ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΟ,ΚΟΙΤΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Όσο για τα Ζ, άσε τα έχουμε δει! Πάνω από 3 (άντε 4) δεν έχουμε δει ποτέ σε εκδρομή ή βόλτα......
Θέλουν και βόλτα!ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ
![]()
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΟ,ΚΟΙΤΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Όσο για τα Ζ, άσε τα έχουμε δει! Πάνω από 3 (άντε 4) δεν έχουμε δει ποτέ σε εκδρομή ή βόλτα......
Θέλουν και βόλτα!ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Σ'ΑΥΤΟ,ΚΟΙΤΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ
![]()
Ποιά λίμνη; πότε;
και για πες μου και το νουμερο.....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
εγω παντως προτειμω να παω βολτα και να δωσω το παρων με βρωμικο μηχανακι παρα να μην παω καθολου!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Ναι καλά, άκουσες Χαλκίδα και βουρ!
Ναι ρε θα πάω για μπουγάδα!
Το Σκ θα λείπω...... ελπίζω....![]()
Θέλουν και βόλτα!
και ναι!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ!!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
καλο πλησιμο!!!!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
εγω παντως προτειμω να παω βολτα και να δωσω το παρων με βρωμικο μηχανακι παρα να μην παω καθολου!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και ναι!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ!!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
καλο πλησιμο
Είπα ΄τοι το ΣΚ θα πάω βόλτα.
όσο για την εκδρομή, τα λέγαμε και την άλλη φορά από κοντά. Πάνω από 4-5 άντε 7 δεν μαζευόμαστε με τπτ!
Εδώ οι περισσότεροι δεν έχουν έρθει ποτέ ούτε για καφέ!
kawasaki street warriors
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Ποιά λίμνη; πότε;
και για πες μου και το νουμερο.....
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α, καλά πήγε το μυαλό μου.....
Μιλάτε για μια μεμονομένη περίπτωση.
Ας έρθουν οι μισοί τουλάχιστον να τους γνωρίσουμε και μετά τα λέμε!
Που όλοι τους να μιλάνε ξέρουν (και για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ κανένα από τα παιδιά που μένουν μακρυά ή που έχουν παρεβρεθεί σε έστω 1 συναντηση)
άντε και μία ειδική μεταχείρηση για τους Χαλκιδαίους!![]()
kawasaki street warriors
ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ... ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΕΝΑ R1 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ VFR 800. ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ GTZ750 KAI ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ .... ΚΑΛΩΣ .....ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΕΙΝΕΙ .....ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΓΙΑ ΚΝΤ ΚΑΙ ΩΡΕΣ .Z-BADBOY'STOY ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ?????
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙ
2 FIREBLADE
2 R1
1 GSX-R
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..... ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟ...... ΜΗ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....ΟΧΙ ΑΛΟ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑ(ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ).................
![]()
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΣΕ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΜΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙΑρχικά δημιουργήθηκε από KAWASAKIZ750
.Z-BADBOY'STOY ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ?????![]()
![]()
θα ειμαι εκει!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙ
2 FIREBLADE
2 R1
1 GSX-R![]()
![]()
![]()
![]()
δεν φταει η ασφαλτος αλλα οτι το αμορτισερ σου ειναι χαλια ή το τερματιζεις λογο βαρους.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΥΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ.![]()
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΄΄ΚΟΡΥΦΑΙΑ΄΄ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ![]()
----------------------------------------------------------------------------------
ΑΣΧΕΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ, ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΜ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛ... ΜΑΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TA ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ RR ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ 3000 ΧΙΛΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕΣ????Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ο ΑΛΕΞΙΟΥ EINAI TO ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ.
ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ KAWASAKI ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ![]()
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗ ΠΙΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ 5 ΜΗΧΑΝΕΣ , ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΕΞΙΟΥ![]()
![]()
![]()
Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
BETTER FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING.
δεν πιστευω να εχεις παραπονα για μενα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Α, καλά πήγε το μυαλό μου.....
.........
άντε και μία ειδική μεταχείρηση για τους Χαλκιδαίους!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()