Glory glory man uniiited
![]()
Αχ να είναι σε καλή μέρα αυτός ο άμπαλος ο Μέσι......
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
θυελλα πατρων
BARCA PE!![]()
![]()
κρατηστε τον γιαννακη για παντα στον γαυρο ρεεεεεεε
αμμεσως κλειστο πενταετες στον Μπαναωτη.
κανε την ομαδα παλι πρωτηηηηηηη
Μπαναωωωτηηηη....μπαναωωτηηη
:rotflmao: :rotflmao:
υγ. μην παραξενευεστε, εχουμε ενα ποστακι για ολα![]()
Τελικά δε μού είπες ρε συ....ο Καρμοίρης τήν πήρε τη συνέντευξη απ' τον Ομπράντοβιτς;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
WHHYYYYYYYYYY ;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
WHHYYYYYYYYYY ;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιου σεντ μπιφορ ιν δε πρες κομφερενς αμπαουτ στρεϊντζ θινγκγς...γουατ ντου γιου μιν;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τελικά δε μού είπες ρε συ....ο Καρμοίρης τήν πήρε τη συνέντευξη απ' τον Ομπράντοβιτς;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιλαμε ο ανθρωπος παραδιδει δωρεαν μαθηματα αθλητικης δημοσιογραφιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και για να μην ξεχνιομαστε Barca!
υ.γ. Real ειμαι και εγω αλλα σιχαινομαι τις Αγγλικες ομαδες τοσο που ειμαι κανο να υποστηριξω ακομα και γαυρο οταν παιζει απνεναντι τους...
Έλα δεν θέλω μαλακίες..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
υ.γ. Real ειμαι και εγω αλλα σιχαινομαι τις Αγγλικες ομαδες τοσο που ειμαι κανο να υποστηριξω ακομα και γαυρο οταν παιζει απνεναντι τους...![]()
![]()
το ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έλα δεν θέλω μαλακίες..![]()
![]()
![]()
αλλα μου γυρνανε τα αντερα, ειδικα η Λιβερπουλ...![]()