Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Τι θα πει "Προσεχω"???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08

Τι θα πει Προσεχω???

Γεια σας,
    διαβαζω εδω μεσα συνεχεια για ατυχηματα και στεναχωριεμαι αφανταστα που φευγουν ετσι ζωες και μετα καβαλαω τη μηχανη και σκεφτομαι οτι θα πεσω απο τον φοβο μου και μονο,μετα το ξεχναω παλι και συνεχιζω την ωραια μου σχεση με τη μηχανη...

Τι εννοουμε ομως Προσεχω αλλα μου μπηκε ενα αυτοκινητο μπροστα και το χτυπησα και σκοτωθηκα ενω ειχα εξοπλισμο και λοιπα...? Την Κυριακη ανεβαινοντας απο Λουτρακι Αθηνα δικαβαλος με την κοπελα μου πισω με τον εξοπλισμο μας τον ακριβο κι εμεις σχεδον ολοκληρη η εθνικη ηταν μποτιλιαρισμενη λογω μιας καραμπολας νομιζω και τα αυτοκινητα ισα που τσουλουσαν.
    Καμαρι εγω που εχω μηχανη,περνουσα αναμεσα απο τα αυτοκινητα ενω ειχα και αρκετο χωρο αναμεσα τους, με δευτερα και με 30 χλιομετρακια, την ωρα που απο το διπλανο κενο χωρο περνουσαν οι αλλοι συναδελφοι streetαδες με 80-100 ! Μπραβο! Με περασαν!!!
    Οδηγω,scooter,μηχανη,αυτοκινητο,νταλικα στο παρελθον,που πατε ρε?????? Και το λεω με θυμο!!!!

Βρε ηλιθιοι αν ενα αυτοκινητο κανει ενα μικρο ελιγμο ξαφνικα μεσα στην κινηση και σου κλεισει τον διαδρομο του ενος μετρου θα φταιει το αυτοκινητο????
    Δηλαδη ο οδηγος του αυτοκινητου οταν τσουλαει με πρωτη και παει να αλλαξει λωριδα πρεπει να
    σκεφτει οτι ερχεται μια μηχανη απο πισω με 100 χιλιομετρα????
    Δηλαδη ειναι απιθανο να μην σε δει??????????? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ???????????
    Πως θα φρεναρεις ρε απο τα 100 σε 5 μετρα???? και σε πιο χωρο θα κανεις ελιγμο αν χρειαστει????
    Σοβαρευτειτε ρε και κοψτε τις μαγκιες! Και αφηστε τις μαλακιες του τυπου "ποιος ρε,ο Ταδε? ειναι πιλοτος ρε,την στιβει τη μηχανη" Μεχρι να τον στιψει εκεινη! Μεχρι να πειτε,ρε πως την πατησε ρε,αυτος ηταν πιλοτος,ο αλλος ο μαλακας τον εκλεισε!
    Το οτι ο πιλοτος πηγαινε μεχρι το περιπτερο με 300 μεσα στην πολη δεν θα το πει κανεις! Εχω τρελαθει αυτη τη στιγμη! ΕΛΕΟΣ!!!

Για κουνηστε λιγο το κεφαλι σας και δωστε στην λεξη " ΠΡΟΣΕΧΩ " την κανονικη της διασταση και οχι αυτη την διασταση που θελετε να δινετε!!!

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    χθες ημουν με το αυτοκινητο στον κηφισο σε μποτιλιαρισμα(ως συνηθως) και γινοταν ακριβως αυτο που περιγραφεις.το τι μπινελικια ακουσαν μερικοι οδηγοι αυτοκινητων που 'τολμουσαν' να μετακινηθουν μερικα εκατοστα απο τη πορεια τους(στην λωριδα τους) δεν περιγραφεται,κυριως απο αναβατες με σωστο εξοπλισμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Ετσι ειναι ρε φιλε,αστα να πανε!
    Γιατι να διαβαζω συνεχεια ασχημα πραγματα και να δακρυζω για παιδια που δεν εχω δει ποτε και να βαζω και τον εαυτο μου στην θεση τους,γιατι να φυγεις να πας για ενα καφε και να πεις στους γονεις σου,θα τα πουμε σε λιγο και να μην γυρισεις ποτε???
    Γιατι εισαι μαγκας και περνας με 100 αναμεσα απο σταματημενα αυτοκινητα???????? Και πες ο μαλακας δεν σε προσεξε και ειναι μαλακας,το δεχομαι,κυκλοφορουν απειροι τετοιοι,μα απειροι! Εσυ ομως γιατι να μην εχεις φτιαξει απο πριν τις προυποθεσεις να αποφυγεις τον μαλακα??? Η να προλαβεις να φρεναρεις ρε γαμωτο??? μεσα στην πολη με το σκουτερακι μου βγηκε μια ενω με εβλεπε καταματα,μιλαμε,σαν να την πληρωσαν να με σκοτωσει,για τετοιο πραγμα μιλαμε,στα 10 μετρα μου βγηκε και με 40 χιλιομετρα,με 40!!! το ξαναλεω το μονο που καταφερα να κανω γιατι ηταν πολυ ξαφνικο ειναι να στριψω δεξια και να καταληκσς παραλιγο μεσα σε ενα ψιλικατζιδικο! με 40 ρε!!! Γι αυτο πηγαινα με 40 ομως,γιατι ξερω οτι καποιος μαλακας μπορει να πεταχτει απο παντου!!!! Κανονικα??? με 20 επρεπε να πηγαινω για να προλαβω να αντιδρασω τελικα! Στον πανικο επανω ΔΕΝ προλαβαινεις! ειναι δεδομενο! δεν λεω να πατε με 20,πηγαινετε με 60 γαμω το μπελα μου,να φρεναρετε να τρακαρετε με 30! εστω!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επειδή σε κανένα δεν μπορούμε να βάλουμε μυαλό ούτε να γίνουμε αστυφύλακες άλλων , αν πηγαίνουν τάπα , απλά κάνουμε δεξιά και τους αφήνουμε να πάνε όπως και όπου θέλουν...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, και λούζεται και τις συνέπειες.

Καλησπέρα παιδιά και πάντα όρθιοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    μα οταν κανεις δεξια ερχονται οι πιο αργοι δικυκλιστες!αφου αριστερα περνανε οι ροσι καπως πρεπει να κινηθουν και αυτοι.σπανια χρησιμοποιω το αυτοκινητο και χθες ασυναισθητα πηγαινα ακριβως πισω απο τον μπροστινο μου οπως και αυτος στον μπροστινο του προς την αριστερη πλευρα της λωριδας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Επειδή σε κανένα δεν μπορούμε να βάλουμε μυαλό ούτε να γίνουμε αστυφύλακες άλλων , αν πηγαίνουν τάπα , απλά κάνουμε δεξιά και τους αφήνουμε να πάνε όπως και όπου θέλουν...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, και λούζεται και τις συνέπειες.

Καλησπέρα παιδιά και πάντα όρθιοι.

Gandalf
    +660

Όλοι μας (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι), γνωρίζουμε τους κινδύνους που διατρέχουμε όταν απολαμβάνουμε τις μηχανές μας. Κάποιοι παίζουν με το θάνατο... την αναπηρία... τον σωματικό και ψυχικό πόνο, όχι μόνο τον δικό τους αλλά και αυτών που τους αγαπούν...

Μου είναι αφάνταστα λυπηρό όταν μαθαίνω σχεδόν καθημερινά για τροχαία, πτώσεις, θανάτους... ανθρώπων που μοιράζονται τον έρωτα που έχουμε για το χόμπυ μας.

Γιατί περί χόμπυ πρόκειται, άσχετο αν το χρησιμοποιούμε για τις καθημερινές μετακινήσεις μας, και όχι μόνο...

Αλλά κάποια πράγματα στη ζωή πληρώνονται, κάποιες φορές υπερβολικά βαριά...
    Στο χέρι μας είναι να μην γίνουμε στατιστική...

Όπως θα βρίσω τον αυτοκινητιστή που αλλάζει λωρίδα χύμα, έτσι θα βρίσω και τον μοτοσυκλετιστή που μου κάνει σφήνα και με κλείνει για να κερδίσει δύο μέτρα.

Γιατί είναι γλήγορος... μάγκας... στριφτερός και χεράς...
    Εμένα θα λογαριάσει? Τον σαλιγκάρη με το ΧΤ?
    Δεν έχει καμία διαφορά με τον ανεύθυνο κουτάκια.

Μην βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα, και ας μαθαίνουμε όλοι από τα λάθη μας.

Καλά και ασφαλή χλμ να'χουμε όλοι μας !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Re: Τι θα πει Προσεχω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    ..........
    Σοβαρευτειτε ρε και κοψτε τις μαγκιες! Και αφηστε τις μαλακιες του τυπου "ποιος ρε,ο Ταδε? ειναι πιλοτος ρε,την στιβει τη μηχανη" Μεχρι να τον στιψει εκεινη! Μεχρι να πειτε,ρε πως την πατησε ρε,αυτος ηταν πιλοτος,ο αλλος ο μαλακας τον εκλεισε!
    Το οτι ο πιλοτος πηγαινε μεχρι το περιπτερο με 300 μεσα στην πολη δεν θα το πει κανεις! Εχω τρελαθει αυτη τη στιγμη! ΕΛΕΟΣ!!!

Για κουνηστε λιγο το κεφαλι σας και δωστε στην λεξη " ΠΡΟΣΕΧΩ " την κανονικη της διασταση και οχι αυτη την διασταση που θελετε να δινετε!!!

Νομιζω οτι εχεις φωτογραφησει την πλειοψηφια των γρηγορων, ανεξαρτητα αν εχουν ss ή motard.Δυστυχως η νοοτροπια του γρηγορου ηταν, ειναι και θα ειναι για πολλους τροπος ζωης.
    Παντα ορθιοι παιδια.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

.....
    και γιατι στεναχωριεσαι γι'αυτους που πηγαιναν "γυρευοντας"?
    δεν νομιζω οτι οποιος παει ετσι δεν ξερει τις συνεπειες...μου φαινεται πολυ ουτοπικο...

προς Θεου δεν κατηγορω αυτους που πανε ετσι.
    εχω παει ετσι ουκ ολιγες φορες και θα ξαναπαω, προς γνωσιν μου.

θα μεινω εδω και θα συμφωνησω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Δυστυχως η νοοτροπια του γρηγορου ηταν, ειναι και θα ειναι για πολλους τροπος ζωης.

αν εχεις συνηθισει να πηγαινεις ετσι, δυσκολα το κοβεις.

χωρις να θελω να δικαιολογηθω επισης.
    εχω πιασει τον εαυτο μου να πηγαινει ετσι. σαν Μ@ΛΑΚΑΣ.
    και λεω: "τι κανω, ρε πουστη μου? αν κανει καποιος την στραβη θα γινουμε ηχος και φως."

και το κοβω....για 3 λεπτα.

αρρωσταινω που παω με 30, και ανοιγω ξανα στα "οσα αντεχει το στομαχι μου".

και μιλαω παντα για καταστασεις κινησης. γιατι οταν δεν υπαρχει ψυχη ειναι αλλο θεμα.

γενικα παντως εχεις δικιο.

παντα ορθιοι!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

+20 χλμ (το σωστο)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Οσα και να γράφετε δεν πρόκειται να πείσετε κανέναν γιατί απλά δεν έχει κανείς δυστυχώς τουλάχιστον στις μεσογειακές χώρες οδηγική συμπεριφορά!Καί πού να τη μάθει?πού να την αποκτήσει?στις καγκούρικες παρέες της εφηβείας που εκεί ήρθαν τα πρώτα μπολιάσματα ή μήπως στις αυτοσχέδιες ''πίστες'' των επαρχιακών δρόμων??!ΟΧΙ ΠΑΙΔΕΣ αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ!Απλά και μόνο οι πόνοι απο τις σαβούρες που τρωμε κατά καιρούς ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ μας κάνουν ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ και ΦΡΟΝΙΜΟΥΣ πλέον γιατί απλούστατα το υποσυνείδητο επεμβαίνει στην κουλαμάρα του δεξιού χεριού κάνοντας τους μέχρι τότε μαλάκες σε όλα που μόνο με αυτό τον τρόπο ήξεραν να ξεκαβλώνουν στη ζωή τους,να λειτουργούν στην οδήγηση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αμυντικά!!!ΤΕΛΟΣ!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    και που να δεις τι γινεται καθε μερα στην Αμφιθεας.....που την διασχιζουν και οι πεζοι !!
    σφαγη !!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Γεια σας,
    διαβαζω εδω μεσα συνεχεια για ατυχηματα και στεναχωριεμαι αφανταστα που φευγουν ετσι ζωες και μετα καβαλαω τη μηχανη και σκεφτομαι οτι θα πεσω απο τον φοβο μου και μονο,μετα το ξεχναω παλι και συνεχιζω την ωραια μου σχεση με τη μηχανη...

Τι εννοουμε ομως Προσεχω αλλα μου μπηκε ενα αυτοκινητο μπροστα και το χτυπησα και σκοτωθηκα ενω ειχα εξοπλισμο και λοιπα...? Την Κυριακη ανεβαινοντας απο Λουτρακι Αθηνα δικαβαλος με την κοπελα μου πισω με τον εξοπλισμο μας τον ακριβο κι εμεις σχεδον ολοκληρη η εθνικη ηταν μποτιλιαρισμενη λογω μιας καραμπολας νομιζω και τα αυτοκινητα ισα που τσουλουσαν.
    Καμαρι εγω που εχω μηχανη,περνουσα αναμεσα απο τα αυτοκινητα ενω ειχα και αρκετο χωρο αναμεσα τους, με δευτερα και με 30 χλιομετρακια, την ωρα που απο το διπλανο κενο χωρο περνουσαν οι αλλοι συναδελφοι streetαδες με 80-100 ! Μπραβο! Με περασαν!!!
    Οδηγω,scooter,μηχανη,αυτοκινητο,νταλικα στο παρελθον,που πατε ρε?????? Και το λεω με θυμο!!!!

Βρε ηλιθιοι αν ενα αυτοκινητο κανει ενα μικρο ελιγμο ξαφνικα μεσα στην κινηση και σου κλεισει τον διαδρομο του ενος μετρου θα φταιει το αυτοκινητο????
    Δηλαδη ο οδηγος του αυτοκινητου οταν τσουλαει με πρωτη και παει να αλλαξει λωριδα πρεπει να
    Πως θα φρεναρεις ρε απο τα 100 σε 5 μετρα???? και σε πιο χωρο θα κανεις ελιγμο αν χρειαστει????

Καλα εσυ γιατι νομιζεις οτι όλα τα φορουμ ειναι γεματα απο ηλεκτρονικα μνημοσυνα ?
    Ολοι....απο ατυχια...την παθανε ?
    Εγω το λεω και το φωναζω κιας με κραζουν.
    Για το 90% των ατυχηματων μοτοσυκλετιστων...φταιει το ξερο τους το κεφαλι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ωστοσο εγω χαιρομαι παρα πολυ που ασκουν υψηλη κριτικη κατι τυχαρπαστοι χειρηστες δικυκλου οι οποιοι ποτε δεν ενδιαφερθηκαν να μαθουν κατι παραπανω για το πως οδηγει κανεις σωστα τη μοτοσυκλετα του και πως δουλευει αυτο το πραμα που ειναι αναμεσα στα μπουτια τους,απλα θεωρουνε οτι το γεγονος πως δεν δουλευει ο δεξης καρπος ειναι πανακια για να μη σκοτωθει κανεις.

:a020:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Οδηγούμε απερίσκεπτα, οδηγούμε γρήγορα, μερικές φορές πολύ γρήγορα και φυσικά κάνουμε λάθη, φυσικό και επόμενο είναι, καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος αντίδρασης.
    Αν είμαστε με αυτοκίνητο μπορεί να τη γλιτώσουμε, λόγω παθητικής ασφάλειας των λαμαρίνων που μας περιβάλλουν.
    Με μοτοσυκλέτα όμως ... πάει μακριά η βαλίτσα και ίσως να μην ξαναγυρίσει πίσω.
    Προσέχω για μένα θα πει οδηγώ συντηρητικά και προσπαθώ να μαντέψω την επόμενη κίνηση του μπροστινού ή του πλα'ι'νού μου.
    Από την άλλη αν κάτι είναι να πάει στραβά θα πάει...

Γεια σας,

30 KAI ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΕΣ.........

Έγώ περνάω μέ 20 καί τρέμει ή ψυχή μου γιατί όπως άνέφερες ποτέ δέν ξέρεις τήν
    άψυχολόγητη ένέργεια πού μπορεί νά κάνει ένας σκασμένος όδηγός αύτοκινήτου...

Μόνο όταν τά αύτοκίνητα έχουν πάνω άπό 100 μπορούμε νά τά περάσουμε γρήγορα
    άπό δίπλα,.....

είναι πολύ δύσκολο σέ ένα αύτοκίνητο νά άλλάξει τόσο κάθετα πορεία μέ τόσα χιλιόμετρα.

όμως καί πάλι ποτέ δέν ξέρεις....

τό μποτιλιάρισμα είναι ό έφιάλτης μου.....

Παπάκι καί 20 χιλιόμετρα ταχύτητα γιά νά νοιώθεις..........ΛΙΓΟ ΚΑΛΑ....!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρε τι θα γίνει με μένα??????
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 23:12
  2. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45
  3. Τι Θα Γινει Πια Με Τοσα Αυτοκινητα?
    από TOYROY στο forum Στραβά κι ανάποδα