσαν οι δικαιολογίες συμφωνήσαμε στα 4800 + ό,τι θέλω να κρατήσω από το αμάξι για ανταλλακτικά. Τα γνωστά "σώστρα".
    Για όποιον μπλέξει, να το τραβήξει όσο μπορεί. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει, κι αν αντέχει κανα 2 χρόνια χωρίς τα χρήματα ας πάει δικαστικά.
    Fun Is Not A Straight Line

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Η παλαιότητα είναι ανάλογη των πουτ@νοειδών δικαιολογιών που μπορεί να εφεύρει η ασφαλιστική.
    Θα σε πω τι έγινε όταν μου στούκαρε κάποιος το αμάξι και το πήγαμε για ολική καταστροφή.
    Ο πραγματογνώμωνας το εκτίμησε 5000. Με πήραν ένα πρωί τηλέφωνο για να με πουν ότι το αυτοκίνητό μου στη χρυσή ευκαιρία το πουλούσαν 3000Ε. Δεν πα να το χαρίζουν κι όλας λέω, εγώ ήθελα τουλάχιστον τα 5. Συμπτωματικά είχα τη χρυσή ευκαιρία δίπλα μου, αφού έψαχνα για το επόμενο. Περίμενε ρε θεια τη λέω. Τάδε σελίδα, τάδε τάδε και τάδε αγγελία είναι το αμάξι μου με τη χρονιά και τον εξοπλισμό και το πουλάνε 7. Πού τα είδες εσύ τα 3 τη λέω??
    Α εντάξη θα το ξαναδούμε λέει. Την επομένη παίρνει και με λέει ότι η αντιπροσωπία το εκτιμά σαν μεταχειρισμένο στα 4000. Πάω στην αντιπροσωπία από όπου το είχα πάρει και μου πατάει ο μάγκας μια σφραγίδα και υπογραφή ότι δεν το κοστολογούν για λιγότερο από 5000.
    Όταν τους τελείωσαν οι δικαιολογίες συμφωνήσαμε στα 4800 + ό,τι θέλω να κρατήσω από το αμάξι για ανταλλακτικά. Τα γνωστά "σώστρα".
    Για όποιον μπλέξει, να το τραβήξει όσο μπορεί. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει, κι αν αντέχει κανα 2 χρόνια χωρίς τα χρήματα ας πάει δικαστικά.

καλο παντος δεν βλεπω απο δαυτους και γι'αυτο αρχισα να μιλαω με την δικηγορο μου...
    καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας...

πιστεύω ότι πάντα πρέπει να υπάρχει και δικηγόρος στις διαπραγματεύσεις!!! Αλλιώς θα σε ρίξει σίγουρα η ασφαλιστική! σε παλαιότερο ατύχημα που είχα με το παπάκι (πετάχτηκε από ΣΤΟΠ) η ζημιά ήταν 900 ευρώ και μετα βίας πήρα 600 και μετά από 4 μήνες!!! Τώρα πια μόνο με δικηγόρο!!!

Περαστικά και πάντα όρθιος!

Αστα να πανε εμενα προς το παρον με πανε απο αυριο σε αυριο. Ο πραγματογνώμωνας εχει βγαλει την πραγμτογνωμωσύνη απο την περασμενη Δευτέρα και οι λαλακες στην ασφαλιστική με πανε ολο αυριο και αυριο και περασε μια βδομαδα ετσι. Την Παρασκευή που ήταν τελικά να μου πούνε τι θα γίνει παω και βλέπω ότι έχουν 24ωρη απεργία .. .. λέω όχι ρε π@υστη μου. γκαντεμια.

Πάντως ο μηχανικός "φουσκωμένα" εχει βγαλει ότι η μηχανή θέλει για να φτιαχτεί 1800ευρω στο προκοστολόγιο που του ζητησανε.

Και η μ@λ@κία ειναι ότι δεν έχω νομική προστασία από την ασφαλιστική μου. Τουλάχιστον αν μου πούνε κανα ξεφτίλα ποσό να τους πάω δικαστικώς και όποτε τα πάρω τα φράγκα.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ξεκίνα με δικηγόρο και εξώδικα...εξηγήσου στο δηκηγόρο πως θα πληρωθεί με το πέρας της υπόθεσης,και υπομονή! μην τους χαρίσεις σεντ!!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

παντος να ξερετε οτι παλαιωτητα δεν παιζει.μου το ειπε η δικηγορος μου.

Πήγα πάλι σήμερα από εκεί, και μου λεέι ο τύπος ότι εχει βγεί η πραγματομοσύνη και ότι η μηχανή θεωρείται ασύμφορη για επισκευή. Του λέω τι σημαίνει αυτό και μου λέει ότι θα αποζημιωθείς για την αξία της. Με τα πολλά (δεν ήθελε να μου πει πόσο) μου πε ότι την έχει εκτιμήσει γύρω στα 1500 ευρώ.

Μου πε ότι θέλει άλλες 10 - 15 μέρες για να πληρωθώ και ότι θα με πάρει τηλέφωνο ενας αλλός ασφαλιστής να με ρωτήσει λεπτομέρειες για το συμβάν.

Και φτάνουμε στον επίλογο του λέω με το μπουφαν το κράνος και το ρολόι τι θα γίνει ? ? ? Και παέι να μου πει ότι αυτά ξέρεις αφου δεν ήρθε η τροχαία δεν τα αποζημιώνουμε του λέω τιιιιιιιιι ? ? ? και μάλον πρέπει να έβγαλα πολύ οργή και πολλά νεύρα που μετα δεν το ξαναείπε . . . . και μου λέει θα δούμε τι θα κάνουμε.

Αυτά τα νέα προς το παρόν . . . τουλάχιστον δεν μου είπαν κανα τρελλά χαμηλό ποσό για την μηχανή , θα δείξει. Βέβαια δεν τον ρώτησα ότι αν πάρω την αποζημίωση τι θα γινει με τη μηχανή ? την κρατάω εγώ ή τους την παραδίδω.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2008, 16:45
  2. Νταλίκα με Κόκκινο
    από Draculas-GR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2007, 20:42
  3. Αν περασει με κοκκινο...
    από warlord στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27