τα σκουτεράκια μετράνεΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Για δοκιμαστε να θυμηθειτε καποιο σκηνικο με γυναικα μοτοσυκλετιστη, γιατι εμενα δεν μου'ρχεται τιποτα...![]()
![]()
βέβαια εκεί συνήθως κινδυνεύεις λόγω απόσπασης προσοχής![]()
τα σκουτεράκια μετράνεΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Για δοκιμαστε να θυμηθειτε καποιο σκηνικο με γυναικα μοτοσυκλετιστη, γιατι εμενα δεν μου'ρχεται τιποτα...![]()
![]()
βέβαια εκεί συνήθως κινδυνεύεις λόγω απόσπασης προσοχής![]()
Οτιδηποτε διτροχο, ακομη και ποδηλατο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
μηπως γινεται λογω του οτι γυναικες δεν οδηγανε μηχανες?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
ειμαστε τοσο γρηγορες που δεν προλαβαινετε να δειτε τι μαλακια καναμε![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
εγω παιδια ΔΕΝ ξερω να οδηγω αμαξιδεν εμαθα ποτε πρεπει να μαθω αλλα κααααποτεε
θα μου πειτε ...γιατι ξερεις να οδηγεις μηχανη?οχι κουλαδι ειμαι
και γυναικα με εχει τρακαρει
και αντρας με εχει ριξει κατω και πηρε και τον μπουλο γρηγορα γρηγορα (ταξι συγγρου πριν πολυυυυ καιρο)και μηχανοβιος για να μου δειξει οτι την εχει πιο μεγαλη (την μηχανη ντε) κοντευε να ΜΑΣ στειλει και τους 2 θυμαρακια και πεζοι μου εχουν κοψει την ανασα και σκυλι με εχει αρπαξει απο το μπατζακι χωρις να το δω απλα ορμισε και πηγα στο αντιθετο ρευμα (εστω και για μισο μετρο) και περιστερι εχει κανει αυτοκτονια κατακορηφη και εσκασε πανω μου εν κινηση εγω και γενικα......
ΠΑΡΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ....ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΙ ΑΣΣΣ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
στο θεμα....λοιπον εμενα μου εχει κανει κορασιδα με εντουρακι 250ρι το εξης...την βλεπω υπολογιζω οτι μπορω να στριψω για να βγω στο κεντρικο δρομο βγαινω και με το που ειμαι κανονικα πανω στη λωριδα ανοιγει γκαζι περναει ξυστα απο διπλα μου και λιγο παρακατω μου φωναζει <<ΤΙ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΓΑΛΤΟ>>
![]()
φαναρια ανοιγω κρανος της λεω αντε πλυνε κανα πιατο () στριβω παραλαμβανω τρουπερ του λεω τι εγινε μου λεει παμε πισω να την βρουμε δε πηγαμε (μαλακια)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μηπως γινεται λογω του οτι γυναικες δεν οδηγανε μηχανες?
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
καλα υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις...
![]()
1) ΣΕΞΙΣΤΗ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ...
ναι ρε...για σας τις γυναικες οδηγους αυτοκινητων λεω...
1)πειτε με σεξιστη
2)ειναι γεγονος,επιστημονικα τεκμηριωμενο πλεον,οτι δεν αντιλαμβανεστε ορθως,χωρο,χρονο,ταχυτητα λογω ελλειψης τεστοστερονης...
3)εχετε γαμω το κερατο σας ενα οπλο ενος-δυο τονων στα χερια σας και το χρησιμοποιειται σαν ινδιανοι σε γιουρουσι...χαζολογατε ολη την ωρα κι οποιον παρει ο χαρος...
4)οταν σε μια συγκεκριμενη ειπα οτι εαν δεν εκοβα θα με σκοτωνε,με κοιταξε αναψοκοκκινισμενη και μου ειπε "ας μην πηγαινες να με περασεις"
5)εκει πλεον αν παω πιο κοντα απο δυο μετρα, ρισκαρω περισσοτερο και απο τον pastrana σε backflip...
2) ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ...ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ
3)ΗΣΟΥΝ ΚΑΟΥΜΠΟΥς ???
4)ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ
5)Ο ΠΑΣΤΡΑΝΑΣ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ...
ηρθε η ωρα καποιος να δωσει το μπουσα και να παρε ΜΡ3 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PROzacRIDER
Δε νομίζω μ ένα τόσο περιεκτικό ποστ να μην περίμενες να βρεις σύσωμη την ανδρική κοινότητα στο πλευρό σου!
:a19:
Fun Is Not A Straight Line
γμτ τα πληρωμένα διπλώματα!!![]()
3 φορές κόπηκε η κολλητή της κουνιάδας μου στις εξετάσεις οδήγησης. Και τις 3 στα πρακτικά. Την 4η λάδωσε ένα χιλιάρικο και το πήρε. Άλλος έχας Χάρος στην άσφαλτο από την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα. Οδηγάει ένα καινούριο (αγορασμένο και κυκλοφορημένο από την ίδια πριν πάρει δίπλωμα) μπλέ κόρσα και μένει Πεύκη. Μακριάαααααααα!![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
3 φορές κόπηκε η κολλητή της κουνιάδας μου στις εξετάσεις οδήγησης. Και τις 3 στα πρακτικά. Την 4η λάδωσε ένα χιλιάρικο και το πήρε. Άλλος έχας Χάρος στην άσφαλτο από την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα. Οδηγάει ένα καινούριο (αγορασμένο και κυκλοφορημένο από την ίδια πριν πάρει δίπλωμα) μπλέ κόρσα και μένει Πεύκη. Μακριάαααααααα!![]()
FUCK!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
FUCK!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
FUCK!!!
ναι αλλα δεν κυκλοφοραει μονο Πευκη
![]()
![]()
![]()
Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να δώσει προτεραιότητα. Ποτέ._
Το φλας δεν υποχρεώνει. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ. Ηλίθιες. Και ιδίως αν το ανάβεις οταν ο μοτοσυκλετιστής είναι στο ύψος της πόρτας σου και δεν μπορεί να το δεί. Βλαμένες.
Εκείνο το ακαθόριστου σχήματος που έρχετε από δεξιά σου ΔΕΝ είναι μυγάκι. Άνθρωπος σε μοτοσυκλέτα είναι και ΔΕΝ τον βάζουμε στο σταυρόνημα. ΔΕΝ δίνει πόντους. Καρακαηδόνες.
Λία, δεν σε πειράζαν τα αγόρια επειδή είσαι όμορφη. Δεν σου κάνανε καμάκι. Σε βρίζανε όργιο επειδή οδηγούσες στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης ανάποδα. Ζώο.
Α και πούσαι Κατερίνα; Δεν χαλάσαν οι υαλοκαθαριστήρες και δεν βγάζουν νερό γλυκιά μου. Απλά δεν πλήρωσες τον λογαριασμό και σου έκοψε η ΕΥΔΑΠ την παροχή....