Γεια σας,
διαβαζω εδω μεσα συνεχεια για ατυχηματα και στεναχωριεμαι αφανταστα που φευγουν ετσι ζωες και μετα καβαλαω τη μηχανη και σκεφτομαι οτι θα πεσω απο τον φοβο μου και μονο,μετα το ξεχναω παλι και συνεχιζω την ωραια μου σχεση με τη μηχανη...
Τι εννοουμε ομως Προσεχω αλλα μου μπηκε ενα αυτοκινητο μπροστα και το χτυπησα και σκοτωθηκα ενω ειχα εξοπλισμο και λοιπα...? Την Κυριακη ανεβαινοντας απο Λουτρακι Αθηνα δικαβαλος με την κοπελα μου πισω με τον εξοπλισμο μας τον ακριβο κι εμεις σχεδον ολοκληρη η εθνικη ηταν μποτιλιαρισμενη λογω μιας καραμπολας νομιζω και τα αυτοκινητα ισα που τσουλουσαν.
Καμαρι εγω που εχω μηχανη,περνουσα αναμεσα απο τα αυτοκινητα ενω ειχα και αρκετο χωρο αναμεσα τους, με δευτερα και με 30 χλιομετρακια, την ωρα που απο το διπλανο κενο χωρο περνουσαν οι αλλοι συναδελφοι streetαδες με 80-100 ! Μπραβο! Με περασαν!!!
Οδηγω,scooter,μηχανη,αυτοκινητο,νταλικα στο παρελθον,που πατε ρε?????? Και το λεω με θυμο!!!!
Βρε ηλιθιοι αν ενα αυτοκινητο κανει ενα μικρο ελιγμο ξαφνικα μεσα στην κινηση και σου κλεισει τον διαδρομο του ενος μετρου θα φταιει το αυτοκινητο????
Δηλαδη ο οδηγος του αυτοκινητου οταν τσουλαει με πρωτη και παει να αλλαξει λωριδα πρεπει να
σκεφτει οτι ερχεται μια μηχανη απο πισω με 100 χιλιομετρα????
Δηλαδη ειναι απιθανο να μην σε δει??????????? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ???????????
Πως θα φρεναρεις ρε απο τα 100 σε 5 μετρα???? και σε πιο χωρο θα κανεις ελιγμο αν χρειαστει????
Σοβαρευτειτε ρε και κοψτε τις μαγκιες! Και αφηστε τις μαλακιες του τυπου "ποιος ρε,ο Ταδε? ειναι πιλοτος ρε,την στιβει τη μηχανη" Μεχρι να τον στιψει εκεινη! Μεχρι να πειτε,ρε πως την πατησε ρε,αυτος ηταν πιλοτος,ο αλλος ο μαλακας τον εκλεισε!
Το οτι ο πιλοτος πηγαινε μεχρι το περιπτερο με 300 μεσα στην πολη δεν θα το πει κανεις! Εχω τρελαθει αυτη τη στιγμη! ΕΛΕΟΣ!!!
Για κουνηστε λιγο το κεφαλι σας και δωστε στην λεξη " ΠΡΟΣΕΧΩ " την κανονικη της διασταση και οχι αυτη την διασταση που θελετε να δινετε!!!
![]()
![]()
![]()