Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Απόπειρα κλοπής

Εγω θα πω παλι καλα που γλυτωσες το μηχανακι..Γιατι απλα ο,τι και να εκανες δεν θα ελυνες το προβλημα,ουτε θα απαλλασες την κοινωνια απο εναν κλεφτη.Δεν ειναι το θεμα ενα πρεζακι,τελειωμενος οπως λες..Τα πραγματα ειναι πολυ πιο περιπλοκα...

Ας πουμε οτι τον βουτας και φωναζεις την αστυνομια,ερχεται το περιπολικο τον περνουν και τον πανε μεσα....Θα ειναι <<παλιος γνωστος>> 99.99%,θα του ριξουν τις σφαλιαρες του,ενα ξεσκονισμα μην εκανε τιποτα βαρυτερο και την αλλη μερα θα τον αφησουν ελευθερο.

Διοτι υπαρχουν 100,000 χρηστες ΗΡΩΙΝΗΣ στην Ελλαδα εν ετη 2008.Ποσα ιδρυματα απεξαρτησης και ποσες φυλακες πρεπει να φτιαξουμε;Δεν γινεται....Ηδη ειναι το 42% του συνολου κρατουμενων...

Το προβλημα ειναι οχι απλα τεραστιο αλλα τραγικο και αυτα τα ατομα προκειμενου να εξασφαλισουν την δοση τους θα κλεψουν μηχανες,θα σπασουν φαρμακεια και ο,τι περναει απο το χερι τους....

http://www.skai.gr/articles/news/gre...ωτικών/

Απλα...

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    Παλι καλα να λες ετσι οπως εχουμε καταντησει.....!!!!!

Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Θα τον έθαβα εκείνη την στιγμή τον λακαμα... στα τέτοια μου αν με χωνανε μέσα. Σε άλλες χώρες τους κόβουν το χέρι επί τόπου, έτσι χρειάζεται με τα καθηκια.

Έλεος πια... Με έχουν κλέψει και εμένα και είναι γ@μησε τα το συναίσθημα που νιώθεις....

Δεν με νοιάζει τι ανάγκες έχει, και αν δεν έχει να φάει... ας πάει στην εκκλησία η σε αυτούς που μας κυβερνανε να του δώσουν φαί.

Και εγω εχω προβληματα, αλλα πρεζονι και κλεφτης δεν εγινα ποτε, και ουτε προκειται να γινω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
    Θα τον έθαβα εκείνη την στιγμή τον λακαμα... στα τέτοια μου αν με χωνανε μέσα. Σε άλλες χώρες τους κόβουν το χέρι επί τόπου, έτσι χρειάζεται με τα καθηκια.

και στον πιτσιρικά που κλέβει μια κοκα-κολα στο περίπτερο του κόβουμε και αυτού το χέρι??
    ή μηπως ενα δάκτυλο μονο...

βεβαια στις κλοπές αμελητέας αξιας μπορουμε να τους κοβουμε απλά τα νυχια...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δες και παρακατω....

"Δεν με νοιάζει τι ανάγκες έχει, και αν δεν έχει να φάει... ας πάει στην εκκλησία η σε αυτούς που μας κυβερνανε να του δώσουν φαί.

Και εγω εχω προβληματα, αλλα πρεζονι και κλεφτης δεν εγινα ποτε, και ουτε προκειται να γινω"

δες και παρακατω....

"Δεν με νοιάζει τι ανάγκες έχει, και αν δεν έχει να φάει... ας πάει στην εκκλησία η σε αυτούς που μας κυβερνανε να του δώσουν φαί.

Και εγω εχω προβληματα, αλλα πρεζονι και κλεφτης δεν εγινα ποτε, και ουτε προκειται να γινω"
    και καλά έκανες...
    αλλά η επισημανση σου δεν μου λέει και πολλά γιατι ξερουν καί άλλους που τα έλεγαν και έγιναν...
    καθε άνθρωπος ειναι μια ξεχωριστή περίπτωση...

αλλά αν υιοθετησουμε βάρβαρες μεθόδους σωφρονισμού θα ήθελα να δω πως θα αντιδρούσαμε αν έκοβαν τα κεφάλια οσων υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας ???

ααα επίσης στις χώρες που προανέφερες προς παράδειγμα εχουν και άλλους ωραίους νομους ...

"Ο Ποινικός Κώδικας του Ιράν επιβάλει την εκτέλεση δια λιθοβολισμού. Υπαγορεύει ακόμη και το μέγεθος της πέτρας, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να προκαλέσει πόνο, αλλά όχι και τόσο ώστε να σκοτώσει το θύμα αμέσως. Το άρθρο 102 του Ποινικού Κώδικα αναφέρει ότι οι άνδρες θα πρέπει να θάβονται μέχρι τη μέση και οι γυναίκες μέχρι το στήθος τους για να εκτελεστούν με λιθοβολισμό. Το άρθρο 104 αναφέρει για την ποινή για τη μοιχεία, ότι οι πέτρες που θα χρησιμοποιηθούν να πρέπει «να μην είναι τόσο μεγάλες ώστε να σκοτώσουν τον άνθρωπο με ένα ή δύο πλήγματα, ούτε πρέπει να είναι τόσο μικρές ώστε να μη μπορούν να οριστούν ως πέτρες."

να τους υιοθετήσουμε και αυτους.???
    οι μισοι έλληνες να ειναι αθμενοι μεχρι της μεση στο Θεσσαλικό κάμπο....

Υ.Γ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ για να μην ξεφευγουμε εγώ επικροτώ την αντίδραση του φίλου...γιατι και θα έμπλεκε αν παραφερόταν και τραυνατιζε το πρεζάκι και ουτως ή άλλως η αξια μιας ζωής ειναι σε καθε περίπτωση ανωτερη απο την αξία καθε αψυχου αντικειμενου...
    όσο και αν μας πληγωνει η απωλεια σε κάτι που αποκτηθηκε με πολύ κόπο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μάλλον δεν σε έχουν κλέψει ποτέ.

Μόλις σε κλέψουν, έλα και ξανά πόσταρε.

Δεν έχουμε αστυνομία, δεν έχουμε κράτος, δεν έχουμε κυβέρνηση, δεν έχουμε νόμους.

Και φυσικά δεν θέλω να γίνουμε Ιραν ούτε και να γυρίσουμε 100 χρόνια πίσω.

Αλλά όταν σου λέει η αστυνομία .. "και να τον πιάναμε τι να του κάναμε και πάλι έξω θα τον αφήναμε" οπως εγινε στην περιπτωση μου...

Ε τότε αποδίδω εγώ δικαιοσύνη και του ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο.... και άμα θέλει μετά ας ξανά κλέψει....

Πες με βαρβαρο, δεν με πειραζει... αλλα αγανακτησα...

Μάλλον δεν σε έχουν κλέψει ποτέ.

Μόλις σε κλέψουν, έλα και ξανά πόσταρε.

Δεν έχουμε αστυνομία, δεν έχουμε κράτος, δεν έχουμε κυβέρνηση, δεν έχουμε νόμους.

Και φυσικά δεν θέλω να γίνουμε Ιραν ούτε και να γυρίσουμε 100 χρόνια πίσω.

Αλλά όταν σου λέει η αστυνομία .. "και να τον πιάναμε τι να του κάναμε και πάλι έξω θα τον αφήναμε" οπως εγινε στην περιπτωση μου...

Ε τότε αποδίδω εγώ δικαιοσύνη και του ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο.... και άμα θέλει μετά ας ξανά κλέψει....

Πες με βαρβαρο, δεν με πειραζει... αλλα αγανακτησα...
    μηχανή δεν μου εχουν κλέψει αλλα με εχουν κλεψει και ληστέψει μερικες φορες....
    και πιστεψε με η ληστεια ειναι πολυ χειροτερη απο την κλοπή....

τωρα που εχω και εγώ προσωπική εμπειρία μπορώ να ξαναποστάρω???

....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Φίλε αν καταλαβαιναν τα πρεζακια απο ξυλο δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα...
    θα ειχαν στηριξει και την αποτοξινωση σε αυτη τη μεθοδο...θα τους εδερναν μεχρι να μην ξαναπιουν πρεζα...
    το ξυλο ειναι προσωπικη εκτονωση απλα...και επικινδυνη μερικες φορες....

γνωστος μου βρεθηκε κατηγορουμενος στο δικαστηριο επειδη σαπισε πρεζακι που του εκλεβε το κασετοφωνο αυτοκινητου...

επίσης τα σοβαρά κλεφτρόνια καλύτερα παλι να μην προσπαθησεις να τα σταματησεις με ξύλο...για ευνοητους λογους....

καταρχην μπορει να βρεθεις και κλεμmενος και στο νοσοκομειο και κατα δευτερον πιστεψε ακομα και στην περίπτωση που τα σαπίσεις δεν χαμπαριαζουν...
    αυτος που μπαινει στην παρανομια σιγουρα αντέχει στο ξύλο.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Φίλε μου είναι προσωπικές οι απόψεις σου, και δεν το παίζω ο Γ@μαω και δέρνω, αλλά έτσι και πετυχω κάποιον την ώρα που με κλέβει, δεν πα να είναι οργανωμένος και να έχει άλλους 10 μαζί... θα ορμιξω λέμε και θα γίνει της πουτ@ν@ς.....

Η εγώ η αυτοί... τέλος..... θα πάρω αλλά και θα δώσω... θα μας φτάσουν σε σημείο να κοιμόμαστε αγκαλιά με το δίκαννο του παππούλη μας....

Ας τους μαζέψει η άχρηστη κοινωνία μας....

καλό σου βράδυ... δεν ξαναποσταρω είναι οι απόψεις μου, και δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι από εδω μέσα διαφωνούν.

Re: Απόπειρα κλοπής

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Του παπιού μου, σήμερα το μεσημέρι και μες τα μάτια μου παρακαλώ!!!!!!!!

Το μικρό μου στόρυ έχει ως εξής:το μηχανάκι το αφήνω ακριβώς έξω από τη βιτρίνα του μαγαζιού μου(έχει μεγάλη εσωχή από το πεζοδρόμιο,οπότε και δεν ενοχλεί και το βλέπω συνεχώς),για μιας μες το μεσημέρι ακούω ένα περίεργο κοπάνημα,γυρίζω και βλέπω έναν τελειωμένο να προσπαθεί να σπάσει το κλείδωμα του τιμονιού.Αμέσως βάζω μια φωνή και πετάγομαι έξω να τον πάρω κυνήγι.Ο τύπος δεν είχε δει ότι είμαι στο μαγαζί και τρόμαξε όταν με είδε(είμαι και τρομακτικό στοιχείο!!! ).Καλώς ή κακώς ούτε καν τον ακούμπησα, απλά τον στόλισα με ότι ήξερα και δεν ήξερα.Τον λυπήθηκα τον παλιο@#$%#@ γιατί δεν μπορούσε ούτε να τρέξει να κρυφτεί.Από την άλλη όμως μετανιώνω που δεν το έκανα,γιατί στη συνέχεια της "βόλτας" του μπορεί κάποιος άλλος να κλαίει τώρα το δικό του μηχανάκι.
    Δεν σ' αδικω φιλος... μου ετυχε κι εμενα στο παρελθον παρομιο σκηνικο και αντεδρασα ετσι ακριβως οταν τυχαια εχω καταιβει να παω στο περιπτερο και επιστρεφοντας καθως εστριψα τη γωνια του σπιτιου μου, βλεπω ενα... κουφαρι , να ειναι σκυμενο στο παπι μου και να προσπαθει να λυσει τη sebring!

Μου αναιβηκε το αιμα στο κεφαλι ... καθως πλησιαζα αθορυβα με σκοπο ετσι οπως ηταν σκυμενος να τον αποκεφαλισω (κανονικα ομως!), παρατηρησα απο τις κινησεις του οτι ο ανθρωπος ηταν αρρωστος (πρεζακιας)... τι να σας λεω τωρα... μολις εφτασα απο πανω του ειχε βαρεσει νταγκλα του ειχε πεσει το "δεκαρακι" απο τα χερια και ψιλοκοιμοταν... τραγελαφικο σκηνικο πραγματικα!!!

Εχω παθει πλακα με αυτο που μου συμβαινει... τελικα αφου τον "ξυπνισα" και του ειπα να την κανει γρηγορα πριν αλαξω γνωμη και του τσακισω τα παϊδια, ο τυπος τρελαθηκε να με ευχαριστει (δεν μ' αφηνε να φυγω στο τελος!) λεγοντας μου μεσα στο λιωμα του ποσο ασχημα ενιωθε που η πρεζα τον ειχε φτασει σε αυτο το σημειο!

Αναιβηκα στο σπιτι φοβερα προβληματισμενος... τελικα ομως κοιμηθηκα σαν πουλακι
    money cant buy me love !!!

Re: Re: Απόπειρα κλοπής

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Δεν σ' αδικω φιλος... μου ετυχε κι εμενα στο παρελθον παρομιο σκηνικο και αντεδρασα ετσι ακριβως οταν τυχαια εχω καταιβει να παω στο περιπτερο και επιστρεφοντας καθως εστριψα τη γωνια του σπιτιου μου, βλεπω ενα... κουφαρι , να ειναι σκυμενο στο παπι μου και να προσπαθει να λυσει τη sebring!

Μου αναιβηκε το αιμα στο κεφαλι ... καθως πλησιαζα αθορυβα με σκοπο ετσι οπως ηταν σκυμενος να τον αποκεφαλισω (κανονικα ομως!), παρατηρησα απο τις κινησεις του οτι ο ανθρωπος ηταν αρρωστος (πρεζακιας)... τι να σας λεω τωρα... μολις εφτασα απο πανω του ειχε βαρεσει νταγκλα του ειχε πεσει το "δεκαρακι" απο τα χερια και ψιλοκοιμοταν... τραγελαφικο σκηνικο πραγματικα!!!

Εχω παθει πλακα με αυτο που μου συμβαινει... τελικα αφου τον "ξυπνισα" και του ειπα να την κανει γρηγορα πριν αλαξω γνωμη και του τσακισω τα παϊδια, ο τυπος τρελαθηκε να με ευχαριστει (δεν μ' αφηνε να φυγω στο τελος!) λεγοντας μου μεσα στο λιωμα του ποσο ασχημα ενιωθε που η πρεζα τον ειχε φτασει σε αυτο το σημειο!

Αναιβηκα στο σπιτι φοβερα προβληματισμενος... τελικα ομως κοιμηθηκα σαν πουλακι
    Αντε και καταφερνε και το ξεκλειδωνε το μηχανακι , τι θα εκανε μετα στην κατασταση του? Θα το καβαλουσε? Η θα ερχοταν κανενας αλλος νηφαλιος που περιμενε στην γωνια με κανα βανακι να το φορτωσουν? Γιατι σιγουρα το πρεζακι ειναι ο τελευταιο τροχος της αλυσιδας.... αλλους πρεπει να προσεχουμε.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Τι είπες τώρα ρε γαμώτο!!!Και τον άφησες έτσι Κακώς ρε φίλε δεν σου μιλώ να χειροδικήσεις αλλά τουλάχιστον ακινητοποίησέ τον και φώναξε αστυνομία για τα περαιτέρω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!
    +1
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλο θα ηταν να του εδινες καμια ψιλη και να φωναζες τους μπατσους.
    χωρις ατιμωρησια δεν βγαινει πουθενα.
    δεν λεω οτι με την ανοχη μας γινεται οτι γινεται αλλα πρεπει να προσπαθουμε ολοι για να μειωθουν τα κρουσματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Σκοτωμα ρεεεε!!!!!
    Απο τα φαναρια στο Πακιστανο που ακουμπαει το τζαμι του αυτοκινητου μου ενω του λεω χιλιες φορες ΟΧΙ μεχρι τον αρχ**α που θα παει να κλεψει την μηχανη μου!
    Σαπισμα ρε τα καθικια!!!
    Να μαζευτουμε ολοι και να του κανουμε burn out στο ΣΕΦ του πουστη που θα τολμησει να πειραξει την ξενη περιουσια που εκανα 3 δουλειες ταυτοχρονα για την αποκτησω.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εγω θα πω παλι καλα που γλυτωσες το μηχανακι..Γιατι απλα ο,τι και να εκανες δεν θα ελυνες το προβλημα,ουτε θα απαλλασες την κοινωνια απο εναν κλεφτη.Δεν ειναι το θεμα ενα πρεζακι,τελειωμενος οπως λες..Τα πραγματα ειναι πολυ πιο περιπλοκα...

Ας πουμε οτι τον βουτας και φωναζεις την αστυνομια,ερχεται το περιπολικο τον περνουν και τον πανε μεσα....Θα ειναι <<παλιος γνωστος>> 99.99%,θα του ριξουν τις σφαλιαρες του,ενα ξεσκονισμα μην εκανε τιποτα βαρυτερο και την αλλη μερα θα τον αφησουν ελευθερο.

Διοτι υπαρχουν 100,000 χρηστες ΗΡΩΙΝΗΣ στην Ελλαδα εν ετη 2008.Ποσα ιδρυματα απεξαρτησης και ποσες φυλακες πρεπει να φτιαξουμε;Δεν γινεται....Ηδη ειναι το 42% του συνολου κρατουμενων...

Το προβλημα ειναι οχι απλα τεραστιο αλλα τραγικο και αυτα τα ατομα προκειμενου να εξασφαλισουν την δοση τους θα κλεψουν μηχανες,θα σπασουν φαρμακεια και ο,τι περναει απο το χερι τους....

http://www.skai.gr/articles/news/gre...ωτικών/

Απλα...

να σταματησει καποτε αυτο το παραμυθακι οκ???????

δεν ειμαστε μαλακες εχουμε και εμεις ματια και βλεπουμε!!!

δε πας φυλακη για χρηση ναρκωτικών ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙ (ΚΛΟΠΕΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ....)

αν νομιζετε οτι ειμαστε εκπομπη reality που ο καθενας θα λεει το παραμυθακι και οι αποκατω θα λενε "φταιει η κοινωνία και η παιδεία κτλ κτλ" κανετε λαθος

ΑΝ ΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙ"??????

ΤΕΛΟΣ!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασφάλεια κλοπής...όλα ΟΚ!!!
    από dimmeneidis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2014, 11:46
  2. Ασφάλεια κλοπής ;;;
    από kachius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2006, 11:55
  3. Κλειδαριές και ασφάλεια κλοπής