Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: Για μπανιο με την μηχανη...How to

Για μπανιο με την μηχανη...How to

καλησπερααα,

Πιστευω πρεπει να φτιαχτει ενα How to , με tips and tricks και σχετικα , οταν ειναι να παμε παραλια με τις μηχανες.
    Να γινω πιο σχετικος...
    1.Εμεις που δεν εχουμε μπαγκαζιερα τι κανουμε με τα μπουφαν και κρανη.
    2.Κλειδια? τα θαβουμε στην αμμο? τα βαζουμε στο waterproof κουτακι μαζι με το χαρτζηλικι απο το Δημοτικο?
    3 . . .
    4 . .. .

οποιος εχει ιδεες παρακαλω να τις παραθεσει... ειναι open προς ολους...(open source)

Φχαρστωωω....

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Από τα ελάχιστα που έχω πράξει είναι...
    Για τα κράνη, τα δένω με το κρυπτοναϊτ στη μπρος ρόδα. Αν δεν τρέμει το φυλλοκάρδι σου μήπως γρατζουνιστούν μεταξύ τους, οκ! Για τα μπουφάν δεν ξέρω.. ίσως ένα τανκ bag με ένα λουκετάκι θα χρησίμευευ για τα προσωπικά είδη να μείνουν ασφαλισμένα. Συνήθως τα κλειδιά τα βάζω κάτω απο πέτρες σε μέρος που γνωρίζω.

Α! πιστεύω ότι μετά από παραλία θα χρειάζεσαι ένα καλό λάδωμα της αλυσίδας, και σίγουρα το φιλτροκούτι θαχει πάρει το κατιτίς του από άμμο...

Τι αλλο... Α! η σέλα χρησιμεύει για στέγνωμα των μαγιώ! Επίσης το πορτοφόλι κτλ μπορείς να τα βάλεις κάτω από τη σέλα...

Ρίσκαρέ το και λίγο για τα μπουφάν!

Ναυτικό Μέλος Το avatar του/της N_s_W_e
    Καλησπέρα φίλε μου
    Επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό 'μπάνιο με τη μηχανή' χωρίς να έχω μπαγκαζιέρα θα σου πώ την άποψη μου..

Οι λύσεις ήταν 2:

1)Tankbag για τα πράγματα (γυαλιά,σαγιονάρες,πετσέτες κτλ) το οποίο δεν παθαίνει και τίποτα στην άμμο
    και χωράει ένα σκασμό πράγματα γιατί δεν γίνεται να οδηγήσεις μέχρι την παραλία με σορτσάκι μαγιώ,rayban, και σαγιονάρα..!

2)Τσάντα πλάτης είτε εσύ σαν οδηγός,είτε ο συνοδηγός σου που είναι πιο άνετος,η οποία και αυτή χωράει αρκετά πράγματα μέσα..

Όσο για το θέμα μπουφάν,κράνη..
    Τα κράνη τα βάζεις στην τσάντα-κάλυμμα που είχε στη συσκευασία όταν τα αγόρασες και φροντίζεις όσο μπορείς να είναι σε σκιερό μέρος..Μην ανάψει κ το κεφάλι σας!
    Τα μπουφάν είναι ένα ζητημα,αλλά αν πάτε σε κάποιο μέρος που έχει καρέκλες,ξαπλώστρες κτλ κάπως παλεύεται!

Γενικότερα,με λίγη καλή θέληση θα τα καταφέρετε όλα!

Αυτάαααα...Καλά μπάνια!!
    Yamaha FZ6-N

Honda CBR 600F

[U]..R.I.P. Brother..

-------------------- Το avatar του/της jfx
    tip:

οσον αφορά τα κλειδιά, εγω τα βαζω μεσα σε καποιο απο τα παπουτσια, κι απο πανω βαζω τις καλτσες να μη φαινονται :P

αν πας σε παραλία με ξαπλώστρες και τραπεζάκι στη μεση, και καθησεις σε τετοιο, παρε μαζι την κολλητική ταινια και κολλα το κλειδι με ενα κομματακι, στην κατω μερια του τραπεζιού.

Γενικα αν δε φοράς μπαλακλάβα, σκεψου το 2 φορές για την παραλία, γιατι αν δεν εχει ντουζιερες στη παραλία, θα γεμίσεις το κρανος αλάτια...

το τελευταιο τιπ, ακουγεται λιγο "προδοτικό" αλλά θα το πω:

αν μπορεις, πηγαινε με αμαξι, ειδικα αν εχεις και τη γυναικα μαζι, που θελει και τις πετσετες της να στρωσει κατω, και την ομπρελα της για τον ηλιο και μπολικα απο τα μπιχλιμπίδια που κουβλανε μαζι κτλ... :P
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Πήγαινε με αυτοκίνητο να ησυχάσεις , κακά τα ψέμματα το μηχανάκι δεν βολεύει . Αν πάλι είσαι σαν και μένα και σιχαίνεσαι την κούραση και την ταλαιπωρια της οδηγήσης του κουτιού μέσα στην κίνηση παράτα το εντελώς και βλέπε τις βουτιές που κάνουνε οι καγκουρες στο βραδινό δελτίο του σταρ . Άντε και πήγες με το μοτορ και άντε και βούτηξες , μετά με αλατισμένο κεφάλι θα βάλεις το κράνος και τα ρούχα ?? Μέσα στο λιοπύρι με τζίν και μπουφάν και την ζεστή από την μηχανή να σου καίει τα πόδια στα φανάρια ??? Παλιότερα που ήμουνα πιο ταβλώμενος τα έκανα , πλέον η πάω άνετα ή δεν πάω καθόλου . Γι 'αυτό και πέρυσι έκανα δεν έκανα 5 μπάνια ...

Σημειωτέον δεν έχω αυτοκίνητο ....

Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Πήγαινε με αυτοκίνητο να ησυχάσεις , κακά τα ψέμματα το μηχανάκι δεν βολεύει . Αν πάλι είσαι σαν και μένα και σιχαίνεσαι την κούραση και την ταλαιπωρια της οδηγήσης του κουτιού μέσα στην κίνηση παράτα το εντελώς και βλέπε τις βουτιές που κάνουνε οι καγκουρες στο βραδινό δελτίο του σταρ . Άντε και πήγες με το μοτορ και άντε και βούτηξες , μετά με αλατισμένο κεφάλι θα βάλεις το κράνος και τα ρούχα ?? Μέσα στο λιοπύρι με τζίν και μπουφάν και την ζεστή από την μηχανή να σου καίει τα πόδια στα φανάρια ??? Παλιότερα που ήμουνα πιο ταβλώμενος τα έκανα , πλέον η πάω άνετα ή δεν πάω καθόλου . Γι 'αυτό και πέρυσι έκανα δεν έκανα 5 μπάνια ...

Σημειωτέον δεν έχω αυτοκίνητο ....

να σας πω την αληθεια εχω ξανα παει 2-3 φορες για μπανιο με μηχανη αλλα παντα ειχα προβλημα.

Δυστηχως δεν γινετε να παω με το αυτοκινητο γτ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ! ! !

σιγα μην παω να πηξω με το κουτι!

αμα δεν θελουν οι γυναικες να ερθουν ας πανε με τους κουτακηδες bmwακηδες με clima...

το θεμα ειναι οτι δεν πηγαινω αττικη για μπανιο, παω ευβοια, και λεει πολυ με μηχανη...

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Για μπανιο με την μηχανη...How to

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aquapac 600.jpg 
Προβολές:	1062 
Μέγεθος:	86,9 KB 
ID:	164611
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Εγω βαζω τις πετσετες στην σελα της μηχανης, γλυτωνεις και το καψιμο της σελας αν φορας κανα σορτσακι!

Συνηθως επιλεγω παραλιες γνωστων μου που εχουν μπαρ η καφε και τους εμπιστευομαι το κρανος μου με ολα τα τσιμπρακαλα μεσα (κλειδια, κινητο, πορτοφολι)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

Re: Για μπανιο με την μηχανη...How to

- Πετσέτες στη σέλα.
    - Το κράνος στη θσήκη-σακούλι του,που όσο το φοράς στο κεφάλι σου μπορεί να χρησιμεύσει και σαν τσάντα πλάτης για να βάλεις τα συμπράγκαλα σου όπως αντηλιακά/ρακέτες/μουμπλε μουμπλε.
    - Κλειδιά,όπως αναφέρθηκε,στον βρωμερό πάτο του παπουτσιού καλυμμένα από την 2-3 ημερών κάλτσα σου (ο τρόπος αυτός ενδείκνυται για απόμερες παραλίες κυρίως.Μειονέκτημα το αντίκτυπο που μπορεί να έχει στο ωραίο φύλλο,η θέα & η οσμή της κάλτσας).καλό είναι φυσικά να έχεις και το νου σου.

Για το γύρνα τώρα και για να μην κάνεις το κράνος μέσα στα αλάτια,ένα μπουκάλι νερό και ξεπλένεσαι επι τόπου.και περίπτερο να μην εχει εκεί που έχεις πάει,φροντίζεις να πάρεις ένα από πριν.να ξεπλυθείς σε νοιάζει.

Καλά μπάνια!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Re: Re: Για μπανιο με την μηχανη...How to

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Για το γύρνα τώρα και για να μην κάνεις το κράνος μέσα στα αλάτια,ένα μπουκάλι νερό και ξεπλένεσαι επι τόπου.και περίπτερο να μην εχει εκεί που έχεις πάει,φροντίζεις να πάρεις ένα από πριν.να ξεπλυθείς σε νοιάζει.
    +900... αν παιζει και μπαλακλαβα εισαι καρακομπλε!!!

Το πιο απαλευτο απ' ολα ειναι το γ@μημενο το μπουφαν, που εκτος απο οτι σε ξενερωνει σαν εικονα και μονο, στο γυρισμο με αλατια, αμμο κτλ και ειδικα αν εχει και πολλη ζεστη... γ@μησε τα!

money cant buy me love !!!

εγω το'κοψα και πάω με το αμάξι

πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα.
    http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Επίσης το πορτοφόλι κτλ μπορείς να τα βάλεις κάτω από τη σέλα...
    Αρκεί να μην είσαι μαλακάκος - όπως εγώ - και δε βάλεις μόνο το πορτοφόλι.....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    αλλά και τα κλειδιά της μηχανής!!!! :wacko: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
    εγω το'κοψα και πάω με το αμάξι

πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα.
    TI PES TORA RE PALIKARI?????
    poy meneis k poy pas gia mpanio???

Μένω στο Μεσολόγγι και πάω για μπάνιο στο Κρυονέρι (20 χλμ) αλλά και καλοκαιρινές διακοπές μόνο με άμάξι κάνω
    http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    sas εξυπνο αυτο με τα κλειδια!

κανεις δεν μπορει να τα παρει απο εκει!
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 116
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 17:00
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 17:24
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2006, 20:10
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 15:55
  5. ΕΧει Παει Κανεισ Εξωτερικο Με Την ΜηΧανη Του;
    από latris mixanis στο forum Πληροφορίες