Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΗΣ!!!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος ενός μεταχειρισμένου V-strom.
    Το αγόρασα με 8500 km και το συνεργείο που το πήγα για έλεγχο μου είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Αδερφε αφου το συνεργειο ειπε το οκ πως εμφανιστηκε το προβλημα; -μαλλον μιλημενη η δουλεια.....
    Απ'οτι γνωριζω η εγγυηση της μοτο δεν εχει να κανει με την εισαγωγη της...εκτος κι αν ο Σφακιανακης εχει αλλη πολιτικη...γιααα ψαχτο κι ετσι....
    ποσο το αγορασες ;αν στο εδωσε κατω απο την "κανονικη"για μεταχειρω τοτε το πραμα μιλαει μονο του...
    κι αν τελικα αλλαξεις την ηλ/κη ΜΗΝ την αφησεις στο συνεργειο...παρτην εσυ...ολο και καποιος γατος μπορει να την επισκευασει/τραμπαρει σε καμια εγγυηση....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Τι εννοείς περί τράμπας, να φορτώσει την ηλεκτρονική σε εγγύηση καινούργιου???

Και ποιός μάστορας είναι δυνατόν να το κάνει αυτό, αφού όλοι τους το κέρδος σκέφτονται και είναι λογικό μάλιστα, επιχειρηματίες είναι και αυτοί.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Τι εννοείς περί τράμπας, να φορτώσει την ηλεκτρονική σε εγγύηση καινούργιου???

Και ποιός μάστορας είναι δυνατόν να το κάνει αυτό, αφού όλοι τους το κέρδος σκέφτονται και είναι λογικό μάλιστα, επιχειρηματίες είναι και αυτοί.
    να πας στο μαστορα που το ελεγξε αρχικα να του εξηγησεις (ομορφα δε χρειαζεται να πλακωθειτε)το προβλημα και τι μπορει να γινει.αν ειναι και εξουσιοδοτημενος ακομα καλυτερα....(δες π.μ.και θα καταλαβεις)
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Γεια σας παιδιά,
    Το δικό μου 650 δεν ανέβαζε πανω απο 8800rpm. Κάντεψα να τρελαθώ ,έσκαζε λες και είχε κόφτη. Πήγα σε κανα δυό εξουσιοδοτημένα άσχετα συνεργεία και με φλομώσανε στις παπαριές ,τελικά ένας πιτσιρίκος σε συνοικιακό συνεργείο αφού του είπα το πρόβλημα ,(όχι ότι περίμενα λύση) μου λέει το μαγικό. Ρε καρντάσι τι συναγερμό έχεις? Πατρόλ του λέω! Απομονώνει και τη μηχανή ? Ναι του λέω!Καλά φέρτο μέσα λέει γελώντας. Με μισή καρδιά τονάφησα να βγάλει το καλώδιο που απομονώνει τον κινητήρα και .......Πύραυλος το μηχανάκι,να'ναι καλά το παληκάρι!
    Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!

BANDITΑΚΙΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airborn
    Γεια σας παιδιά,
    Το δικό μου 650 δεν ανέβαζε πανω απο 8800rpm. Κάντεψα να τρελαθώ ,έσκαζε λες και είχε κόφτη. Πήγα σε κανα δυό εξουσιοδοτημένα άσχετα συνεργεία και με φλομώσανε στις παπαριές ,τελικά ένας πιτσιρίκος σε συνοικιακό συνεργείο αφού του είπα το πρόβλημα ,(όχι ότι περίμενα λύση) μου λέει το μαγικό. Ρε καρντάσι τι συναγερμό έχεις? Πατρόλ του λέω! Απομονώνει και τη μηχανή ? Ναι του λέω!Καλά φέρτο μέσα λέει γελώντας. Με μισή καρδιά τονάφησα να βγάλει το καλώδιο που απομονώνει τον κινητήρα και .......Πύραυλος το μηχανάκι,να'ναι καλά το παληκάρι!
    Φιλε η ιστορία σου μου έφερε δάκρυα χαράς στα ματια, μιας και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στις ίδιες ακριβως στροφες με τον ιδιο ακριβως συναρερμο.
    Μολις γυρισα απο την pαtrol μου είπαν ότι δεν είναι εγκετεστιμένος σωστά(πράγμα μου αληθεύει, το ίδα με τα ματια μου). Αυριο πρωί πάω να περάσει καινουρια πλεξούδα και να τον κανει service. Kοστος 50 ευρά.
    πρώιν banditakias νην V-STROMAKIAS

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalisX
    Φιλε η ιστορία σου μου έφερε δάκρυα χαράς στα ματια, μιας και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στις ίδιες ακριβως στροφες με τον ιδιο ακριβως συναρερμο.
    Μολις γυρισα απο την pαtrol μου είπαν ότι δεν είναι εγκετεστιμένος σωστά(πράγμα μου αληθεύει, το ίδα με τα ματια μου). Αυριο πρωί πάω να περάσει καινουρια πλεξούδα και να τον κανει service. Kοστος 50 ευρά.

Και εγω πατρολ εχω που κοβει κινητηρα αλλα τον εγκατεστησε με φυσα για Κ8 που ειναι το δικο μου οποτε θεωρω οτι τοποθετηση ειναι σωστη......ομως το εχω ανοιξει μεχρι τα 160 και γενικα δε δειχνει να ανεβαζει ευκολα απο εκει και πανω λετε να το βγαλω εκτος?

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 04:23