Ποιός είναι ο Θανάσης (στη πλατεία κυψέλης μήπως??)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
ιεροσυλος! Μοναστηρακι ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
μέχρι και 'γω που έχω να φάω κρέας 12 χρόνια και είμαι στην Αθήνα 10 τον ξέρω ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από sas
Ποιός είναι ο Θανάσης (στη πλατεία κυψέλης μήπως??)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ρωτησες???
πεσε κατω και παρε 50 τωρα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εκτος απο τον Θαναση καλο κεμπαπ παιζει και στα σεπολια "Αγκοπ".
επιχειρηση οικογενειακη με Αρμενιους που φτιαχνουν εξαιρετικα κεμπαπ, λαχματζουν, σουτζουκια κλπ...κλπ...
διευθυνση δεν ενθυμουμαι...
![]()
![]()
![]()
μα καλά ρε παίχτες τρώτε από αυτά τα μαγαζά...?![]()
:a14:
Ναι:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μα καλά ρε παίχτες τρώτε από αυτά τα μαγαζά...?![]()
:a14:
If you gonna die...
... die with your boots on
Αν κρινω απο τις απαντησεις σας πρεπει να εισαστε αδυνατοι.
Νικαια,η πατριδα του κεμπαπ.
Λιγο πιο κατω απο το δημαρχειο της Νικαιας ειναι το Αιγυπτιακον.Αξιζει να πατε μονο για να δειτε το μαγαζι.Μη φατε κεμπαπ(παραπανω απο τρια εννοω).
Λιγο πιο πανω ο Εντι.Εκει επειδη ειναι μικρουλια θελετε τουλαχιστον 4.Αν τρωτε καφτερα,στον Εντι θα το ξανασκεφτειτε.Πειτε του τη μαγικη λεξη τουρμπο και καειτε αφοβα.
Λ.Λαμπρακη οπως ανεβαινουμε για Κορυδαλλο,στο δεξι μας χερι μετα την Προοδευτικηειναι ο Βοσπορος.Απο το ονομα καταλαβαινετε περι τινος προκειται.
Στη Νικαια ειχαμε και το Σακη αλλα τον χασαμε εδω και λιγα χρονια.Απιστευτο κεμπαπ,αρμενικο σουτζουκι κι αλλες αρμενικες νοστιμιες να τρελαινεσαι.
Στην πλατεια Μεμου εχει ανοιξει Σαββας.Αυτος που ειναι απεναντι απο τον απαραδεκτο πια Θαναση στο Μοναστηρακι.Πολυ ωραιο και καλοψημενο ντονερ.
Δραπετσωνα εκτος απο τον Καραμπαμπα υπαρχει και ο Αβρααμ,πολυ καλοι και οι δυο.
Νεα Ιωνια ηταν ενα πολυ καλο,μου διαφευγει το ονομα αλλα μολις το θυμηθω θα το γραψω.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Λιγο πιο κατω απο το δημαρχειο της Νικαιας ειναι το Αιγυπτιακον.Αξιζει να πατε μονο για να δειτε το μαγαζι.Μη φατε κεμπαπ(παραπανω απο τρια εννοω).
εχεις δικιο.
δυνατο κεμπαπ και πολυ ομορφα διαμορφωμενος χωρος με πραγματα που κοιτας και ξανακοιτας και δεν τα πιστευεις οτι υπαρχουν.
εχω να παω πανω απο 5 χρονια παντως..![]()
Αν είναι να ερθω μεχρι νίκαια δεν παω στον Αβραάμ που είναι κοντα στο λιμάνι με κεμπάπ και σουντζούκι κορυφαιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αν κρινω απο τις απαντησεις σας πρεπει να εισαστε αδυνατοι.
Νικαια,η πατριδα του κεμπαπ.
Λιγο πιο πανω ο Εντι.Εκει επειδη ειναι μικρουλια θελετε τουλαχιστον 4.Αν τρωτε καφτερα,στον Εντι θα το ξανασκεφτειτε.Πειτε του τη μαγικη λεξη τουρμπο και καειτε αφοβα.
Λ.Λαμπρακη οπως ανεβαινουμε για Κορυδαλλο,στο δεξι μας χερι μετα την Προοδευτικηειναι ο Βοσπορος.Απο το ονομα καταλαβαινετε περι τινος προκειται.
Στη Νικαια ειχαμε και το Σακη αλλα τον χασαμε εδω και λιγα χρονια.Απιστευτο κεμπαπ,αρμενικο σουτζουκι κι αλλες αρμενικες νοστιμιες να τρελαινεσαι.
Στην πλατεια Μεμου εχει ανοιξει Σαββας.Αυτος που ειναι απεναντι απο τον απαραδεκτο πια Θαναση στο Μοναστηρακι.Πολυ ωραιο και καλοψημενο ντονερ.
Δραπετσωνα εκτος απο τον Καραμπαμπα υπαρχει και ο Αβρααμ,πολυ καλοι και οι δυο.
Νεα Ιωνια ηταν ενα πολυ καλο,μου διαφευγει το ονομα αλλα μολις το θυμηθω θα το γραψω.
![]()
![]()
If you gonna die...
Πρωτοπηγα πριν απο 40 χρονια.Ετσι ηταν και τοτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εχεις δικιο.
δυνατο κεμπαπ και πολυ ομορφα διαμορφωμενος χωρος με πραγματα που κοιτας και ξανακοιτας και δεν τα πιστευεις οτι υπαρχουν.
εχω να παω πανω απο 5 χρονια παντως..![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
εγω παντως 4 πιτες κεμπατ του θαναση τις τιμαω οποτε περναω![]()
απο τη νικαια ειχα φαει περσυ, δε θυμαμαι σε πιο μαγαζι αλλα θυμαμαι πως ηταν αρκετα χρονια αλλα δε με ενθουσιασε
+21Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
τον απαραδεκτο πια Θαναση στο Μοναστηρακι.
Μήπως εννοείς τον "Μερακλή" ???Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Για όσους ταξιδευουν....μετά ακριβώς από τα Τέμπη,εκεί που είναι η στροφή για Πυργετο είναι μια καντίνα "Ο Ζαχος" όσες φορες έχω περάσει, έχω φάει τουλάχιστον 4 σάντουιτσ
If you gonna die...