Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
ΖΩΝΤΑΝΑ 125-250....
τι συνδεση πρεπει να εχεις για να το δεις χωρις να κολλαει ρε γμτ????
Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
ΖΩΝΤΑΝΑ 125-250....
τι συνδεση πρεπει να εχεις για να το δεις χωρις να κολλαει ρε γμτ????
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
STONER
ROSSI
DOVI
και τα μυαλα στα καγκελα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΒΡΟΧΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.......
1. Rossi
2. Lorenzo
3. Pedrosa
4. Stoner
5. Capirossi
6. Dovizioso
7. Edwards
8. De Puniet
9. Melandri
10.Hayden
Αν και πιστευω οτι ο Lorenzo σε οποιαδηποτε αλλη πιστα θα ηταν #1 χαλαρα...στο Mugello ομως, Rossi...![]()
Eπιτέλους νίκησε η Ducati στο Μugello.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτη η γαμωβροχη καταστρεφει τους αγωνες ρ.π.μ.!
Αλλαγες ελλαστικων και κινησεις στρατηγικης και σχεδιασμος απο τις ομαδες και :a16:
Αυτα ειναι για την F1!
ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗς ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕΣ....
στο βρεγμενο τους ειχε για πλακα ο τρελο marco ...
σνομπ κουλαδια του motogp σας περασε σουβλακι μολις μερικους γυρους μετα την εκκινηση ξεκινοντας απο 14τοσος δεν ξερω ουτε εγω με μηχανανκι no name!
respect melandri TEΛΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο του αλλα αν δεν γινοντουσαν ολες αυτες οι μαλακιες με τις αλλαγες ελαστικων, ουτε ο Melandri θα ηταν 11ος ουτε το κουνελακι πρωτος...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗς ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕΣ....
στο βρεγμενο τους ειχε για πλακα ο τρελο marco ...
σνομπ κουλαδια του motogp σας περασε σουβλακι μολις μερικους γυρους μετα την εκκινηση ξεκινοντας απο 14τοσος δεν ξερω ουτε εγω με μηχανανκι no name!
respect melandri TEΛΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σκατα κανονισμοι!
![]()
ο stoner έτρεξε έναν πολύ έξυπνο αγώνα με πολύ τόλμη γιατί οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, δείχνει ότι ωριμάζει, τον βοήθησε και η τύχη γιατί αν ο αγώνας γινόταν σε (full) στεγνό πιστεύω πως θα ήταν πίσω από rossi-lorenzo. Περίμενα από rossi να τον πάρει τον αγώνα όταν μπήκαν με τα slick, μου έκανε εντύπωση που δεν μπορούσε να πιάσει stoner/lorenzo, ίσως να είχε κάποιο πρόβλημα γιατί στο τέλος έδειχνε ενοχλημένος με τη μηχανή του. Ο Lorenzo τερματίζει πάλι μπροστά από τον rossi, δείχνει πολύ ανταγωνιστικός και σοβαρός στην οδήγησή του, νομίζω ότι σύντομα θα αρχίσουν να κοντράρονται οι δύο μεταξύ τους και τότε η σχέση τους δε θα είναι τόσο ρόδινη. Κρίμα μεγάλο για τον melandri (θα γούσταρα να είχε νικήσει) αλλά αυτά έχουν οι αγώνες, όσο του κάθισε με τη demi κατάσταση άλλο τόσο δε του κάθισε με τα slick.
o αγώνας ήταν σίγουρα συναρπαστικός με πολλές αλλαγές στην πρωτιά (δεν έχω ξαναδεί αγώνα να παρελαύνουν τόσοι από πρώτη θέση) και προσπεράσεις αλλά αυτό το πράγμα με τις demi συνθήκες είναι κουραστικό. Αν είχε βροχή θα είχαμε τους γνωστούς μπροστά (stoner, rossi, vermeulen, κλπ.) που πάνε καλά στο βρεγμένο αλλά αυτή η κατάσταση είναι εντελώς απρόβλεπτη αφού δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.
στο υπόλοιπο της σεζόν βλέπω rossi - lorenzo να κονταροχτυπιούνται για το πρωτάθλημα με τα σημερινά δεδομένα πάντα, το γεγονός ότι ο stoner είναι πρώτος είναι θέμα συγκυριών (πτώσεις των άλλων, κλπ.) νομίζω αφού θεωρώ ότι ο stoner είναι λίγο πιο αργός και η ducati έχει θέματα να λύσει με την οδηγησιμότητα της μηχανής. Αν τα λύσουν σίγουρα θα βοηθηθεί και ο stoner και θα μπορέσει να χτυπήσει τους rossi-lorenzo που σύντομα πιστεύω θα πάρουν κεφάλι, εικασίες βέβαια είναι αυτά, μπορεί να κάνω και λάθος... Τα 4 άλλα ducati είναι από 14η θέση και κάτω στο πρωτάθλημα περνώντας μόνο τον takahashi που είχε DNF...Ο Hayden είναι για λύπηση, όπως ήταν πέρσι και ο melandri. O hayden δεν ξέχασε να οδηγάει όπως δεν ξέχασε και ο melandri και το αποδυκνείει με το...hayate. Αυτό με τα yamaha καταντάει λίγο εκνευριστικό (4 στην επτάδα), πάει να γίνει όπως ήταν τα honda πριν μερικά χρόνια. Στην καταλωνία ελπίζω να είναι υγιής και ο pedrosa γιατί πέρσι ήταν αχτύπητος
καλα τα λετε, για τον dovi δεν ειδα να γραφετε!!!
τι εγινε..!! δεν τον ειδε κανενας!!
ουτε με τα βροχηνα!! που πηγαινε μια χαρα!! ουτε οτι εκανε την πιο σωστη στιγμη την αλλαγη?
για πειτε ρε αδελφια για πειτε!!!
1 25 27 Casey STONER AUS Ducati Marlboro Team DUCATI 45'41.894 158.389
2 20 99 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team YAMAHA 45'42.895 158.331 1.001
3 16 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team YAMAHA 45'43.970 158.269 2.076
4 13 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team HONDA 45'44.023 158.266 2.129
μια φορα δεν πηγαινε για "κουρσα" ο Νο 1 της HRC (λογο τραυματισμου)
και "αμολισανε" τον dovi και εχασε το βαθρο στο τσακ!!! απο τον "καλυτερο"
ο νοων νοητο!!!
Αν ο αγώνας συνεχιζόταν βρόχινος ο Melandri θα ταν αν Οχι πρώτος μέσα στην πατρίδα του τουλάχιστον βάθρο.
Ο DOVI τα πήγε υπέροχα, αξιος...
Καλά ο Lorenzo απίστευτος στον αναγνωριστικό γύρο έπεσε επαγγελματίας οδηγός...Ουααααοοο..
ίδιο σκηνικό το έχω δει στις Σέρρες ,βγαίνουμε από πιτσ για να πάμε να στηθούμε για σχάρα εκκίνησης και είναι τύπος με ένα gsxr k5 και με το που βγαίνει από τα πιτσ τσακίζεται ,και άσχημα, με κρύα λάστιχα(στην ευθεία ούτε 50 μ από την γραμμή των πιτς).
Αλλά ο Ελληνάρας δικαιολογείται ο Jorze ΟΧΙ.
Και ο ρόσι πήρε τον (π)Ουτσιο...:rotflmao: :rotflmao:
Στον επόμενο καφέ να μου θυμήσεις να σου ρίξω αλάτι παλιοντουκατάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Και ο ρόσι πήρε τον (π)Ουτσιο...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()