Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: Βοηθήστε με να πείσω τον Παναγιώτη ότι είναι μα7@#@$ άμα ΔΕΝ φοράει κράνος

ego eipa ston aderfo mou pou molis pire diploma pos an pote ton do opoudipote na mi foraei kranos,tha kanei na ksanakabalisei ta mixanakia mou 2 mines.
    an ton ksanapetixo,4 mines.kai paei legontas....
    an einai pitsirikas opos les,oi goneis tou tou to plirosane kai prepei na kanoun to idio.ama den katalabenei apo monos tou,tha ekbiastei kai tha katalabei.

eksorismou,oute foto oute kaloi tropoi pernane sta pitsirikia.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΟΥΑΝ εχεις πμ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κανονίζεις μία μηχανόβολτα με 2 -3 ακόμα που τους πάει και φοράνε κράνος, έχεται μαζί και 1-2 πιτσιρίκες που γουστάρει και τον καλείς και αυτόν μαζί. Εκεί λοιπόν που θα έχετε μαζευτεί όλοι του ρίχνετε ένα άκυρο στην μούρη γιατί δεν φοράει κράνος και δεν θα κάτσετε να μαζεύετε μυαλά από τον δρόμο Σαββατιάτικα και την κάνετε με ταχύτητες που κάποιος χωρίς κράνος δεν μπορεί να ακολουθήσει.
    Θα σπαστεί τόσο πολύ που σιγά σιγά θα αρχίσει να το βάζει στο κεφάλι του για να έρχεται μαζί σας
    Άλλη ανορθόδοξη μέθοδος είναι να τον βάλεις να κάνει κόντρα με κάποιον που φαράει κράνος. Και εκεί θα φάει ξενέρωμα και θα αρχίσει να το φοράει.

Να σου πώ την αλήθεια εμένα άρχισαν να μου αρέσουν οι μηχανές γιατί γούσταρα τα κράνη.Πρώτα πήρα κράνος και μετά μηχανή.
    Οπότε μπορεί να πιάσει και στον μικρό το θέμα του image

Πες στο παιδί πως δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο απ' το κράνος.Εκτός απ' την ασφάλεια που είναι το πρώτο προσφέρει και στυλ.Δεν είσαι ας μου επιτραπεί η λέξη σαν λέτσος.Προσωπικά δεν είχα κάποια ιδιαίτερη πίεση για να φοράω κράνος από συγγενείς εκτός απ' τους γονείς μου που απλά μου έλεγαν να το φοράω χωρίς όμως να μου το λένε συνέχεια.Για να πω την αλήθεια μου πριν αρχίσω να το φοράω είχα φάει μια γερή τούμπα χωρίς όμως να πάθει τίποτα το κεφάλι μου όχι όμως και το σώμα μου το οποίο γέμισε με εγκαύματα και τρύπες.Με όλα αυτά θέλω να πω πως αν ο ίδιος δεν καταλάβει πως πρέπει να φοράει το κράνος όλοι οι άλλοι δε θα του κάνουν τίποτα.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 11:44
  2. Sos-βοηθήστε με να την χαμηλώσω!!
    από stef.corfu στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2008, 00:34
  3. Βοηθηστε με να διαλεξω μποτες !
    από McTalas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2007, 16:51
  4. Παρακαλώ βοηθήστε με να...
    από dirtbird στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2007, 11:13
  5. Βοηθήστε με να καταλήξω παρακαλώ.
    από Newbie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2006, 18:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ